- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Geçmiş olsun kafana takma inş olur her şey zamanını bekler elinden geleni yapmışsın geriside yaradana kalmış kendine stres yapma olur inşallahcanim merhaba ...sonucum negative . malesef hic tutunmamislar . Dun saskindim. yazamadim. Kasim ayindaki kalite olarak dusuk emriyom bile tutunmaya calismisti ... allahtan hayirlisi diyorum..insallah sizlerden guzel haber alirim. sevgiler
35 yaş a kadar 2 tane 35 yaş üstü 3 tane transfer yapılıyorDaha once tup bebek deneyimi olan var mi peki kizlar kac tane yumurta transfer ediliyor
Himm iyiymis ya insallah tutar35 yaş a kadar 2 tane 35 yaş üstü 3 tane transfer yapılıyor
hadi hayirlisi canim. sizin tup bebege baslama sebebiniz ne?merhaba kızlarr bende cuma günü doktora gideceğim ilk denememiz olacak inşallah iyi geçer görüşmemiz doktorla bakalım neler diyecek merak içerisindeyim
hadi hayirlisi canim insallah ilaclar ise yaramistir. sen hsg cektirdin mi? tuplerin kapali mi acik mi oldugunu kontrol etmek icin? Bir de kizlar doktorunuz bakmistir ama eger bakmamissa mutlaka tiroidinizi kontrol ettirin. Insallah hepimiz guzel haberlerimizi paylasacagiz burdaAllah sabir ve dayanma gücü versin canim ben henuz genis kapsamli bir muayeneden gecmedim ancak hormonlarim falan normal adetimde duzenli esimin sperm sayisi ay birde varikosel var canim 3ay ni ilac kullandi esim simdi cuma gunu gidecegiz bakalim sayimizda degisiklik varmi yokmu tekrar bi sperm testi verip ona gore doktor ne derse sekillencek bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah hamis haberlerimizi buradan veririz :)
Yok canim hgs falan cektirmedim ilk gidisimiz olcak tup bebek icin cuma gunu gorustuktwn sonra doktor neler isterse yapicaz bakalim ama hormonlarima baktirmistim tiroidede baktilar onlarda siinti yok cok sukur tupleri bilmiyorum hic tup bebekte baktirmayabiliyorlar asilama olursa mutlaka bakiyorlar tuplere bakalim heyecanla bekliyorum cumayi insallah iyi olurhadi hayirlisi canim insallah ilaclar ise yaramistir. sen hsg cektirdin mi? tuplerin kapali mi acik mi oldugunu kontrol etmek icin? Bir de kizlar doktorunuz bakmistir ama eger bakmamissa mutlaka tiroidinizi kontrol ettirin. Insallah hepimiz guzel haberlerimizi paylasacagiz burda
Merhaba Allah bağışlasın benimde haziranda transfer olucak benim Tüpleri mi kapattıktan sonra ki ilk transfer inşallah tutar senin tüpler alındıktan sonraki transferde mi gebelik oluştuMerhaba arkadaşlar
Ben 2014 te tüp bebek tedavisi gördüm ve bir kızım var 14 aylık şimdi . Benim sebebim tüplerimin tıkınıklık sebebiyle alınmış olmasıydı bu sebeple tüp bebek yaptık . Şimdi dondurulmuşlarla 2. Denememiz olacak haziranda inşallah . Şimdiden çok Heyecanlı ve merak içerisindeyim inşallah olur . Kızım 6 aylıkken eşim tekrar denememizi istedi 2. Çocuk için benim için çok erkendi henüz hazır değildim benim çok küçüktü ama eşim yaşımız geçiyor dedi neyse denedik tutmadı . Benim düşüncem ben folik asiyi kullanmayı unuttum ayrıca aspirin yazmışlardı ama ne zaman kullanıcagı hakkında bilgi vermediler bende bekliyordum transferden sonra telefon ettim sordum adetle başlayacaktın dediler . Neyseki geç kalmıştım ona bağlıyorum tutulmadığını . Çünkü kaliteli embriyon olduğu söylenmişti inanıyorlardı sıkıntı olmayacağına . Nasip değilmiş ne yapalım . Şimdi haziranda inşallah transfer olacak
Teşekkür ederim benim doğal yolla bir oğlum daha var daha sonrasında gebelik oluşmuyordu tüplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı ve aldılar tüplerimi . Sonra tüp bebek tedavisi ile ilk denemede tutundu kızım .Merhaba Allah bağışlasın benimde haziranda transfer olucak benim Tüpleri mi kapattıktan sonra ki ilk transfer inşallah tutar senin tüpler alındıktan sonraki transferde mi gebelik oluştu
Benim üçüncü denemem olacak inşallah tutar ilk iki denemem tuplerimi bağlatmadan önceydi benim ilk gebeliğimde düşük yaptım sonra hiç gebelik oluşmadıTeşekkür ederim benim doğal yolla bir oğlum daha var daha sonrasında gebelik oluşmuyordu tüplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı ve aldılar tüplerimi . Sonra tüp bebek tedavisi ile ilk denemede tutundu kızım .
hadi insallah guzel haberlerinizi aliriz canim. Yalniz mutlaka ama mutlaka ilaclarinizi nasil kullanacaginizi ne yapacaginizi mutlaka sorun. anlatsinlar siz bir daha sorun. Sonucta o kadar para emek harcaniyor. Hastaneler bunu size ve bize saglamak zorunda. Sonucta kimse babasinin hayrina yapmiyor bu isi.Merhaba arkadaşlar
Ben 2014 te tüp bebek tedavisi gördüm ve bir kızım var 14 aylık şimdi . Benim sebebim tüplerimin tıkınıklık sebebiyle alınmış olmasıydı bu sebeple tüp bebek yaptık . Şimdi dondurulmuşlarla 2. Denememiz olacak haziranda inşallah . Şimdiden çok Heyecanlı ve merak içerisindeyim inşallah olur . Kızım 6 aylıkken eşim tekrar denememizi istedi 2. Çocuk için benim için çok erkendi henüz hazır değildim benim çok küçüktü ama eşim yaşımız geçiyor dedi neyse denedik tutmadı . Benim düşüncem ben folik asiyi kullanmayı unuttum ayrıca aspirin yazmışlardı ama ne zaman kullanıcagı hakkında bilgi vermediler bende bekliyordum transferden sonra telefon ettim sordum adetle başlayacaktın dediler . Neyseki geç kalmıştım ona bağlıyorum tutulmadığını . Çünkü kaliteli embriyon olduğu söylenmişti inanıyorlardı sıkıntı olmayacağına . Nasip değilmiş ne yapalım . Şimdi haziranda inşallah transfer olacak
Sizin olmamasındaki sebep ne peki . Düşükten dolayımı ? Rabbim inşallah bu denemenizde hayırlı sonuçlar verirBenim üçüncü denemem olacak inşallah tutar ilk iki denemem tuplerimi bağlatmadan önceydi benim ilk gebeliğimde düşük yaptım sonra hiç gebelik oluşmadı
Evet çok Haklısınız aslında hep sordum ilk denemem de aklıma takılan herşeyi çünkü tek ugraşımdı Aklımda sadece o vardı bu sefer bebeğim vardı ve 6 aylıktı o kadar çok işim oluyorduki düşünecek bişey bulamıyordum . Yorgun ve yogundum . Neyseki şimdi rahatım . Ben Fransa'da yaşıyorum burda devlet ilk dört denemeyi karşılıyor ilaçlar tedavi tahliller herşeyi . Neyseki bu konuda sıkıntı yok şükürhadi insallah guzel haberlerinizi aliriz canim. Yalniz mutlaka ama mutlaka ilaclarinizi nasil kullanacaginizi ne yapacaginizi mutlaka sorun. anlatsinlar siz bir daha sorun. Sonucta o kadar para emek harcaniyor. Hastaneler bunu size ve bize saglamak zorunda. Sonucta kimse babasinin hayrina yapmiyor bu isi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?