Bende sinif ogretmeniyim canim meslektasiz,insallah en kisa zamanda hamiste oluruz:)Ayy meslektasmisizz bende sinif ogretmeniyim
Öyle mi?? ben de miyom ameliyatı oldum. Ama 16 ay oldu. Ama korunma süresi bitince de bebek olmadı benim. Eşime test yapıldı. sonuç kötü çıkınca bu ağustosta o da varikosel ameliyatı oldu. Altı aydır yine olmuyor. Doktor bu ay çok umutlu konuştu. Hayırlısı bakalım :)Canim bende miyom ameliyatı oldum korunma sürem bitti inşallah hayırlısıyla kaliriz hamile
Canım şeffat uzayan akıntı yumurtlama belirtisi. Çok açık oldu ama :)Kızlar akıntım sarıydı şimdi yapışkan ve şeffaf oldu sizce buda mı yumurtlama belirtisi?
amin canm inşallah .:)İnsan dayanamıyor canım. Belli olmaz belki birkaç gün sonra farklı çıkar ama inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine :)
evet normal gebelik testi yaptım Can'ım aslında reglme 3 gün kala yapacaktım ama dayanamadım. Diğer gebeliğimde 3 gün kala öğrenmiştim. Şimdi sen 2 güne bile çıkmadı benimki deyince umutlandım tekrar .. İlk gebeliğimde bende yedim baya çokça çıkaran biri olmama rağmen 16 kilo almıştım bunda daha sağlıklı beslenmeyi planlıyorum umarım öyle olur. Senin şuan yeni olduğu için çok normal doymama hissi bence iki canlısın olayı değil tabiki bence tamamen psikolojik gebelik hissinden böyle oluyoruz diye düşünüyorum . İşin tuhafı benim bu 2 haftadır iştah çok açık herşeyi gebeliğe yoruyorum piskolojik olarak .. Ama en önemlisi az önce göğüslerimde ağrı hissetim diğer gebeliğimdede hisetmiştim.normalde adet zamanları göğüslerimde hassasiyet olmaz . Bilemedim piskolojik mi acaba :)Normal gebelik testimi yapiyorsunuz kizlar benim de normal gebelik 2 gune kadar cikmamisti.umudunuzu kesmeyin . Hepiniz icin dua ediyorum tez zamanda saglikli bebekler gobislerinize insallah.. birde hanimlar daha once gebelik gecirmisler. Ben doymak nedir bilmiyorum. Midem de kocamn bir bosluk acliga kesinlikle tahammulum yok. Boyle giderse 200 olurum. Gecer mi sizce ?? 5+1 bu arada..
bende arada belirti hissediyorum düne kadar arada bir sol kasığımda ağrı hissettim. Bugünde sağda hisettim 2 defa . 2 3 gündür sık idrara çıkıyorum ve yukarda yazdığım gibi göğüslerimde ağrı hissettim canm ama çok erken yaptık testi :)En guzeli regl gunu veya bir kac gun sonra yapmak.Gerci bazilarinda cikabiliyor erkenden ama bizde cikmadi.
Ya ama bide bende hic belirti yok ara ara sol kasigima agri giriyor hafiften o da her regl donemine yakin oluyor zaten Allahtan hayirlisi bekleyip gorucez:)
Valla benim ozellikle ilk oldugu icin cok daha merak ediyorum,gogus agrisi bende reglde olmuyor simdide yok zaten sadece iki uc gundur agzim fena halde kuruyor surekli su icmem gerekiyor hatta acaba folik asitin yan etkisimi diye dusunmustum bilemiyorum pisikolojikte olabilir.amin canm inşallah .:)
evet normal gebelik testi yaptım Can'ım aslında reglme 3 gün kala yapacaktım ama dayanamadım. Diğer gebeliğimde 3 gün kala öğrenmiştim. Şimdi sen 2 güne bile çıkmadı benimki deyince umutlandım tekrar .. İlk gebeliğimde bende yedim baya çokça çıkaran biri olmama rağmen 16 kilo almıştım bunda daha sağlıklı beslenmeyi planlıyorum umarım öyle olur. Senin şuan yeni olduğu için çok normal doymama hissi bence iki canlısın olayı değil tabiki bence tamamen psikolojik gebelik hissinden böyle oluyoruz diye düşünüyorum . İşin tuhafı benim bu 2 haftadır iştah çok açık herşeyi gebeliğe yoruyorum piskolojik olarak .. Ama en önemlisi az önce göğüslerimde ağrı hissetim diğer gebeliğimdede hisetmiştim.normalde adet zamanları göğüslerimde hassasiyet olmaz . Bilemedim piskolojik mi acaba :)
bende arada belirti hissediyorum düne kadar arada bir sol kasığımda ağrı hissettim. Bugünde sağda hisettim 2 defa . 2 3 gündür sık idrara çıkıyorum ve yukarda yazdığım gibi göğüslerimde ağrı hissettim canm ama çok erken yaptık testi :)
Kizlar bisey sorucam size ben iki aydir diyetteyim ama saglikli bir diyet yani,
sorum şu ki bundan dolayi surekli yesil cay keten tohumu falan yiyorum sizce hamilelik ihtimaline karsi bunlarin bir zarari olurmu cok merak ediyorum.
İnşallah canım. Sen ne öğretmenisin?Bende bol çiğ yeşillik tüketen biriyim ama 2-3 gündür yemiyorum korkumdan yeşil çayı da bıraktım hatta "acaba"lar ürküttü beni...keten tohumu konusunda bir bilgim yok ama yeşil çay en fazla 2 bardak tüket canım bence...aaaa bende öğretmenim mart ayında hepimiz hamile kalırız da 2016 annesi olmaya yetişiriz inşallah :)
Arkadaslar gunde kac tane folik asit icmek gerekiyor ben sadece yatarken iciyorum
Canım benim 23 Martmış. Geçen ay on gün önce oldum hesabım şaşmış :)
Kızlar akıntım sarıydı şimdi yapışkan ve şeffaf oldu sizce buda mı yumurtlama belirtisi?
İnşallah canım. Sen ne öğretmenisin?
yesa cnm azönce Folık asıdını ıcıcem dıye tekrar tıroıd ılacını ıctım sabah ac karın ıle ıcmıstım zaten,, 2 oldu basım dönüyo yaa ama folik asidimide ictim
insallah cnm,,orali olmamaya calisiyorum ama agir geldi neysee artik oldu bikereBir şey olmaz inşallah canım benim yaaa
insallah cnm,,orali olmamaya calisiyorum ama agir geldi neysee artik oldu bikere
Gunaydin canim:)Günaydın kızlar
yumurtalama günü bu hafta sonu cumartesi de oluyor pazarda.. sanirim pazar günüymüş emin olamadim pek... 4 gün varken akıntım az geldi bende.. sarimsi gibi bişey.. çatladi mi acabaa?Canim benimde adet 26 mart bugunleri degerlendirelim ama ben cmt ye kadar beklicem artik i gun yumurtlama gunu diye gösteriyor takvim sende bugun ve pazari degerlendir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?