- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.136
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlemek istemeyen dinlemesin tabi. Onlarin yerine de biz dinleriz. Birilerinin dinlemesi ve cevap vermesi lazim ki bari yeni nesiller duzgun yetissin. Biz gozumuzu kapata kapata gidersek sonra orta okul cocuklari bile Andrew Tate gibi adamlari dinleyip sinifindaki kiza satasiyo.Muhtemelen senin kadar hayatı ciddiye almiyoruzdur o 2 gram akıllılar bana dese ne demesd ne ilk önce karşimda o şekil konuşabilsinler çünkü konuşamazlar boş muhabbetleri dinlemem
O kadar haklısın kiMesela şöyle bir seçenek olsa anında abanırdım; “kocamın yerine de düşünüyorum.”
Benim eşim de düşüncelerini okumada süper güç olduğumu iddia eder.Mesela şöyle bir seçenek olsa anında abanırdım; “kocamın yerine de düşünüyorum.”
Moderatorlük versinler sanaEki Görüntüle 3629390 Eki Görüntüle 3629391
Yapay zekaya sordum, boyle bir liste yapti. Bu da eglenceli mesela ama gercekten 'guc' olan seylerden bahsediyo, asagilayici kliseler degil.
Ille de moderatorluk gerekmiyo, herkes fikrini soylemekte serbestModeratorlük versinler sana![]()
Kim aksini iddia etti ki zaten çok kasıyorsun bence kasmaIlle de moderatorluk gerekmiyo, herkes fikrini soylemekte serbest![]()
Birisi aksini iddia etti mi dedimKim aksini iddia etti ki zaten çok kasıyorsun bence kasma
Yok yahu tartışsam emin ol çok net anlarsın bunu takılıyorumBirisi aksini iddia etti mi dedimSenin tartışasin var heralde. Neyse hadi seni dinleyeyim kasmayayim
![]()
Bende kendimi sorguluyodum bendemi problem var diye benim en süper gücüm insanlara olan sabrım sanırımAy bunu okuduğuma çok sevindim şu an ve ben de bir tane bile işaretleyemedim hiçbiri ben değil yanitek olsam kendimi sorgulayacaktım
![]()
Yaaa kıyamamBende kendimi sorguluyodum bendemi problem var diye benim en süper gücüm insanlara olan sabrım sanırımkendi çapımda bide bana yapılanlara karşı sessizliğim
Erkekleri küçümseyip, onların oy kullanacağı site burası değil ki ama.Onlarda "ErkeklerKulubu.Com" da kullanıyorlardır bu eğlenceli anketlerin oylarınıValla çok sorgulamadım, ilk bakışta hemencik anlaşılıyor zaten.Baya baya küçümseyici bi liste işte. Ama eğlenmeye engel değil. İsteyen okuyup eğlenir isteyen de benim gibi eleştirir. Özgürüz yani
Bu tarz klişeler genelde kadınları ikinci sınıf boş insanlar olarak görenlerin, incellerin filan kullandığı argumanlar. O yüzden bana çok masum gelmiyor. Böyle böyle insanların zihnine yerleşiyor işte. Olay biraz da bunu super güç başlığı altında paylaşılması. Valla ben çok erkekle tartıştım kadınların Bi işe yaramadığını savunan. Ama bir kadın sitesinde süper güç olarak dedikodu vs yaptığını soyleyen bir sürü kadın olduğunu görünce bazen boşuna çabalıyoruz diye düşünmeye başlıyorum![]()