Merhaba kızlar buradaki herkese Allah sabır versin.Nasıl zorlu bir süreçten geçtiğimizi sadece başına gelen bilir. 4 yıllık evliyim.Pko luyum ve eşimde de sperm sayısı yetersizliği var. En başında bir yıl normal bekledik. Klomen ve çatlatma iğneleri sonuç vermedi. İkinci deneme yılımızda doktor mecbur
tüp bebek dedi ve kime nereye gideceğimizi bilemedik. En sonunda bekleyemedik ve ne olursa olsun diyip tedaviye geçen yıl başladık. İlk denemede 11 embriyomuz döllendi. 7'si sağlıklıydı. Bir embriyo transferi yapıldı. Sonucu almak ayrı bir stresti. Sonuç:negatifti. Sebebi ise rahim duvarı yeterince kalın değilmiş. Bu süreçte aldığımız ilaçlardan ateşim çok yükselmişti. Siz de dikkat edin.
İkinci transfer iki ay sonra yapıldı. Estrofemle duvarım yeterince kalınlaştı. Denememin 5. gününde yaşadığım boşluktan kaynaklı ani bir korku yaşadım. Ağlayarak doktora gittim ve umudum kaybolmasın diye tutunmuştur üzülme bu kadar korkudan bişey olmaz dediler. Sonuç:negatifti.
Maddi ve manevi olarak çok yorulduk yıprandık. Eşimle birbirimize daha çok sarıldık. Aile ve arkadaş oturmalarından çekinir hale gelmiştik. Kimse bize soru sormasın kimse halimize üzülmesin istiyoduk, kimse bizi teselli etmesin istedik. Ve doktorum evliliğin 3. yılını doldurun yeni sürece raporla başlayalım hem de dinlenin dedi.
Bu sürece başlamadan önce de bir yığın kan tahlilleri ve histeroskopi istedi. Toparlandık ve artık karar verdik. Yeni sürece başlıyoruz. Histeroskopi temiz çıktı. Haziarndaki ilk adetimde tedaviye başlayacağız. Üçüncü transferim olacak kısmetse.
Manevi olarak da çok hazırladım kendimi. Allah bu yola çıkan herkesin yardımcısı olsun.