2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Kesinlikle idrar testleri belirlemiyor bunu kan tahlili kesin sonuç veriyor.Bu yollardan geçen biri olarak yardımcı olmak istedim.Bende de kasık ağrısı çoktu hiç umudum yoktu kan sonucunu görünce ben bile inanamamıştım.
Adet olacakmisim gibi hep özele gitsem gebelik testini kac tl yaparlar ?

Kesinlikle idrar testleri belirlemiyor bunu kan tahlili kesin sonuç veriyor.Bu yollardan geçen biri olarak yardımcı olmak istedim.Bende de kasık ağrısı çoktu hiç umudum yoktu kan sonucunu görünce ben bile inanamamıştım.
Hamilemisiniz yoksa hamile oldugunuzu dusunup kanda cikmayinca mi inanamadiniz

Hamilemisiniz yoksa hamile oldugunuzu dusunup kanda cikmayinca mi inanamadiniz
Klomen kullandım ve şuan hamileyim.Sizin gibi gecikme olmuş ve kasıklarda ağrım vardı regl sancısı gibi idrar testinde negatif çıktı ama kanda testinde pozitif çıktı.

Ayy hadi insallah benim de öyledir hayirli olsun canim
Kaç gün gecikme oldu? Ben 5 gün kadar beklemiştim regl gecikmesini. İnş.. darısı isteyen herkese...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Teşekkür ederim canım darısı sana burada iyi haberleri duymak beni mutlu eder.

Kaç gün gecikme oldu? Ben 5 gün kadar beklemiştim regl gecikmesini. İnş.. darısı isteyen herkese...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Teşekkür ederim canım darısı sana burada iyi haberleri duymak beni mutlu eder.
İnsallah iki gün oldu gecikeli

Back
X