2016 mayıs tüp bebek

Kuzum benim nasılda güzel üzerine koydun amin amin binlerce kez ...Valla ben de artık korkudan şaka bilemm yapamiom yarın yapcam ama:)
Ya hamile gibi yaşamak zorunda kalıyoruz ya 10 -12 gün boyunca o yüzden de etkileniyoruz aslında. Ben bugün azıcık ucundan temizlik yaptım valla çok iyi geldi napim :temizlik:

Canlarim bide ignelere kac dozla basladiniz.ben ilk denemede gonal f 75 ile basladim 6 gun vurdum ohss olmustum transver ertelendi o tedavim kimyasal gebelik oldu.
simdi ise puregon 75 doz basladim sonra 50 ye dusecek az degilmi sizce
Dozlarin gercekten azmis canm ben asilamada o kadar kullanmisyim. Tup de 225 fostimon arti 75 merional kullandim ve rezervlerimdede bir sknti yok buna ragmen 6 olgun yumurtam olmustu. Demekki senin vucudun tepki verdi hemen kisiden kisiye degisir canm o doz kqc yumurtan varmis mesela su anda

Canım sen nerde tedavi görüyorsun bana çok az geldi belki de vücuda göre degisiyordur

Kayseri memorialda canim 26 yasindayim 50 kiloym bende yumurta oluyo klomenlede buyuyo catliyor ama bi turlu tutunamadi iste.ohss riskim var gecen sene 20 yumos toplandi 9 dollendi 2 transver edilmisti

Dozlarin gercekten azmis canm ben asilamada o kadar kullanmisyim. Tup de 225 fostimon arti 75 merional kullandim ve rezervlerimdede bir sknti yok buna ragmen 6 olgun yumurtam olmustu. Demekki senin vucudun tepki verdi hemen kisiden kisiye degisir canm o doz kqc yumurtan varmis mesela su anda

Carsqmba kontrol var canim ozaman yazarim bu bugun daha 2.doz vurdum

Carsqmba kontrol var canim ozaman yazarim bu bugun daha 2.doz vurdum
Baya yumurtan olmus canm benm o soyledigim dozlarla 10 yumurtam oldu 6 si isleme girebilmisti 3 u dollendi.. gerci benim sol yumurtaligim yarim o taraftan hic gelismemisti.. Sen icini ferah tut canm bi git bakalim ne dicek doktor

Iki seferde gonalf 37.5la ohss riskinden hastanede yattim e2 hormonum en son 4300 ustune cikmisti cok zor gunlerdi.simdi doktor az ama kaliteli yumos icin boyle baslattim dedi hayirlisi Allahtan

Gelismeleri yazarim firsat buldukca hepinizi Rabbime emanet ediyorum simdi kuran okuycam hepimize dua edicem insallah.karanlik gecede kapkara tasin ustundeki siyah karincanin ayak izini goren Rabbim bizimde avuclarimizi acip dua ettigimizi gorur elbet bizede merhamet eder Ol der ve olur.Dua ile canlarim...

Ya hamile gibi yaşamak zorunda kalıyoruz ya 10 -12 gün boyunca o yüzden de etkileniyoruz aslında. Ben bugün azıcık ucundan temizlik yaptım valla çok iyi geldi napim :temizlik:
İyi yapmışsın ben de dün yapmıştım ama yine hafif hafif yürümeyi bile unuttum robota bağladım sanki bacaklarmı yeni almış gibi tövbe tövbe uzanıp işimi hallettikten sonra aklıma geliyor bebisş varsa diye sonra her wc de kontrol ediyorum idrarn rengi degismış diye kafayı yicem ha burası iyi mi kötü mu yapıooo anlamadım gitti he:)

İyi yapmışsın ben de dün yapmıştım ama yine hafif hafif yürümeyi bile unuttum robota bağladım sanki bacaklarmı yeni almış gibi tövbe tövbe uzanıp işimi hallettikten sonra aklıma geliyor bebisş varsa diye sonra her wc de kontrol ediyorum idrarn rengi degismış diye kafayı yicem ha burası iyi mi kötü mu yapıooo anlamadım gitti he:)
İyi akşamlar kıslar, kısmetse salı günü transferim var:KK46:transferden önce deodorant filan kullanmayın diyolar neden acaba:110: başka neler yapmam lazım , bana yardımcı olur musunuz.???

Hayırlı geceler arkadaşlar;
Çoook bunaldım, çok. Ve kimse anlamıyor ruh hâlimi. En yakınımdakiler bile.
Sizleri meşgul etmeyeyim diye yazmıyordum ama...
Martta tedavi oldum, daha önce yazmıştım. Tam yumurta toplanacağı gün yumurtalıklarım fazla ilaç kullanımından ötürü hareketlenip, dönmüştü. Veee folikül dönmesi yaşandı. Acil ameliyatla birlikte onca emek heba oldu. O ay öyle geçti. Doktor nisanda dinlen mayısta başlayalım dedi. Hatta topiki de heyecandan duramayıp nisan sonuna doğru ben açmıştım. Fakat kullandığım ilaçlardan dolayı mayısta hala adet olamadım. Birkaç gün daha gecikirse tedavi Ramazan'a rastlayacağı için başlayamam. Sonraki ay da bayram tatili, yıllık izin, memleket ziyareti derken öyle geçecek. Ve ben şubattan beri neredeyse 5-6 ay hala tüp bebek denemesi için gün sayıyor olacağım.
Velhasıl adet olup tedaviye başlamam son birkaç günlük fırsatım var. Dua eder misin lütfen?

Kizlar merhaba bende bismillah dedim basladim tedaviye.ilk denemede kimyasal gebelik oldu.cok uzuldum insallah bunda kucagima alirim bebeimi.puregon 75 dozla basladim carsamba kontrolum var.banada dua edin lutfen.Allah yavrularimizi bize bagislasin inslahh hepimizinkide tutar amin

Hayırlı olsun tedavın, insallah bu sefer olacaktır...

Hayırlı geceler arkadaşlar;
Çoook bunaldım, çok. Ve kimse anlamıyor ruh hâlimi. En yakınımdakiler bile.
Sizleri meşgul etmeyeyim diye yazmıyordum ama...
Martta tedavi oldum, daha önce yazmıştım. Tam yumurta toplanacağı gün yumurtalıklarım fazla ilaç kullanımından ötürü hareketlenip, dönmüştü. Veee folikül dönmesi yaşandı. Acil ameliyatla birlikte onca emek heba oldu. O ay öyle geçti. Doktor nisanda dinlen mayısta başlayalım dedi. Hatta topiki de heyecandan duramayıp nisan sonuna doğru ben açmıştım. Fakat kullandığım ilaçlardan dolayı mayısta hala adet olamadım. Birkaç gün daha gecikirse tedavi Ramazan'a rastlayacağı için başlayamam. Sonraki ay da bayram tatili, yıllık izin, memleket ziyareti derken öyle geçecek. Ve ben şubattan beri neredeyse 5-6 ay hala tüp bebek denemesi için gün sayıyor olacağım.
Velhasıl adet olup tedaviye başlamam son birkaç günlük fırsatım var. Dua eder misin lütfen?

Dualarımız seninle insallah hemen olsun

Kızlar merhaba bugün 9.günüm yarın sonuç alicaz hayırlısıyla hiç bisi hissetmiyorum sadece kasiklarimda ara ara çekme gibi ya da gaz gibi biraz sizi oliuyor. Ve geçiyor onun dışında hiç bir şeyim yok stressss yaptım iyice kafayı da dagitamiyorum ya olmazsa diye yiyip bitiriyorum kendimi nolurr dua edin bana da insllah bu topicte sırayla hamis olduğumuzu ilan eder ve bebeklwrimizi kucaklarimiza alirizzz

Heyecanla beklicez sonucunu insallah pozitiftir :)

İyi akşamlar kıslar, kısmetse salı günü transferim var:KK46:transferden önce deodorant filan kullanmayın diyolar neden acaba:110: başka neler yapmam lazım , bana yardımcı olur musunuz.???
Canım benim herhangi aksi lige karşı ameliyat durumuna girer sen diye yapılıyor sadece dusunu absestini al dua ile git hiç bir ek bişey yapma makyaj deodorant koku krem olduğun gibi saf halinlwe git canım şimdiden hayırlı olsun haberlerini ver mutlaka

Kayseri memorialda canim 26 yasindayim 50 kiloym bende yumurta oluyo klomenlede buyuyo catliyor ama bi turlu tutunamadi iste.ohss riskim var gecen sene 20 yumos toplandi 9 dollendi 2 transver edilmisti
Hangi doktora gidiyorsun cnm bende kayserideyim memorialda yaptiricam haziranda da ins arzu hanima

Hangi doktora gidiyorsun cnm bende kayserideyim memorialda yaptiricam haziranda da ins arzu hanima

Arzu yurci hanim.cok memnunum doktorumdan cok sicak kanli ve elinden geleni yapiyor takdir Allahin doktorlar sebep ama yinede en iyisini bulmaya calisiyoruz iste.seninde tedavin hayirli olsun canim

Allah tamamına erdirsin canım hoşgeldin kaçıncı gündesin bizler de gün sayıyoruz bazılarımız transferden sonrası için bazılarımız tedaviye başlamak için
Salı günü transfer yapıldı 22 Mayıs Pazartesi test yaptırıcam inşallah çok korkuyorum negatif sonuç almaktan

Back
X