2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Canim transferin hayırlı olsun. Güzel sonuçlanır insallah. Ben de cumartesi gunu 2 adet dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum. Benim test günüm de 30 haziran. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
İnşallah canım ikimizinde aynıymış benimkilerde dondurulmuştu hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer yüzümüz güler

Tesekkur ederim kizlar hepinize guzel dilekleriniz icin.oturup karalara baglayip aglayip sizlanamam.onumuzdeki maclara bakcaz:KK66: rabbim hepinize saglikli evlatlar versin.durumlariniz takip etcem burdayim yanii
Güçlü ve pozitif arkadaşım benim maşallah sana

Güçlü ve pozitif arkadaşım benim maşallah sana
Valla ben uzulursem annem esim kardeslerim herkes uzuluyo babacigimi subatta kaybettim kimseyi daha fazla uzemem olmayan bisey icin.en guzeli fazla takmamak.allahm sana hayirli evlatlar versin insallah mutlaka gelismeleri haber et bana.bide bu dondurulmus embriyolari nekaar sonra transfer ediyolar biliyomusun canimcim

Arkadaşlar ben merkezi aradım beşinci güne hiç embriyo kalmamış :( elimizden sadece üçüncü gün dondurulanlar var spermlerde orta kalite dedi Onunda mı kalitesi varmış ilk defa duydum

Evet 2 defa maalesef biri 2 gun onra dustu degerlerim digeri 2 hafta sürdü...

Benim de ilk denemem tuttu. 7. Haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Ikinci denememde pozitif gördüm ancak değerleri mdüşmeye başladı ve dusuk yaptım. Diğer iki denemede pozitif göremedim. Ins bu tutar ve devam eder. Çünkü pozitif gördükten sonra bunları yaşamak çok daha zor

Valla ben uzulursem annem esim kardeslerim herkes uzuluyo babacigimi subatta kaybettim kimseyi daha fazla uzemem olmayan bisey icin.en guzeli fazla takmamak.allahm sana hayirli evlatlar versin insallah mutlaka gelismeleri haber et bana.bide bu dondurulmus embriyolari nekaar sonra transfer ediyolar biliyomusun canimcim
En doğrusunu yapıyorsun canım takınca sadece tedavimiz olumsuz etkileniyor.benim dondurulmuşlardaki amaç kaliteli embriyo elde etmektı biliyorsun 2. Yoplamadan sonra transfer yapıldı 5. Günde.ama sen şanslısın ve dondurulmuşların var tekrar aynı işlemlerden geçmeyeceksin. Benim fikrim senin hazır olduğun zamanda transfer ediyorlardır diye düşünüyorum bildiğim kadarıyla 5 yıla kadar saklayabiliyorlar embriyo yu.konuştunmu hastaneyle?? Çok korkuyorum Hülyacım acaba hala ordamı değilmi diye yeni bir test dahamı yaptırsam acaba diye düşünüyorum çünkü hala hiç belirti yok ultrason tarihinede baya var.En içten dileklerimle dualarımdasın canım rabbim hiç birimizin kucağini boş bırakmasın hepimiz koklayıp öpelim inşAllah bebeklerimizi en kısa zamanda.

Benim de ilk denemem tuttu. 7. Haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Ikinci denememde pozitif gördüm ancak değerleri mdüşmeye başladı ve dusuk yaptım. Diğer iki denemede pozitif göremedim. Ins bu tutar ve devam eder. Çünkü pozitif gördükten sonra bunları yaşamak çok daha zor
Hayırlı olsun tedavin Allah gönlündekini versin inşAllah bu defa

Arkadaşlar ben merkezi aradım beşinci güne hiç embriyo kalmamış :KK43: elimizden sadece üçüncü gün dondurulanlar var spermlerde orta kalite dedi Onunda mı kalitesi varmış ilk defa duydum
3. Gün embriyosundan pozitif gören arkadaşlar var sayfada takip ediyormusun??ve 5. Günden pozitif göremeyen ben varım bunlara takılma rabbim ol diyecek olacak inşAllah

Vakti zamanı gelince olur, nasip değilmiş diyorum her seferinde. Allah inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder hepimiz tez zamanda :dua:

3. Gün embriyosundan pozitif gören arkadaşlar var sayfada takip ediyormusun??ve 5. Günden pozitif göremeyen ben varım bunlara takılma rabbim ol diyecek olacak inşAllah
Ben de ilk iki denememde hep 3. Gun embriyosu ile pozitif gördüm. 5. Gun ile olaMadi. Kalbini ferah tut.

Bugun Transferden sonra 4. günüm hala hareket bereket yokkkk..:işsiz:
benim 18. Günüm ve hala hiç bir şey hissetmiyorum 12. Ve 14. Gun testleri iyidi ama daha sonra test falan yaptirmadim hala ordami merak ediyorum. Senin daha once pozitif gormuslugun var yanilmiyorsam onlarda varmiydi haraketlilik??

Back
X