Bir kadın olarak en çok hangi konuda ‘süper güç’ sahibisiniz?

Bir kadın olarak en çok hangi konuda ‘süper güç’ sahibisiniz?

• Ankete Katılan
    207
Muhtemelen senin kadar hayatı ciddiye almiyoruzdur o 2 gram akıllılar bana dese ne demesd ne ilk önce karşimda o şekil konuşabilsinler çünkü konuşamazlar boş muhabbetleri dinlemem
Dinlemek istemeyen dinlemesin tabi. Onlarin yerine de biz dinleriz. Birilerinin dinlemesi ve cevap vermesi lazim ki bari yeni nesiller duzgun yetissin. Biz gozumuzu kapata kapata gidersek sonra orta okul cocuklari bile Andrew Tate gibi adamlari dinleyip sinifindaki kiza satasiyo.

1755018145624.webp
1755018162438.webp

Yapay zekaya sordum, boyle bir liste yapti. Bu da eglenceli mesela ama gercekten 'guc' olan seylerden bahsediyo, asagilayici kliseler degil.

-Markette kasaya gelince beklerken tahmini tutarı hesaplar, fazladan bozuk bozuk para da hazır ederim, kasiyerler bayağı memnun kalır bu durumdan. 🤭Süper güç olsun diye değil de fazla beklememek, kasiyerin işini de kolaylaştırmak adına.
-Çantamı önceye bakarak daha az doldurmaya başlasam da, yine fazla oluyor çoğu zaman. Hatta çanta yerine tatile, memlekete vs giderken bavul bavul seçeneği de eklenebilir listeye🤦O da lazım olur bunu da giyerim diye abartıyoruz, hele çocuk da varsa
_Markete 1 çeşit almaya gidip de duyduğum nadirdir, telefondan sosyal medya sitelerinden indirimleri de takip ederim.
-5 dakika sürmez hazırlığım. Kadınlar sadece kendini hazırlamıyor ki. Ortalığı toparlıyor, çanta hazırlıyor vs. O yüzden daha geç sürüyor.
-

Ay bunu okuduğuma çok sevindim şu an ve ben de bir tane bile işaretleyemedim hiçbiri ben değil yani😄 tek olsam kendimi sorgulayacaktım🤭
Bende kendimi sorguluyodum bendemi problem var diye benim en süper gücüm insanlara olan sabrım sanırım 🤣kendi çapımda bide bana yapılanlara karşı sessizliğim

Bende kendimi sorguluyodum bendemi problem var diye benim en süper gücüm insanlara olan sabrım sanırım 🤣kendi çapımda bide bana yapılanlara karşı sessizliğim
Yaaa kıyamam🥲 öyle olma, zaman geçip gidiyor her anın tadını çıkarmak gerek. Sana karşı yanlışı olanları sil silemeyeceğin kişilerse sınır koy ve kimseye sabredecek kadar değer verme (sana bağımlı bireyler hariç, bebek ya da çocuk gibi). Anda kal, geçmiş ya da gelecek kaygısı yaşama anda kalmak seni pozitif enerjiye açık hale getirir ve bu sayede geleceğin de güzelleşir zaten. 🙏🏻

Valla çok sorgulamadım, ilk bakışta hemencik anlaşılıyor zaten. 😅Baya baya küçümseyici bi liste işte. Ama eğlenmeye engel değil. İsteyen okuyup eğlenir isteyen de benim gibi eleştirir. Özgürüz yani 😁
Bu tarz klişeler genelde kadınları ikinci sınıf boş insanlar olarak görenlerin, incellerin filan kullandığı argumanlar. O yüzden bana çok masum gelmiyor. Böyle böyle insanların zihnine yerleşiyor işte. Olay biraz da bunu super güç başlığı altında paylaşılması. Valla ben çok erkekle tartıştım kadınların Bi işe yaramadığını savunan. Ama bir kadın sitesinde süper güç olarak dedikodu vs yaptığını soyleyen bir sürü kadın olduğunu görünce bazen boşuna çabalıyoruz diye düşünmeye başlıyorum 😅
Erkekleri küçümseyip, onların oy kullanacağı site burası değil ki ama.Onlarda "ErkeklerKulubu.Com" da kullanıyorlardır bu eğlenceli anketlerin oylarını 😁

Editor Editor , bir sonraki anket bari kocalarımızı gömeceğimiz tarzda olsun lütfen 😍
(Benim kocam burda olduğundan ankete katılıp gömemeyebilirim ama 😉)

Back
X