2016 mayıs tüp bebek

Selam kızlar ben de aranıza katıldım iğnelere başlayalı 4gun oldu salı kontrolum var bü arada 3.tüp bebek denemem olucak ilkinden 3yasinda bir oğlum var şükürler olsun...2.negatifle sonuclandi sonrasında histereskopi yapıldı bi sorun çıkmadı 4ay sonra tekrar deniyoruz inşallah rabbim cektigimiz acilara karşılık bebislerimizi nasip eder lütfen dualarinizda bana da yer verin
Amin canım inşallah Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin. Maşallah yavruna da sağlıkla büyüsün inşallahhhhhhh

Valla canım çok iğne ilaç olduğu için hatırlamıyorum ama normalde tanesini 350 ye aldığım iğneleri tanıdık arkadaşla 275 tl den yolladılar bize. Yani bu 350 ye veren de hastanenin yönlendirdiği eczaneydi canım. Kimden ne koparırlarsa yaa malesef vicdan sıfır.
Aynen canım cok haklısın..

Aynen

evet ya ama inan Kanada da olsanıx başla şehirde de olsanız şuan çevremdekilerden daha yakınsınız gerçekten :KK19:
aynen oyle canim! valla burda birbirimize moral veriyoruz, dua ediyoruz, halimizden anliyoruz. Biz sadece anne, baba kardeslere soyledik. bir de kanada dan bir arkadasim biliyor. Bir de gecen gun patrona soyledim tedaviye baslicam diye ki hani ise falan gelmezsem bidi bidi yapmasin diye :D Allahtan cok anlayisli biri.
Yoksa bazen insanlar anlamiyor. Bir de aciyorlar o daha fena! Herkesin sinavi ayri hep diyorum Allahim cidden baska dert vermesin. Ceken bilir ama gene de cok sukur sagligimiz yerinde huzurumuz yerinde. bir eksigimiz bebek insallah Allahim hayirlisiyla hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip edicek.
Kanada da bi forum takip ediyorum orda igneye basladiklari zaman nar suyu iciyorlar taze rahim kalinlasmasi icin. Embriyo transferinde sonrada genellikle ananas (ortada ki sert kismiyla) yiyorlar o da embriyonun tutunmasinda etkili oluyormus. Siz hic denediniz mi?

aynen oyle canim! valla burda birbirimize moral veriyoruz, dua ediyoruz, halimizden anliyoruz. Biz sadece anne, baba kardeslere soyledik. bir de kanada dan bir arkadasim biliyor. Bir de gecen gun patrona soyledim tedaviye baslicam diye ki hani ise falan gelmezsem bidi bidi yapmasin diye :KK70: Allahtan cok anlayisli biri.
Yoksa bazen insanlar anlamiyor. Bir de aciyorlar o daha fena! Herkesin sinavi ayri hep diyorum Allahim cidden baska dert vermesin. Ceken bilir ama gene de cok sukur sagligimiz yerinde huzurumuz yerinde. bir eksigimiz bebek insallah Allahim hayirlisiyla hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip edicek.
Kanada da bi forum takip ediyorum orda igneye basladiklari zaman nar suyu iciyorlar taze rahim kalinlasmasi icin. Embriyo transferinde sonrada genellikle ananas (ortada ki sert kismiyla) yiyorlar o da embriyonun tutunmasinda etkili oluyormus. Siz hic denediniz mi?
Canım nar suyunu içtim daha önce rahim ince demişti rutin kontrolde dr. o zaman içmiştim çok faydası olmuştu. bir de Bu sefer tüp bebekte de biraz inceydi ve iki gün sonraki kontrole kadar bir lt nar şuyu içtim gerçekten şifa buldum rahim duvarım sınırın üstüne çıktı çok şükür. Bence çok taneli bütün meyveler anne adayları için faydalı çünkü tane berekettir Rabbim bir hikmet gizlemiş içine mesela nar çok taneli ve her taneden bir ağaç olabiliyor bereketi doğurganlığı düşünebiliyor musun ? tabi hepsinin yeneceği Zaman farklı. Ben ananası da burada Esra'dan duydum ve az az yedim transferden sonra da nasip olursa yiyeceğim. Bu arada sabah bi telefonla uyandım. On yumurtamın dokuzu döllenmiş gayet iyiymiş :KK66: anneler gününde dokuz çocuk anası sayılırım diye gezdim bugün :KK200::KK48:

Canım nar suyunu içtim daha önce rahim ince demişti rutin kontrolde dr. o zaman içmiştim çok faydası olmuştu. bir de Bu sefer tüp bebekte de biraz inceydi ve iki gün sonraki kontrole kadar bir lt nar şuyu içtim gerçekten şifa buldum rahim duvarım sınırın üstüne çıktı çok şükür. Bence çok taneli bütün meyveler anne adayları için faydalı çünkü tane berekettir Rabbim bir hikmet gizlemiş içine mesela nar çok taneli ve her taneden bir ağaç olabiliyor bereketi doğurganlığı düşünebiliyor musun ? tabi hepsinin yeneceği Zaman farklı. Ben ananası da burada Esra'dan duydum ve az az yedim transferden sonra da nasip olursa yiyeceğim. Bu arada sabah bi telefonla uyandım. On yumurtamın dokuzu döllenmiş gayet iyiymiş :KK66: anneler gününde dokuz çocuk anası sayılırım diye gezdim bugün :KK200::KK48:
ay 9 cocuk annesisin vallahi :D ay ne guzel haber canim ya masallah. kac tane transfer edilicek insallah ve transferin ne zaman. ay sizden gelen guzel haberler de bana umut olucak. Dedigin gibi hepsinin zamani var o yuzden korkuyorum biraz yanlis yapmim diye. nar suyunu o zaman ignelere baslayinca tuketmek lazim degil mi? ananas ta transfer sonrasi. bir de incir cidden iyiymis hem sperm hem yumurta kalitesi icin. benim yumoslar gelisme asamasindayken simdi gunde iki incir gotureyim bari :)

ay 9 cocuk annesisin vallahi :KK70: ay ne guzel haber canim ya masallah. kac tane transfer edilicek insallah ve transferin ne zaman. ay sizden gelen guzel haberler de bana umut olucak. Dedigin gibi hepsinin zamani var o yuzden korkuyorum biraz yanlis yapmim diye. nar suyunu o zaman ignelere baslayinca tuketmek lazim degil mi? ananas ta transfer sonrasi. bir de incir cidden iyiymis hem sperm hem yumurta kalitesi icin. benim yumoslar gelisme asamasindayken simdi gunde iki incir gotureyim bari :)
Sağol arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah senin de gönlünce olur herşey ve HAYIRLISI ile :KK200:Biz bilemeyiz bizim için ne hayırlı. canım nar suyu yumurta toplama zamanına kadar içebilirsin sonrasında iyi değil diyorlar. Ananas da transfer sonrası devam ortadaki sert yeri ile beraber. Bir de tuzsuz kabak çekirdeği dut kurusu bunlar da transferden sonra faydalıymış . Ama mutlaka dr una sor ve hiç bir şeyi de çok fazla tüketme Canım fazlası zarar. Tabi iyice de araştır. Bir de maydonoz nane adaçayı her türlü bitki çayından uzak dur Allah korusun düşük riskini arttırıyor. Biz işte elimizden geleni yapacağız vebAllah'a emanetiz inşallah gönlümüzdeki bizim için hayırlı olur.
Transferim de daha belli değil canım bugün embriyoların 1. günü 3. ya da 5. gün olacak inşallah. Benim gönlümden iki transfer geçiyor ama dr o gün konuşacağız dedi :) sen ne zaman başlıyorsun canım tedavine ?

Sağol arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah senin de gönlünce olur herşey ve HAYIRLISI ile :KK200:Biz bilemeyiz bizim için ne hayırlı. canım nar suyu yumurta toplama zamanına kadar içebilirsin sonrasında iyi değil diyorlar. Ananas da transfer sonrası devam ortadaki sert yeri ile beraber. Bir de tuzsuz kabak çekirdeği dut kurusu bunlar da transferden sonra faydalıymış . Ama mutlaka dr una sor ve hiç bir şeyi de çok fazla tüketme Canım fazlası zarar. Tabi iyice de araştır. Bir de maydonoz nane adaçayı her türlü bitki çayından uzak dur Allah korusun düşük riskini arttırıyor. Biz işte elimizden geleni yapacağız vebAllah'a emanetiz inşallah gönlümüzdeki bizim için hayırlı olur.
Transferim de daha belli değil canım bugün embriyoların 1. günü 3. ya da 5. gün olacak inşallah. Benim gönlümden iki transfer geçiyor ama dr o gün konuşacağız dedi :) sen ne zaman başlıyorsun canım tedavine ?
Haklisin canim biz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis ve her iste bir hayir vardir. Ben simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum. Bu persembe hemsireyle konusucaz ignelerle ilgili valla hic bilmiyorum ne kullanicam vs diye. Tek bildigim uzun protokol benim ki. Haziran 6 sinin oldugu hafta yumurta toplama islemi olucak insallah. Ama bana 1 tane transfer yapilicak devlet karsiladigi icin ve 38 yasin altinda oldugum icin (33 yasindayim) 1 embriyoya izin var. ay zaten bir olsun bizim olsun :)

Haklisin canim biz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis ve her iste bir hayir vardir. Ben simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum. Bu persembe hemsireyle konusucaz ignelerle ilgili valla hic bilmiyorum ne kullanicam vs diye. Tek bildigim uzun protokol benim ki. Haziran 6 sinin oldugu hafta yumurta toplama islemi olucak insallah. Ama bana 1 tane transfer yapilicak devlet karsiladigi icin ve 38 yasin altinda oldugum icin (33 yasindayim) 1 embriyoya izin var. ay zaten bir olsun bizim olsun :)
Canım öyle bişey yok sen dr a dersen ki hocam zaman geçio sonrası daha da zor olur 2 embriyo koyma şansınız var mı diye çünkü ben 2 sene önce yaptırdığım da 84 doğumluyum 2 embriyo koydu eğitim araştırmada ilk tedavimde. Tutmadı o ayrı ama her tedavimde 2 embriyo istiyorum ben dr dan hiç olmaz demediler.

Şimdi yine neler yenmeli diye araştırdım da aslında en iyisi dengeli beslenip hiç bişeyi abartılı yememek yoksa onu mu yesem bunu mu yesem derken strese girecek insan ben şahsen çok okuyunca girdim :dondurma:

Hadi hayırlısı canım bak ramazan mübarek aya denk gelecek transferin inşallah bebişin de gelir o ay :KK66: orada Nasıl işliyor sistem bilmiyorum ama ben dr a söylediğimde iki tane olur mu diye hayır demedi o gün gelince konuşucaz dedi ama büyük ihtimal evet diyecek. Aslında burada da 35 altı 1 transfer diye biliyorum. tabiki nasip herşey biz iki deriz bir olur. Bir koyarlar bölünür iki olur :) hiç belli olmaz :KK66:

Şimdi yine neler yenmeli diye araştırdım da aslında en iyisi dengeli beslenip hiç bişeyi abartılı yememek yoksa onu mu yesem bunu mu yesem derken strese girecek insan ben şahsen çok okuyunca girdim :dondurma:
Canım benim hastane liste verio zaten şişman değilim ama diyet listesi her hastaya uygulanıyor. Protein ağırlıklı beslenme ve ananas,havuç suyu falan filan var . Ama çok şey de yasak bizde sakatat , sucuk , sosis gibi.

Canım benim hastane liste verio zaten şişman değilim ama diyet listesi her hastaya uygulanıyor. Protein ağırlıklı beslenme ve ananas,havuç suyu falan filan var . Ama çok şey de yasak bizde sakatat , sucuk , sosis gibi.
Ya sakatat da mı yasak ay ben bugün yedim söylemesi ayıp çok da severim hatta cuma günü de yedim ciğer kan yapar diye :(( işte böyle oluyo bak insan strese giriyor çok bilince de :kızgın::KK48:

Ya sakatat da mı yasak ay ben bugün yedim söylemesi ayıp çok da severim hatta cuma günü de yedim ciğer kan yapar diye :KK43:( işte böyle oluyo bak insan strese giriyor çok bilince de :kızgın::KK48:
Valla bizimkiler yasaklıo canım yarım yağlı peynir dışında her peynir bile yasak.

Valla bizimkiler yasaklıo canım yarım yağlı peynir dışında her peynir bile yasak.
Ya bizim hastanenin umrunda değil bu konuda hiç bişey demediler ne kadar ayıp :) ama bu konuda dikkat etmek güzel tabi hiç değilse insanın içi rahat eder hem iyi beslenmenin de zararı yok sonuçta.

Yaa
Ya bizim hastanenin umrunda değil bu konuda hiç bişey demediler ne kadar ayıp :) ama bu konuda dikkat etmek güzel tabi hiç değilse insanın içi rahat eder hem iyi beslenmenin de zararı yok sonuçta.
Yaa o da zor onu yeme bunu yeme daha çok strese giriyor insan hep dikkat ettim bu tedavide umursamıyorum o da ayrı bir stres

İyi akşamlar arkadaşlar,Yarın opum var.Korkuyorum,acılı bir şey mi? sonrasında hemen belli oluyor mu kaç yumurtam olduğu? birde ultrsnda sayılan 22 yumurtam var. opu sonrası çıkan yumurta sayısı ile aynı olur mu ki? bilgilendirirseniz mutlu olurum :)

Canım öyle bişey yok sen dr a dersen ki hocam zaman geçio sonrası daha da zor olur 2 embriyo koyma şansınız var mı diye çünkü ben 2 sene önce yaptırdığım da 84 doğumluyum 2 embriyo koydu eğitim araştırmada ilk tedavimde. Tutmadı o ayrı ama her tedavimde 2 embriyo istiyorum ben dr dan hiç olmaz demediler.
canim ben kanada da yaptiriyorum ya tedaviyi burda devlet karsiliyor o zaman da kurallar konusunda cok SIKILar. 38 yasin altina durum ne olursa olsun tek embriyo transferi yapiyorlar. Kendi paranla yaptirirsan o zaman cift olabilir ama cok sukur bu bizim devletin karsiladigi. BAkalim hayirlisi.

ay canim haklisin kesinlikle :) ama hani yapmasan da bu sefer acaba yapsa miydim sorusu hep kafada olucak. Tabiki herseyin fazlasi zarar. Ama incir falan aldim gunde 1 tane yicem. ZAten onun disinda D vitamini kullaniyorum onu doktorum kesinlikle kullanilmasi gerek diye tavsiye etti. Abartmadan saglikli beslenmek en iyisi. Ben zaten genel olarak saglikli duzenli beslenirim. Kahve falan aylardir icmiyorum zaten :)

İyi akşamlar arkadaşlar,Yarın opum var.Korkuyorum,acılı bir şey mi? sonrasında hemen belli oluyor mu kaç yumurtam olduğu? birde ultrsnda sayılan 22 yumurtam var. opu sonrası çıkan yumurta sayısı ile aynı olur mu ki? bilgilendirirseniz mutlu olurum :)
Canım hayırlı olsun şimdiden ağrılı ama ağrıyor hissetmiyorsun çünkü narkoz la yapılıyor. Ultrasondakine yakın olur ama kaliteye göre belli olur maşallah yumurta sayın epey varmış canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Narkozun etkisi geçince biraz ağrı oluyor ama katlanılmayacak gibi değil yani adet sancısı gibi. Belki bi tık fazla kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir

Back
X