2016 mayıs tüp bebek

kesinlikle öyle biz elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın. İnsan konuşmak istiyor ama yoksa ben içimden konuşuyorum. Bu forum iyi geliyor bana bazen kafamı karıştırsa da :)
Karıştırma kafanı canım sana Dr un ne derse onu yap olacağı varsa en zor şartlarda bile olur sonuçta Rabbim bilir en iyisini ama psikoloji önemli relaks ol

Karıştırma kafanı canım sana Dr un ne derse onu yap olacağı varsa en zor şartlarda bile olur sonuçta Rabbim bilir en iyisini ama psikoloji önemli relaks ol
Merhaba. Ben dr a gittim bugün kontrole henüz üç yumurtam var iğnelerin 5. Günü yani 5. Yi bu akşam yapıcam. Acaba normal mi üç yumurta senin tecrüben var. Moralim bozuldu dr daha olur dedi havadan nem kapıyorum ya :KK43:(

Merhaba. Ben dr a gittim bugün kontrole henüz üç yumurtam var iğnelerin 5. Günü yani 5. Yi bu akşam yapıcam. Acaba normal mi üç yumurta senin tecrüben var. Moralim bozuldu dr daha olur dedi havadan nem kapıyorum ya :KK43:(

Canım içini rahat tut. Bebeğin oluşması için 1 yumurta yeterli. Stres yapma sakın. Artabilir yumurta sayısı. Ama önemli olan kaliteli bir yumurta olması. O yüzden sayıya takılma. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeğini nasip eder inşallah

Canım içini rahat tut. Bebeğin oluşması için 1 yumurta yeterli. Stres yapma sakın. Artabilir yumurta sayısı. Ama önemli olan kaliteli bir yumurta olması. O yüzden sayıya takılma. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeğini nasip eder inşallah
Çok teşekkür ederim cevabın için olumlu düşünmek lazım elbette ama ister istemez insan bazen umutsuz oluyor. Yoktan var eden Allahım bize de hayırlısıyla versin amin. :)

Günaydın!
Bir şey sormak istiyorum. İnofolic toz kullanan var mı? Kaç tane kullanıyorsunuz?
Bir de inofolic toz bende yoğun bir bulantı yapıyor. İnofolic plus, inofolic combi gibi hap şeklinde olanlarının inofolic tozdan farkı nedir, biliyor musunuz? Hap bulantı yapmaz belki diye düşünüyorum da. (Doktoruma 1 hafta sonra ulaşabileceğim. Merak ettiğim için size soruyorum:))

Merhabalar bizde mayıs adetiyle 5.tedaviye başlıyoruz Allahın izniyle benim yolum uzun kızlar 3 yıllık evliyiz 2,5 yıldır sürekli doktorlardayız..2 tedavim bahçeci fulya da bir tedavim izmit umuttepede son tedavim de istanbul tüp bebek merkezinde oldu.havuzlama yöntemi ile embriyo elde ediyor doktorumuz üst üste toplama yapıyor çünki rezervim azaldı..Sperm sayı düşüklüğü var rahim kasında 3,5 cm miyom var,son tedavi öncesi de çikolata kistim çıktı..
Rabbim isteyen bekleyen herkesin kucağını doldurur inşallah.

Ben şu anda folibiol folic asit kullanıyorum,biesteron dha,birde theatrio diye bir ilaç var co enzim ağırlıklı bir ilaç bunları hep yumurta kalitesi için kullanıyorum...

Ben şu anda folibiol folic asit kullanıyorum,biesteron dha,birde theatrio diye bir ilaç var co enzim ağırlıklı bir ilaç bunları hep yumurta kalitesi için kullanıyorum...

Rab'bim (CC), tez zamanda hayırlı, sağlıklı bir yavruyla kucağını ve gönlünü doldursun inşaallah canım.
Doğal ilaçlar ya da doğal bir beslenme yöntemi kullanıyor musun peki? Bir de bahçecide bir sorun yaşamış mıydın?

Yumurta sayısından çok yumurta kalitesi önemli canım inşallah kalitesi iyi olsun. Stres yapma dicem ama biliyorum ki mümkün değil çünkü iğneler ilaçlar kullanırken tedaviyi unutup stres yapmamak mümkün olmuo. Ama hep olumlu düşün iyi olacak güzel olacak diye. Rabbim dilerse 1 yumurtayı bile rahimde ikiye böler iki bebek nasip eder yani herşey kısmet dua et canım bol bol

Bu ilaçları hangi merkezde verdiler sana? Bize hiç vermediler. Madem.boyle seçenekler var neden önermiyorlar anlamıyorum. Her doktor merkez farklı valla

Yumurta kalitesi önemli cidden. 5.-6.gune ulaşmış bir embriyonun tutma olasılığı da yüksek. Tabi yine nasip.

Arkadaşlar, sohbetteki herkes gittiği ya da gitmeyi düşündüğü merkezi ve kullandığı ilaçları yazabilir mi? Özellikle bazı destekleyici ilaçlar hakkında fikir edinilmiş olur. Her birimiz, doktorlarımızdan bu ilaçlar hakkında daha ayrıntılı bilgi alabiliriz.
Ben inofolic toz kullanıyorum. Kansızlıktan ötürü, ferrum ve D3 de kullanıyorum. Bir de provit. Ya siz?

Bu ilaçları hangi merkezde verdiler sana? Bize hiç vermediler. Madem.boyle seçenekler var neden önermiyorlar anlamıyorum. Her doktor merkez farklı valla
Canım şöyle aslında ben çok doktor gezdiğim için hepsinden bişi kaptım acıbademde bi doktor theatrio yu önerdi şimdiki doktorum biesteron önerdi bahçeci de omega 3 önerdi hepsini kullanıyorum bende

Arkadaşlar, sohbetteki herkes gittiği ya da gitmeyi düşündüğü merkezi ve kullandığı ilaçları yazabilir mi? Özellikle bazı destekleyici ilaçlar hakkında fikir edinilmiş olur. Her birimiz, doktorlarımızdan bu ilaçlar hakkında daha ayrıntılı bilgi alabiliriz.
Ben inofolic toz kullanıyorum. Kansızlıktan ötürü, ferrum ve D3 de kullanıyorum. Bir de provit. Ya siz?
Dvit damla bende kullandım inofolic toz ne için önerildi sana?

Eşim erkek istemiyor. Ben de pek rahat edeceğimi sanmıyorum. Ama iyi isimler hep erkek. Çok kararsızım. Biran önce başlamalıyım. Zaman kaybediyorum. Yaşım 38.
Canım erkek doktorlae çok daha iyi bence ki onlar zaten bakmıyor bile el yordamına ultrason cihazını yerleştiriyolar bizde baştan çekiniyoduk şimdi hiç sorun etmiyoruz yeterki çocuk olsun onların hipokrat yemini var içlerinden kötü birşey geçiyorsa da onların günahı

Kızlar bu arada sperm düşüklüğü olanlar için söyliyeyim bi arkadaşım denedi hamile kaldı şırınga ile spermleri kendine enjekte etti bizde bu ay deniyoruz

Ben istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum,herhangi bir vitamin önerilmedi.Ama öncesinde D vitaminimi 100 e yükselttim.B12 VE demirimi de yükselttim.Hergün zaten omega 3 içiyordum.İnşallah bunların faydası olur.Tüp bebek tedavi süresinde kullanmamızda sakınca var mı ki?

Ben istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum,herhangi bir vitamin önerilmedi.Ama öncesinde D vitaminimi 100 e yükselttim.B12 VE demirimi de yükselttim.Hergün zaten omega 3 içiyordum.İnşallah bunların faydası olur.Tüp bebek tedavi süresinde kullanmamızda sakınca var mı ki?
Senin uyguladıkların gayet mantıklı. D vitamini eksikliği ve kansızlık hamileliğe engel. Yani risk oluşturuyor. Omega da kullananı çok duydum. Hamilelikte çoğu doktor veriyor. Ben de d.vitamini kullanacağım.

Ben Şişli Memorialde tedaviye başlıyorum bu ay. Estrofem tarzı bir ilaç başlanacaktı. Gelrcek hafta içi. Mayıs adetinde de tüp bebek tedavisi. Folibiol kullanıyorum sadece. Bakalım muayenede birşey diyecekler mi

Back
X