nerde yaptrcaktın hastane olark? bide ne kadr ucretı acaba?Devletteki testlerde 1 2 tane cikiyo ozelde 50 bin cikmisti tup bebek merkezindede ml de 100 canli cikmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde yaptrcaktın hastane olark? bide ne kadr ucretı acaba?Devletteki testlerde 1 2 tane cikiyo ozelde 50 bin cikmisti tup bebek merkezindede ml de 100 canli cikmis
26 yasındayım ankara zekaı tahırden cıkarıom ve yptrcam. canm bak insallah olur bu tedavın ama olmazsa oldgun sehırdekı kadın doğm hastnesıne git orda vardrKac yasindasiniz hangi hastaneler cikartiyo raporu
Bahceci fulyada 6500 tup bebek 2000 2500 arasi ilaclar tutuyonerde yaptrcaktın hastane olark? bide ne kadr ucretı acaba?
devlet mı asılama yapmayız dedı anlamadm dedgnıBana3 yil evlilik sarti aranmasa asilama zaten olmuyo 23 yasini dolsurman lazim dediler
istanbul yanı. bu sıtede duydguma gore orda devlet hastnesı zeynep kamil varmşBahceci fulyada 6500 tup bebek 2000 2500 arasi ilaclar tutuyo
Devlette ozelde asilama yapmiyo 23 yasini doldur 3 yil evlilik sarti aranmaz bu sonuca gore dedidevlet mı asılama yapmayız dedı anlamadm dedgnı
Evet o hastaneyi duydum ama hic gitmedimistanbul yanı. bu sıtede duydguma gore orda devlet hastnesı zeynep kamil varmş
anladım arkadasm inşallaaah bu tedavilerimzde bebişlermz olcak ama olmazsada zaten 23 une bısey kalmamıs seneye bakarsın rapora. ama tabiki gerek kalmasın inşallah buralara guzl haberlermzi yazalım. eşin ne vitamini kullanıo suan? sen bişey kullanıon mu bnde oğreneym yaparm belkıEvet o hastaneyi duydum ama hic gitmedim
Ben folik asit bide glifor kullaniyorum esim bsy kullanmiyo daha onceden kullandi fayda etmeyince biraktianladım arkadasm inşallaaah bu tedavilerimzde bebişlermz olcak ama olmazsada zaten 23 une bısey kalmamıs seneye bakarsın rapora. ama tabiki gerek kalmasın inşallah buralara guzl haberlermzi yazalım. eşin ne vitamini kullanıo suan? sen bişey kullanıon mu bnde oğreneym ayaparm belkı
sana gliforu neden verdi?Ben folik asit bide glifor kullaniyorum esim bsy kullanmiyo daha onceden kullandi fayda etmeyince birakti
glifor ne için ? polkıstık over oldgun ıçnmı verdı bana hıcbsy vermedlr eşimede vitamn verdı o kadar
Pko oldugu icin veriyorum dedi doktor sekerim yokpko olasıyla alakalı değil..
glifor: Eğer şeker hastalığınız varsa, pankreasınız yeterli insülini üretmiyor veya vücudunuz üretilen insülini düzenli kullanamıyordur. Bu durum kanınızda yüksek düzeyde glukoz bulunmasına neden olur. GLİFOR kanınızdaki glukoz düzeyini mümkün olduğunca normal düzeye düşürmeye yardımcı oluyor..
ne guzel açkladn canm:) sizin sorun neydi acaba? bide hemsıre faln mısınpko olasıyla alakalı değil..
glifor: Eğer şeker hastalığınız varsa, pankreasınız yeterli insülini üretmiyor veya vücudunuz üretilen insülini düzenli kullanamıyordur. Bu durum kanınızda yüksek düzeyde glukoz bulunmasına neden olur. GLİFOR kanınızdaki glukoz düzeyini mümkün olduğunca normal düzeye düşürmeye yardımcı oluyor..
Pko
Pko oldugu icin veriyorum dedi doktor sekerim yok
Duzensizlik var amh hormonum cok yuksek cikti 21neyi tedavi ediyor acaba ne amaçla sana verdi..
adet düzensizliğin oluyor mu?
ne guzel açkladn canm:) sizin sorun neydi acaba? bide hemsıre faln mısın
benmde ilk deneme ve sanırım kara duzen dedgn tarzda oluo hep ilk deneme. mikroçip yontemıyle ypmalarını çok ısterım ama tabı devlet hastnesı oldgu içn talpte bulunamıorum. özelde olsam kesınlıkle bu yontemı ısterdim.sperm sorununda başarıyı çok artırıomuş.yok hemşire değilim ama oldum sayılır
3 deneme sonuncunda araştırmadığım sormadığım öğrenmediğim bişi kalmadı:)
artık doktora söle olmamalı mı böle yapmamalımıyız demekden:)
doktorlar çok yoğun oldukları için bende araştırıyorum soruyorum kendime uygun olanları doktora danışıyorum..
gözden bişey kaçırmak istemiyorum..
benim eşimin sperm sorunu var
1, deneme sölememe bile gerek yok bakmadan etmeden direk kara dğzen bir transfer..
2, deneme dış gebelik
3, deneme tutundu ama kalp atışı alamadık..
bağışıklık sistemim çok güçlü olduğu için çocuğu öldürdü..
bakalım bu sefer neler görücem bekliyorum doktoru..
benim süreç böle :)
Mikrocip icin belli bi sayida sperm olmasi lazimmis bende istiyodumbenmde ilk deneme ve sanırım kara duzen dedgn tarzda oluo hep ilk deneme. mikroçip yontemıyle ypmalarını çok ısterım ama tabı devlet hastnesı oldgu içn talpte bulunamıorum. özelde olsam kesınlıkle bu yontemı ısterdim.sperm sorununda başarıyı çok artırıomuş.