Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm oğluşumun adı ARAS olacak inşallah teyzesi![]()
Defne ismini ben de çok severim canım kaç sene öncesinden düşünmüştüm. kuzenim koydu o ismi benim de hevesim kaçtı. olsun şimdiki daha çok içime siniyorMerhaba
Allah kısmet ederse benim de kızçem olacak.
Kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle Defne Beril yada sadece Beril düşünüyorum.
babasına fikrini sormadım bile
Buradaki iş arkadaşım - erkek- sadece bu ismi koymak için çocuk yapabilirdim diyor. Delfin miş dediği isim, yani yunus. ben düşünmüyorum tabi bu ismi. fikir olsun diye yazıyorum
bence gülse de çok güzel.Defne ismini ben de çok severim canım kaç sene öncesinden düşünmüştüm. kuzenim koydu o ismi benim de hevesim kaçtı. olsun şimdiki daha çok içime siniyor
hala net bir isim yok bizde oğlumuz için. Eski Türk isimlerinden düşündük bi ara, alp, alper, egemen, kaan, toygun, afşin gibi. Bi ara Barış, Çınar gibi isimler şık göründü ama Malum ingilizce karakter olayı birazcık sıkıntı oluyor sanal ortamda veya yurt dışında falan.. Bakalım sonunda ne çıkacak meraklardayım..
ben de erkek olursa alper düşünüyordum.
afşin ne demek ki ?
zırh demir örgü demek, alper kadar derin değil anlamı ama isim kulağa hoş geliyor :)
merhaba. Asya çok güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Biz Eşimle ortak bir isme karar verdik. Benim adım Gülperi. Eşimin ki Semih. Gülse düşündük bu yüzden ve çok benimsedim. benim adım da Gülle başlıyor hem.
Merhaba
Allah kısmet ederse benim de kızçem olacak.
Kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle Defne Beril yada sadece Beril düşünüyorum.
babasına fikrini sormadım bile
Buradaki iş arkadaşım - erkek- sadece bu ismi koymak için çocuk yapabilirdim diyor. Delfin miş dediği isim, yani yunus. ben düşünmüyorum tabi bu ismi. fikir olsun diye yazıyorum