Bir kadın olarak en çok hangi konuda ‘süper güç’ sahibisiniz?

Bir kadın olarak en çok hangi konuda ‘süper güç’ sahibisiniz?

• Ankete Katılan
    208
Erkekleri küçümseyip, onların oy kullanacağı site burası değil ki ama.Onlarda "ErkeklerKulubu.Com" da kullanıyorlardır bu eğlenceli anketlerin oylarını 😁

Editor Editor , bir sonraki anket bari kocalarımızı gömeceğimiz tarzda olsun lütfen 😍
(Benim kocam burda olduğundan ankete katılıp gömemeyebilirim ama 😉)
Üzülme biz senin yerinede gömeriz 🤣

Kadınlar olarak bir süper gücümüz yine var. Halsiz, tembel olarak otursak bile bir misafir gelecek haberi alınca süper güç geliyor bize, kısa sürede evi toplayıp temizliyoruz🤭

Hele konuştukları konu sarıyorsa üç kişi de konuşsa dinlerim 😆
Bazen yakınım daki değil de diğerinin konusu daha önemliyse direk kulaklarım uzağa odaklanır..Bu şekilde kaynimjn yediği ve yiyeceği haltları dinlemiştim..o sayede kocami kurtardım ne diyorsun
:KK53:
Kocam artık çok iyi duyduğum ve dinledigim için daha dikkatli konuşuyor

Yaaa kıyamam🥲 öyle olma, zaman geçip gidiyor her anın tadını çıkarmak gerek. Sana karşı yanlışı olanları sil silemeyeceğin kişilerse sınır koy ve kimseye sabredecek kadar değer verme (sana bağımlı bireyler hariç, bebek ya da çocuk gibi). Anda kal, geçmiş ya da gelecek kaygısı yaşama anda kalmak seni pozitif enerjiye açık hale getirir ve bu sayede geleceğin de güzelleşir zaten. 🙏🏻
Eşime sınır koymam mümkün değil çünkü çok seviyorum onu oda bunun farkında

Eşime sınır koymam mümkün değil çünkü çok seviyorum onu oda bunun farkında
Birini çok sevdiğimizde, özellikle de karşı taraf bunun farkındaysa, bazen sınır koymak zorlaşıyor çünkü bilinçaltımızda “ya onu kırarsam?” veya “ya uzaklaşırsa?” korkusu oluyor. Ama şunu bilmen önemli: Sevgi ve sınırlar birbirinin zıttı değil. Tam tersine, sınırlar bir ilişkiyi daha güvenli, daha uzun ömürlü ve daha huzurlu yapar. Sevgi sınırla azalmaz, sınır olmazsa zamanla yıpranabilir. Bunu şöyle düşünebilirsin: Senin kalbinde ona kocaman bir ev var. Sınırlar ise o evin sağlam duvarları. Duvar olmazsa fırtına da, yağmur da, istenmeyen misafirler de girer. Duvarlar varsa, içerisi daha sıcak ve huzurlu olur. Belki “sert” bir sınırdan değil, sevgi diliyle, küçük ve net adımlarla başlamak sana daha kolay gelebilir. Mesela “Şunu böyle yapmak bana kendimi huzurlu hissettiriyor” gibi ben dili kullanmak, “yapma” demekten daha yumuşak olur. ♥️

Bende kendimi sorguluyodum bendemi problem var diye benim en süper gücüm insanlara olan sabrım sanırım 🤣kendi çapımda bide bana yapılanlara karşı sessizliğim
Bunu eklemeyi unutmus editör gerçekten 👍💃

Back
X