Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İllaki marmarismi olması gerek
İllaki marmarismi olması gerek
Ay o zaman sana antalya kaş tan bir yer var orası cok güzel istersen sana yardımcıda olurum dogayla iç içe denize sıfır tekneyle gidebiliyorsun sakin huzurlu. Cok güzel biryeray yok artık vazgeçtim marmaris şart değil
neresi orası ben eğlenceli bir yer istiyorum hangi otel orasıAy o zaman sana antalya kaş tan bir yer var orası cok güzel istersen sana yardımcıda olurum dogayla iç içe denize sıfır tekneyle gidebiliyorsun sakin huzurlu. Cok güzel biryer
Kaşta eglencenin dimine vurursun tekne turları da ayarliyoruz. Ben sana otelin fotarıfını atıyım bi gorneresi orası ben eğlenceli bir yer istiyorum hangi otel orası
neyse gerek kalmadı zaten teşekkr ediorum başka bir yer ayarladımHayır canım ben yardım etmek istedim reklam yapmak istesem otelin ismini bastan veririm otelin teknesini kullanan eşim oldugu için sana yardım edebilecemi soyledim
İnşallah güzel bi balayı gecirirsin canım şimdiden bir ömür mutlu olman dileğin leneyse gerek kalmadı zaten teşekkr ediorum başka bir yer ayarladım![]()