2016 Mayis Haziran tup bebek tedavisi gorecekler

Sizin olmamasındaki sebep ne peki . Düşükten dolayımı ? Rabbim inşallah bu denemenizde hayırlı sonuçlar verir
Düşüktür sonra Tüplerim de yapışıklık oldu iltihap vardı doktor doktor gezerken ikiside kapandı İnşallah çok umutluyum

Merhaba ,
38 yasindayim.1 yildir evliyim...
Nisan ayında tedaviye basladim .sorunum amh düşüklüğü. 2 kere denemem oldu.ilki tek embrio gelisti sonuc kimyasal gebelik.2.denemem mart 3 folikul ,yumurtalar erken catladi opu bile yapilmadi . D vitamini takviyesi aldim 2000 mg.ve bir yerden hediye gelen yaklasik 3 kilo incir kurusunu rast gele yedim . 3 denemem haziranda olacakti.tesaduf hastanenin onunden gecerken oylesine bi baktirayim dedim ki adet gunumum 3.gunu idi .kist olusmustu martta.baktirayim gerekirse dogum kontrol hapimi alayim dedim.dr.ulturason istedi .tepkisi ne ilac aldin habersiz? 8 adet folikul gelismisti . Hemen tedaviye basladik.20 nisanda. 28 nisanda opu yapıldı. 6 tane dollendi. 01 mayista En iyi kalitede iki embrio transfer edildi.10 mayista test gunum. Bu olay benim mucizem. Dilerim devami da gelir...dilerim herkesin ruyasi gercek olur...sevgiler selamlar

canım amh değerin kaçtı. benimde 1.18 doktor hemen tedaviye başlamalıyız diyor sağda 2 yumurta solda düzensiz 2 yumurta gördü.

Evet çok Haklısınız aslında hep sordum ilk denemem de aklıma takılan herşeyi çünkü tek ugraşımdı Aklımda sadece o vardı bu sefer bebeğim vardı ve 6 aylıktı o kadar çok işim oluyorduki düşünecek bişey bulamıyordum . Yorgun ve yogundum . Neyseki şimdi rahatım . Ben Fransa'da yaşıyorum burda devlet ilk dört denemeyi karşılıyor ilaçlar tedavi tahliller herşeyi . Neyseki bu konuda sıkıntı yok şükür
O cok iyiymis canim ya. Ne guzel. Ben de Kanada'dayim burda da devlet bu sene karsilamaya basladi ben gecen sene kasim da listeye yazilmistim cok sukur sira geldi. Ama burda 1 kere karsiliyor devlet ve tek embriyo transferine izin veriyor 38 yasina kadar. Ilaclari ama ya sigortadan ya da kendin karsiliyorsun.

Selâmün aleyküm kızlar ben Kasım ayında tüp bebek yaptırdım tutmadı. İki tane dondurulmuş emriyom var. Sorum şu ki kızlar bu dondurulan emriyoyu koymadan önce nasıl ilerliyor yani yine iğne falan kullanacak miyim sonuçta hazır emriyo ya bilgisi olan varsa cvp verebilir mi
aleyküm selam canım bende haziranda dondurulmuşlarla transfer yapılacak adeti bekliyorum . Ben ilk randevuya gittim reçete verdi doktorum Vivelledot provames protestan aspegic specia foldine bunları verdi . Adetin ilk günü onları arayıp başladığımı söylüycem ve onlarda ona göre beni takibe alacaklar . Progestan Hariç digerlerine adetin ilk günü başlıycam inşallah . Sonrasında ultrason için çağıracaklar 6. Gün falan . Rahim kalınlığına falan bakacaklar sanırım . Ondan sonra da transfer Gününe karar verecekler . Bu tedaviler kişiye göre Değişiyor herkesin durumu farklı . 10 tane dondurulmuş vardı ikinci denememde ilk çözdükleri hemen bozulmuş ikinciyi çözmüşlerdi . Şimdi 8 tane dondurulmuş blastosist var . Inşallah herşey yolunda giderse haziranda transfer olmuş olacak inşallah

O cok iyiymis canim ya. Ne guzel. Ben de Kanada'dayim burda da devlet bu sene karsilamaya basladi ben gecen sene kasim da listeye yazilmistim cok sukur sira geldi. Ama burda 1 kere karsiliyor devlet ve tek embriyo transferine izin veriyor 38 yasina kadar. Ilaclari ama ya sigortadan ya da kendin karsiliyorsun.
Evet çok şanslıyız gerçekten . Yoksa burdada çok Pahalı yani biliyorum tanıdıklardan 4. Şansı bitip ceplerinden ödeyenler var ama genellikle Türkiye'ye gidiyorlar yaptırmak için . Bende sordum tek mi transfer edeceksiniz diye e tabi dedi dondurulmuşlarınla deneme şansın var dedi . Hem olmama ihtimali çok düşük. Çoğul gebelik riski alamayız dedi . Ama kanunlar hakkında bir bilgim yok . Rabbim inşallah hayırlı haberler Alman'ı nasip. Eder canım

Evet çok şanslıyız gerçekten . Yoksa burdada çok Pahalı yani biliyorum tanıdıklardan 4. Şansı bitip ceplerinden ödeyenler var ama genellikle Türkiye'ye gidiyorlar yaptırmak için . Bende sordum tek mi transfer edeceksiniz diye e tabi dedi dondurulmuşlarınla deneme şansın var dedi . Hem olmama ihtimali çok düşük. Çoğul gebelik riski alamayız dedi . Ama kanunlar hakkında bir bilgim yok . Rabbim inşallah hayırlı haberler Alman'ı nasip. Eder canım
Amin canim cumlemizin. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah. Burda 12.000 dolar falan kendin odemeye calissan saka gibi Turkiye de nerdeyse 3 defa tedavi olursun o parayla. Cok sukur sansimiza devlet karsiliyor. Insallah guzel haberler vericez canim. Senin transfer ne zaman hayirlisiyla?

Amin canim cumlemizin. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah. Burda 12.000 dolar falan kendin odemeye calissan saka gibi Turkiye de nerdeyse 3 defa tedavi olursun o parayla. Cok sukur sansimiza devlet karsiliyor. Insallah guzel haberler vericez canim. Senin transfer ne zaman hayirlisiyla?
Adeti bekliyorum ayın 1 i falan sonrasında ultrasonla bakıp karar verecekler transfer tarihine sanırım Haziran 12 si falan olur herhalde

Merhaba bende nasipse haziranda 2.denemeye baslicam
Canım, 17 mayısta iğnelerime başladım. Bugün 4. puregon 225 iğnemi oldum. Sanırım senin tedavinde benimkine yakın. Ben, martta tedavi olmuştum. Tamamlayamadık tedaviyi. Nisan adeti geçtikten sonra mayısta görüşelim dedi doktorumuz. 16 Mayısta adet oldum. 17 Mayısta başladık inşaallah. Sen hangi süreçtesin?

:nazar::nazar::nazar:tup bebek kardesligi:nazar::nazar::nazar:

edacik82:
33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.:KK69:
Canım burada da buldum sizi. Bu listeye de kaydolayım da buradan da dua alayım diye düşündüm.:KK33:
hilalars: 35, İstanbul, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, 17 Mayısta yumurta geliştirme iğnelerine başladım.:KK200:

Kizlar dun doktora gittik bizde inofolic combo iomega verdi birda tarlusol verdi adetimi biraz one cekiyoruz haftaya tedaviye basliyoruz hayirlisiyla adetim gelince tekrar gidip ilaclari verecek herseyin hayirli olur insallah bebislerimizi kucagimiza aliriz

Bende yaş 36. Bursa. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var. Bendede tupte sivi birikmesi hidrosalpenks cikti. Sivi tup bebekte düşüge yol acabilir diye Tupler baglandi. Önümüzdeki hafta regl olmamla beraber tedaviye başlayacağım. ilk denememiz olacak.

Merhaba kızlar buradaki herkese Allah sabır versin.Nasıl zorlu bir süreçten geçtiğimizi sadece başına gelen bilir. 4 yıllık evliyim.Pko luyum ve eşimde de sperm sayısı yetersizliği var. En başında bir yıl normal bekledik. Klomen ve çatlatma iğneleri sonuç vermedi. İkinci deneme yılımızda doktor mecbur tüp bebek dedi ve kime nereye gideceğimizi bilemedik. En sonunda bekleyemedik ve ne olursa olsun diyip tedaviye geçen yıl başladık. İlk denemede 11 embriyomuz döllendi. 7'si sağlıklıydı. Bir embriyo transferi yapıldı. Sonucu almak ayrı bir stresti. Sonuç:negatifti. Sebebi ise rahim duvarı yeterince kalın değilmiş. Bu süreçte aldığımız ilaçlardan ateşim çok yükselmişti. Siz de dikkat edin.
İkinci transfer iki ay sonra yapıldı. Estrofemle duvarım yeterince kalınlaştı. Denememin 5. gününde yaşadığım boşluktan kaynaklı ani bir korku yaşadım. Ağlayarak doktora gittim ve umudum kaybolmasın diye tutunmuştur üzülme bu kadar korkudan bişey olmaz dediler. Sonuç:negatifti.
Maddi ve manevi olarak çok yorulduk yıprandık. Eşimle birbirimize daha çok sarıldık. Aile ve arkadaş oturmalarından çekinir hale gelmiştik. Kimse bize soru sormasın kimse halimize üzülmesin istiyoduk, kimse bizi teselli etmesin istedik. Ve doktorum evliliğin 3. yılını doldurun yeni sürece raporla başlayalım hem de dinlenin dedi.
Bu sürece başlamadan önce de bir yığın kan tahlilleri ve histeroskopi istedi. Toparlandık ve artık karar verdik. Yeni sürece başlıyoruz. Histeroskopi temiz çıktı. Haziarndaki ilk adetimde tedaviye başlayacağız. Üçüncü transferim olacak kısmetse.
Manevi olarak da çok hazırladım kendimi. Allah bu yola çıkan herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar buradaki herkese Allah sabır versin.Nasıl zorlu bir süreçten geçtiğimizi sadece başına gelen bilir. 4 yıllık evliyim.Pko luyum ve eşimde de sperm sayısı yetersizliği var. En başında bir yıl normal bekledik. Klomen ve çatlatma iğneleri sonuç vermedi. İkinci deneme yılımızda doktor mecbur tüp bebek dedi ve kime nereye gideceğimizi bilemedik. En sonunda bekleyemedik ve ne olursa olsun diyip tedaviye geçen yıl başladık. İlk denemede 11 embriyomuz döllendi. 7'si sağlıklıydı. Bir embriyo transferi yapıldı. Sonucu almak ayrı bir stresti. Sonuç:negatifti. Sebebi ise rahim duvarı yeterince kalın değilmiş. Bu süreçte aldığımız ilaçlardan ateşim çok yükselmişti. Siz de dikkat edin.
İkinci transfer iki ay sonra yapıldı. Estrofemle duvarım yeterince kalınlaştı. Denememin 5. gününde yaşadığım boşluktan kaynaklı ani bir korku yaşadım. Ağlayarak doktora gittim ve umudum kaybolmasın diye tutunmuştur üzülme bu kadar korkudan bişey olmaz dediler. Sonuç:negatifti.
Maddi ve manevi olarak çok yorulduk yıprandık. Eşimle birbirimize daha çok sarıldık. Aile ve arkadaş oturmalarından çekinir hale gelmiştik. Kimse bize soru sormasın kimse halimize üzülmesin istiyoduk, kimse bizi teselli etmesin istedik. Ve doktorum evliliğin 3. yılını doldurun yeni sürece raporla başlayalım hem de dinlenin dedi.
Bu sürece başlamadan önce de bir yığın kan tahlilleri ve histeroskopi istedi. Toparlandık ve artık karar verdik. Yeni sürece başlıyoruz. Histeroskopi temiz çıktı. Haziarndaki ilk adetimde tedaviye başlayacağız. Üçüncü transferim olacak kısmetse.
Manevi olarak da çok hazırladım kendimi. Allah bu yola çıkan herkesin yardımcısı olsun.
Allah yardimcin olsun zor gunler gecirmissin insallah bu son olur saglikla bebisini yada bebislerini kucagina alirsin Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Merhaba
Mays,Haziran gibi tup bebek tedavisine baslayacak olan var mi? Birbirimize destek olalim.
Merhaba
Mays,Haziran gibi tup bebek tedavisine baslayacak olan var mi? Birbirimize destek olalim.
Ben cuma gunu ilk adimi aticam ins.medipol mega universitesinde olucam.allahtan bi mani olmazsa dua edelim birbirimize ikinci denemem bu benim.

Ben cuma gunu ilk adimi aticam ins.medipol mega universitesinde olucam.allahtan bi mani olmazsa dua edelim birbirimize ikinci denemem bu benim.
cuma gunu ignelere mi baslicaksin canim? Ben de cuma gunu kan vericem cumartesi buyuk ihtimalle ignelere baslicam. Benim ilk denemem olucak insallah. Esimin sperm morfolojisi dusuk sizin sebep ne tup bebek icin? Hepimizin hakkinda hayirlisi canim

canim hadi hayirlisi biz de 3. yilimizi dolurduk. Benim ilk tedavim olucak esimin sperm morfolojisi dusuk. Ne zaman baslayacaksiniz?
bir de canim eger rahim duvarin inceyse nar suyu cok ise yariyor ama %100 nar suyu olmali ve sadece transfere kadar gunde 1 bardak iciceksin. Transferden sonra mutlaka birakman gerek. Ama tabiki doktoruna danis mutlaka.
Allah hic birimizin emegini bosa cikarmasin insallah.

Allah yardimcimiz olsun insallah bol bol dua et allah sebepsiz hayal kurdurmazmia umutlu ve güçlü olalım

canim hadi hayirlisi biz de 3. yilimizi dolurduk. Benim ilk tedavim olucak esimin sperm morfolojisi dusuk. Ne zaman baslayacaksiniz?
bir de canim eger rahim duvarin inceyse nar suyu cok ise yariyor ama %100 nar suyu olmali ve sadece transfere kadar gunde 1 bardak iciceksin. Transferden sonra mutlaka birakman gerek. Ama tabiki doktoruna danis mutlaka.
Allah hic birimizin emegini bosa cikarmasin insallah.
Amin canim daha once nar suyunu denedim fakat tansiyonu cok dusuruyor birde cok fazla ilerleme kaydetmedi bende. Haziran sonu ignelere baslarim sanirim. Allah sizlerin de emegini bosa cikarmasin hayırlısı olsun inşallah

Back
X