- 29 Mayıs 2013
- 379
- 29
- 98
Cabriofix biz de dusunmustuk ama icinde bebek yokken bile cok agir. Bebek agirlastikca tasimaniz zorlasacak. Cybex in kendi anakucagi piyasanin en hafifidir, birlikte alsaydiniz daha avantajli olurdu.biz de aldık bebek arabamızı nihayet. omuzlarımdan büyük bir yük kalktı :) inşallah memnun kalırız. cybex priam aldık. ana kucağını almadık henüz. maxicosi cabriofix düşündük ama tekrar bakacağız.
cabriofixi aldık haftasonu anne bebek fuarından. yok o kadar ağır gelmedi bize 3,2 kg. baktığımız ana kucaklarından hafif olanlardan biri buydu. cybex cloud q'ya falan baktık çok daha ağırdı. tek başıma kullanabilmem çok zor.Cabriofix biz de dusunmustuk ama icinde bebek yokken bile cok agir. Bebek agirlastikca tasimaniz zorlasacak. Cybex in kendi anakucagi piyasanin en hafifidir, birlikte alsaydiniz daha avantajli olurdu.
Hayirli olsun anakucaginiz. Cybexlerde cok model var. Bizim kullandigimiz basic. 2,9 kg. Sanirim kendi sinifinda en hafif anakucagi. Sizinki de hafifmis ama o 300 gr bile cok farkediyor inanin:)cabriofixi aldık haftasonu anne bebek fuarından. yok o kadar ağır gelmedi bize 3,2 kg. baktığımız ana kucaklarından hafif olanlardan biri buydu. cybex cloud q'ya falan baktık çok daha ağırdı. tek başıma kullanabilmem çok zor.
Ne kadar odediniz acaba?cabriofixi aldık haftasonu anne bebek fuarından. yok o kadar ağır gelmedi bize 3,2 kg. baktığımız ana kucaklarından hafif olanlardan biri buydu. cybex cloud q'ya falan baktık çok daha ağırdı. tek başıma kullanabilmem çok zor.
teşekkürler :) fark ediyordur mutlaka ama yapacak bir ley yok artık :)Hayirli olsun anakucaginiz. Cybexlerde cok model var. Bizim kullandigimiz basic. 2,9 kg. Sanirim kendi sinifinda en hafif anakucagi. Sizinki de hafifmis ama o 300 gr bile cok farkediyor inanin:)
Kızlaaarr yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Var mı hiç duyan gören kullanan?
İçeriğinde kimyasal olmadığı için ilgimi çekti zaten. 60 derecede yıkamak yeterli naylon yok, genelde bambu, pamuk ya da microfiber oluyor. Tercihe bağlı. Ama çevremde kullanan olmadığından tecrübeleri dinleyemiyorumiçeriğini çok iyi bilmeniz lazım..kullanılan kımyasal ya da bileşenler beni korkutur..
kaç derecede yıkanıyor? naylon var mı içeriğinde?
İçeriğinde kimyasal olmadığı için ilgimi çekti zaten. 60 derecede yıkamak yeterli naylon yok, genelde bambu, pamuk ya da microfiber oluyor. Tercihe bağlı. Ama çevremde kullanan olmadığından tecrübeleri dinleyemiyorum
Uzuuunnn araştırmalarım sonucu yıkanabilir bebek bezinde karar kıldım ve şu anda babyneonun sitesinde bebek bezi türevlerinde 5 adet ürüne birisi hediye arkadaşlar duyurulur
Bir risk sanırım aldım göze, herşey bebeğimin sağlığı için. Bakalım kullanınca tecrübelerimi muhakkak yazacağım.karar verememek falan çk stresli oluyor..karar vermene sevındım..güle güle kullanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?