- 25 Ağustos 2015
- 922
- 787
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa hayirli olsun cnm. Ne koycaksnz isimleriniselam kizlar bizimde bi kizimiz bi oglumuz olacak zaman cok hizli akti :)![]()
Benimde kizim olcak teyzeleriYaa hayirli olsun cnm. Ne koycaksnz isimlerini
Hayirli olsun cnm benmde bi kiz bi erkek :)Benimde kizim olcak teyzeleri
Hayirli olsun cnm benmde bi kiz bi erkek :)[/
Sağol canim darısı tüm isteyenlerin başına.senin de ikiz demek ne güzel . allah sağlıkla kucağımiza almayı nasıp etsin inşallah
Smyrna da ne kadar tuttu sizin tedaviniz?Kızlar izmirde yaşayan varsa kesinlikle ısrarla smyrna art tup bebek merkezini tavsiye ediyorum funda hanim doktorum ekip olarak Super işini gayet başarılı bir şekilde yapıyorlar ekip çok Güler yüzlü tek kelime mukemmelllll
Merhaba harika.gidiyo agrilarin disindaEe kizlar doguma az bir zaman kaldi nasil gidiyor durumlar
Saolun .Kişisel bilgilerde hamilelik takvimi bölümüne tahmini doğum tarihini yaziyosunz en altta değişiklikleri kaydet e basiyosun oluyoMerhaba... hayırlı olsun... birşey sormak istiyorum ... hamilelik günlüğünü nasıl burada paylaşıyorsunuz... bilmiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...
Evet ben 3. Gün başlamıştım.kızlar tup tedavısıne adetın 3. gnu baslayan var mı aranızda?