2016 kasım anneleri yardımmmm

sevdajin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
68
24
38
39
Merhaba sevgili anne adayları, benim ilk gebeliğim ve kısmet olursa kasım ayında doğum yapacağım... Bebeğime şimdiyr kadar hiçbir şey almadım, daha çok annemler almışlar. Ben de bu yüzden bebeğime kıyafet olarak üç aylık ve üzeri şeyler almak istiyorum... Kıyafetten başka neler alınmalı? Ayrıca sizler şimdiye kadar neler aldınız? En önemlisi ben beşik konusunda kararsız kaldım, beşik için hangi modeli alacaksınız... Bu tecrübesiz anne adayına yardım edin lütfenözellikle kasım anneleri neler yaptınız, ben geç mi kaldım

Canim ben 3 tane hastane cikisi,corap ve portbebe canta, battaniye disinda hicbisey almadim...cunku 3. Bebegim olacak insallah..bence cok pahali seylere kacmadan rahat kullanabilecegin bir besik almani tavsiye ederim...kimi bebek besikte yatiyor kimisi yatmiyor..benim ilk kizim besigi kullandi ama 2. Kizim kullanamiyor cunku cok cok hareketli uyurken..ayaklari disari cikiyor aralardan..

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, ben de çok fazla bir şey almak istemiyorum gereksiz yere masraf olmasın diye ama şimdiden acaba 6-9 arası bir şeyler aldam mı, bebek büyüdükçe mi alayım o zaman dışarı çıkabilir miyim bilmiyorum...

Uc dort giyecegi kadar alsan yeterli olur hediyrlerdr gelcektir anneanme babannedr.alacaktir.biraz buyudukce mevsimlere kilosuna gore alirsin

Cikarsin ama ha deyince cikamiyorsun kiyafet citcitli bady,tulum ozellikle cok rahat oluyor.3 6 ve 2 4 ay olarak al derim 9 a hemen gerek yok..onu da sonra yani evden bebekle ciktigin zamanlarda alirsin

Merhaba S sevda
Merhaba bebeğiiz 6 aylık olmuştur şimdi diş problemi başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…