2016 Mart Bebeklerinin Cinsiyetleri

2016 Mart bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    117

Aydeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
745
630
103
cinsiyetleri belli olan anneler için anketimiz. Ankette seçeneklerde değişiklik yapabilirsiniz..

Ben erkek hissediyorum o yüzden erkek işaretliycem değişiklik olursa değiştirebiliyoruz nasıl olsa :)

Bizde erkeklerimle kullandık :) şimdilik tek biz görünüyoruz oracıkta :KK48:

:) Maaşşalah çoğunluk erkek geçen sene kız senesiydi 2016 erkek senesi olucak gibi gözüküyor. ;) Olsun denge lazım değil mi? :D

Bende bugun ogrendim erkekmis :KK46:

Kendi doktorum ekimde söyliycem demişti dayanamadım geçen cuma gittim başka bir doktora erkek dedi kızlar 15. Haftada sizce yanılma ihtimali olabilir mi yaa :) kız deyip erkek diye değişebiliyorda erkel denince kız olması çok nadir oluyor diyolar sizin yorumlarınız nedirrr :)

merhaba mart anneleri :KK46:=) 13. hafta kontrolünde dr söylemeden önce ben gördüm zaten oğlumu :KK33: drumda erkek dedi sonra aslında söylememesi gerekiyormuş bu haftalarda %90 öyle gördüğü için söylemiş ben yinede bidahaki randevuyu bekledim ve gösterdi tekrar inşallah oğlumuz olcak :21:

Kendi doktorum ekimde söyliycem demişti dayanamadım geçen cuma gittim başka bir doktora erkek dedi kızlar 15. Haftada sizce yanılma ihtimali olabilir mi yaa :) kız deyip erkek diye değişebiliyorda erkel denince kız olması çok nadir oluyor diyolar sizin yorumlarınız nedirrr :)
Evet yanılma payı var hiçbir doktor yüzde yüz diyemiyorlar canım

Merhabalar :)yeni uye oldum siteye bende Mart annesi olacağım Rabbim nasip ederse bizde 15 haftalığız daha doktorumuz 16 haftadan önce cinsiyet soylemiyormus oyle dedi bekliyoruz heyecanla ben kız hissediyorum ama bakalım sağlıklı olsunlarda hepimizin ki :)

Benim de ikinci oglum geliyor insallah yaklasik 1 hafta once ogrendim kesin olarak. Oncesinde 12 haftadayken soylemislerdi erkege benziyor diye ama kesin degildi.

Back
X