2016 Mayıs Anneleri Bebeklerinize İsim...

Merhaba

Allah kısmet ederse benim de kızçem olacak.
Kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle Defne Beril yada sadece Beril düşünüyorum.
babasına fikrini sormadım bile :D
Buradaki iş arkadaşım - erkek- sadece bu ismi koymak için çocuk yapabilirdim diyor. Delfin miş dediği isim, yani yunus. ben düşünmüyorum tabi bu ismi. fikir olsun diye yazıyorum

Merhaba

Kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle Defne Beril yada sadece Beril düşünüyorum.
babasına fikrini sormadım bile :KK70:
Buradaki iş arkadaşım - erkek- sadece bu ismi koymak için çocuk yapabilirdim diyor. Delfin miş dediği isim, yani yunus. ben düşünmüyorum tabi bu ismi. fikir olsun diye yazıyorum
Defne ismini ben de çok severim canım kaç sene öncesinden düşünmüştüm. kuzenim koydu o ismi benim de hevesim kaçtı. olsun şimdiki daha çok içime siniyor

Defne ismini ben de çok severim canım kaç sene öncesinden düşünmüştüm. kuzenim koydu o ismi benim de hevesim kaçtı. olsun şimdiki daha çok içime siniyor
bence gülse de çok güzel.
ben defneyi popüler diye seçmedim ama sanırım bir dizi karakteri aynı zamanda. vazgeçebilirim de. tümden değişebilir de. ;)

hala net bir isim yok bizde oğlumuz için. Eski Türk isimlerinden düşündük bi ara, alp, alper, egemen, kaan, toygun, afşin gibi. Bi ara Barış, Çınar gibi isimler şık göründü ama Malum ingilizce karakter olayı birazcık sıkıntı oluyor sanal ortamda veya yurt dışında falan.. Bakalım sonunda ne çıkacak meraklardayım..

hala net bir isim yok bizde oğlumuz için. Eski Türk isimlerinden düşündük bi ara, alp, alper, egemen, kaan, toygun, afşin gibi. Bi ara Barış, Çınar gibi isimler şık göründü ama Malum ingilizce karakter olayı birazcık sıkıntı oluyor sanal ortamda veya yurt dışında falan.. Bakalım sonunda ne çıkacak meraklardayım..

ben de erkek olursa alper düşünüyordum.
afşin ne demek ki ?

bizim cinsyet hala net değil ama büyük ihtimal kız olcak inşallah.
ben hep kzım olursa zeynep olcak die düşünüyordum evlenmeden önce bile:)
iiki isim zevmiyorum ama eylül ismide çok kafama takılıyor buara baya kararsızm tek zeynep mi zeynep eylül mü bilemedik

Merhaba kızlar benimde oğlum olacak bizde inşaallah kısmetse ATA koymak istiyoruz ben ikinci isim istiyorum ama eşim istemiyor.

merhaba. Asya çok güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Biz Eşimle ortak bir isme karar verdik. Benim adım Gülperi. Eşimin ki Semih. Gülse düşündük bu yüzden ve çok benimsedim. benim adım da Gülle başlıyor hem.

Amin inşallah sağolun.. :KK200: Çok güzel bir tercih olmuş..
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi, lakin isim tercihleri de önemli :P

Merhaba

babasına fikrini sormadım bile :KK70:

Merhaba arkadaşım, delfin değişikmiş gerçekten..
Beril benim de beğendiğim isimlerden, sağlıkla gelsin Defne Beril'imiz.. :KK37:

Back
X