Insallah caniiim :) Belirti yok diye umutsuz olma bak belirtisiz bi sekilde sadece adet gecikmesi ile farkediyor cogu insan.
Kesinlikle. Insallah hamileyizdir de haftaya guzel haberler veririz :)aynen canım kişiden kişiye fark ediyormuş ya hiç belirti olmayı adetim neden gecikti diye gidip hamile olduğunu öğrenenler var :)
Canim olmamasi normal zaten adetten 14 gun once yumurtlama oluyor mantikende belirti olmasi sacma.Zaten bazi kadinlari anlamiyorum nasil bir hafta oncesinde belirti yasiyorlar bence tamamen psikolojik,kasik agrisi goguste dolgunluk olabilir ama daha fazla belirti olmaz merak etmeKızlar benim bat a 8 gün kaldı ama hiç belirti yok 1 tane bile
Bat 22 si olan arkadaşlar Sizde durum nedir :)
Canim olmamasi normal zaten adetten 14 gun once yumurtlama oluyor mantikende belirti olmasi sacma.Zaten bazi kadinlari anlamiyorum nasil bir hafta oncesinde belirti yasiyorlar bence tamamen psikolojik,kasik agrisi goguste dolgunluk olabilir ama daha fazla belirti olmaz merak etme
Canin 8 gun kala hic belirti olmamasi normal ki umudumuzu tuketmeyrlim. Bende sadece yumurta aki akinti vardi ozman. Ama onunda herkese olacagini sanmam.Kızlar benim bat a 8 gün kaldı ama hiç belirti yok 1 tane bile
Bat 22 si olan arkadaşlar Sizde durum nedir :)
Kizlar an itibariyle regl oldum obur aya kaldi umutlar obur ay bat 11 nisan,gerci burasi mart ayi devam edermi acaba?
bu beşinci ay 5 mart tahmini yumurtlama kasık ağrım şu an geçmiş durumda göğüs ağrısı devam hayırlısı bakalım yarın falan bi test yapsam çıkar mı kitahminen ayın kaçında yumurtladın..ben yumurtlayalı 5-6 gün anca olmuştur belirtiler için erken gibi..arada azcık kasıklarda batma var sadece..ne zamandır istiyorsunuz canımm
günaydın
bende tık yok
cumartesi günü eşimin gazına gelip test yaptım negatif çıktı ama bat gelmeden emin olamıyorum...
yarın son gün, adetim gecikmez genelde, bakalım olmazsam ertesi gün yeniden test yaparım
beklemedeyim yanisende var mı belirti falan
Aman canim yapma moral bozuklugu olmasin regl gecmesini bekle.Slm kızlar ben dede tık yok şuan günüm geçmeden test yapmakta istemuyorum biraz daha beklicem bakalım olcak gibiyim ama :/
benımde 12 gun kaldı yaahu gunler gecmıyordaha 11 gün var nasıl belirtiler var ?
regl oldum Canım . Bidahaki aya inşallah .Istersen sabah ilk idrarla bir dene canim. Insallah hamilesindir.
negatif :) Bidahaki aya inşallah yanlız topiğinizden haberim olsun kızlar . ama batı henüz gelmeyenler inşallah hamile kalır
Hayirlisi olsun canim oteki ayi dolu dolu gecirelim,acikcasi ben cok bilincli degildim bu ay insallah bu ay cok guzel seyler olacak :))regl oldum Canım . Bidahaki aya inşallah .
negatif :) Bidahaki aya inşallah yanlız topiğinizden haberim olsun kızlar . ama batı henüz gelmeyenler inşallah hamile kalır
TAMAM CANIM ALACAGIM BENIDE EKLERMISIN LİSTEYE 26 MARTAramiza hoşgeldin canım folik asit hemen başla ihmal etme sakin doktorun yazmasina bile gerek yok eczaneden alıp kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?