2016 mayıs tüp bebek

mrpt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
194
355
53
Merhaba arkadaşlar
Mayısta tüp bebek tedavisine başlayacak olan kimler var?
Ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz?
Ben daha önce Bahçeci Umut'ta Selen Hanım'a gitmiştim. Şimdi Ataşehir Memorial'de Bilgi Hanım'a gideceğim. 2 kere ön görüşme yaptık. Gayet memnun kaldım. İnşaallah bakalım.
Geçen hafta over torsiyonundan ötürü (yumurtalık dönmesi) bir ameliyat geçirdim. İnşaallah mayısa kadar toparlamaya çalışacağım. Dualarınızı bekliyoruuuum.

Biraz da karikatürlerle kafa dağıtalım mı kızlar?

Eklentiler

• tupbebek.webp
    tupbebek.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 2.648
  • 14-agustos-2012-karikaturleri-tup-bebek-kacak-testi.webp
    14-agustos-2012-karikaturleri-tup-bebek-kacak-testi.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 750
  • 15003_389722518253_722823253_3809085_8126603_n.webp
    15003_389722518253_722823253_3809085_8126603_n.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 650
  • buyuk-6.webp
    buyuk-6.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 7.922
  • images.webp
    images.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 388
  • tup-bebek.webp
    tup-bebek.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 1.175
Gunaydiiiin! Kimsede ses seda yok. Kimse mayista tup baby dusunmuyor mu?

Hayirli evlatlari emanet alabilmek icin yapilacak cok guzel bir dua. Ismi azam ve peygamber dualarini iceriyor:
"Ferdün Hayyun Kayyumun Hakemun Adlün Kuddüs. Seyec'elüllahü be'de üsriy yüsra. Hebli mil ledünkü veliyye. Yerisüni yuhricüküm tıflen sümme liteblüğu."

Bu da fiziksel saglik sorunlarimiza sifa olacak ve hayirli yavrulara vesile olacak bir salavat:
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Biadedi külli dain ve devain ve barik ve sellim aleyhi ve aleyim kesiran kesira.
Anlami da, RabbimCC, sen kainattaki tum dertler ve devalari, tum hastaliklar ve sifalari adedince Efendimiz Muhammed'eSAV salat ve selam eyle.
Bu da hadis ifadesiyle olumden baska her hastaligin sifasi kainat uzerinde var olduguna gore sonsuz bir sayiya tekabul ediyor

Bu da ilk duamizin Turkce anlami arkadaslar. Duamizi birbirimiz uzerinden eksik eymeyelim insaallah. EfendimizSAV, bir muminin diger mumin kardesi hakkinda yaptigi dua kabul olur, buyuruyor. Cunku bu dua gunahsiz bir agizla yapilmistir. Dua eden kisinin gunahlari, duayi engelleyemez, cunku kendisi icin yapmiyorfur. Dua edilen kisinin gunahlari da duanin kabuliyetine engel olamaz, cunku duayi o yapmiyordur.Bismillahirrahmanirrahim. Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddus. Allah, her zorluğun ardindan mutlaka bir kolaylik ihsan eder. Bana lutf-u kereminden oyle bir evlat nasip et ki bana mirasçi olsun. Sizi analarinizin karnindan bebek olarak cikarir, derken sizi guclu, kuvvetli bir çağa eristirir.

Kimse ses vermiyor madem ben de icsel sesimi yukseltip kendimle sohbet edeyim. Ne dersin?
23 Mart tarihinde Bahceci Umut Tup Bebek'te tedavime baslamistim. Bu arada 12 ve 8 yasinda 2 oglusum var. Ama bendeki yavru sevgisi daglara taslara sigacak gibi degil. Rabbim imtihan etmesin, Kendi sevgisinin onune gecirmesin insaallah. Her neyse sol tupum kapali ve 3 yildir cocugumuz olmadigindan, yas da ilerlediginden oturu tup bebek tedavisine basladik. Labaratuari cok iyi oldugu, bizim de gorunurde ciddi bir probemimiz olmadigi icin Umutta basladik. Her sey yolunda giderken (doktorumdan almam gereken elektrik disinda) tam yumurta toplama isleminden 1 gece once yogun bir karin agrisiyla hastaneye yattim. Over torsiyon, yumurtalik donmesi denen olay 2 yumurtaligimda da yasandigi icin hastaneye yattik. Hala azimle tedaviden umudumu kesmeyip catlatma ignelerimi bile oldum o agrilarin esliginde. Bu arada donmenin nedeni ilaclarin yuksek dozda verilmesi ve vucudun gosterdigi hassasiyet. Fakat ertesi gun bu agrilarin tetiklemesiyle apandisitimde patlayinca Opu yerine ameliyata alindim ve yumurtaliklar duzeltildi, apandisit alindi... Bu arada bu surecte doktorumuzdan gereken destegi goremedigim icin son anda ellerimizin bosta kalmasiyla da cok zorlandim. Su anda iyilesmeye ve kendimi ruhen toparlamaya calisiyorum. Kafami dagitmak icin isime daha bir siki sarildim, yuksek lisansa basladim vb.
Ardindan Bilgi Hanima gittik ve insaallah 1 ay dinlenip mayis menstruasyonuyla beraber tekrar tedaviye baslayacagiz. Dua edin arkadaslar lutfen... Bir kez daha kucagimiz bos kalmasin. Rabbim her isteyene hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin...

Ben de tup e basladim tekrar ama her ne hikmetse bu gunlerde eski bebek istegim kalmadi. Yok oldu nerdeyse...Besle buyut cefasini cek.. bakici derdi cabası...
sonra yuvadan ucsun gitsin.... ne bileyim sanki olmasa da olur gibi bir rahatlik geldi icime..eski stresim de bitti.. bu tedavi de negatif olursa hic uzulme dusuncesi bile yok kafamda... galiba bu iyi birsey:):)

Benimde tedavim mayısta olacak bu ay sonunda regl ile kontrollere başlayacağız inşallah. Mayısta dondurulmuş transferi olacağı için benim şuan iğne bişey başlamadım sadece folik asit , balıkyağı kapsül ve ecoprin (ecoprin regl başlayınca bırakılacak ) kullanmaya başladım hastanenin isteği üzerine. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bizim gibi bebiş isteyen herkese nasip etsin.

Kimse ses vermiyor madem ben de icsel sesimi yukseltip kendimle sohbet edeyim. Ne dersin?
23 Mart tarihinde Bahceci Umut Tup Bebek'te tedavime baslamistim. Bu arada 12 ve 8 yasinda 2 oglusum var. Ama bendeki yavru sevgisi daglara taslara sigacak gibi degil. Rabbim imtihan etmesin, Kendi sevgisinin onune gecirmesin insaallah. Her neyse sol tupum kapali ve 3 yildir cocugumuz olmadigindan, yas da ilerlediginden oturu tup bebek tedavisine basladik. Labaratuari cok iyi oldugu, bizim de gorunurde ciddi bir probemimiz olmadigi icin Umutta basladik. Her sey yolunda giderken (doktorumdan almam gereken elektrik disinda) tam yumurta toplama isleminden 1 gece once yogun bir karin agrisiyla hastaneye yattim. Over torsiyon, yumurtalik donmesi denen olay 2 yumurtaligimda da yasandigi icin hastaneye yattik. Hala azimle tedaviden umudumu kesmeyip catlatma ignelerimi bile oldum o agrilarin esliginde. Bu arada donmenin nedeni ilaclarin yuksek dozda verilmesi ve vucudun gosterdigi hassasiyet. Fakat ertesi gun bu agrilarin tetiklemesiyle apandisitimde patlayinca Opu yerine ameliyata alindim ve yumurtaliklar duzeltildi, apandisit alindi... Bu arada bu surecte doktorumuzdan gereken destegi goremedigim icin son anda ellerimizin bosta kalmasiyla da cok zorlandim. Su anda iyilesmeye ve kendimi ruhen toparlamaya calisiyorum. Kafami dagitmak icin isime daha bir siki sarildim, yuksek lisansa basladim vb.
Ardindan Bilgi Hanima gittik ve insaallah 1 ay dinlenip mayis menstruasyonuyla beraber tekrar tedaviye baslayacagiz. Dua edin arkadaslar lutfen... Bir kez daha kucagimiz bos kalmasin. Rabbim her isteyene hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin...
2 cocugun var ve 3.yu istiyorsun.. yillardir cocuk sahibi olamayan kadinlar seni anlayamaz.. bizler bir i bulamiyoruz elalem 3 u istiyor seklinde dusuncelere sebep oldugunu tahmin ediyorum. Herkesin derdi farkli tabi.. senin icin 3. Cocuk buyuk bir sorunken bizim icin 1 taneyi elde etmek buyuk sorun.... allah isteyene versin...

Merhaba oncelikle rabbim herkezin gonlune gore versin,elbetteki kimse kimseyi anlayamaz sen 3. Istiyorsun ben 2. Diyerleru 1. herseyin vakti var rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin, benim de ilkinde sol tupum yapismis ama doktor engel olmadigini soyluyor ve 2014 te tup bebek yapildi yaklasik 5 yildir olmuyor 2. Bu defa farkli bir doktorda 2.tup bebegin startini verdik Allahin izniyle bugun ignemin 4 gunu trafsfer nezaman yapilir kac yumurtam olusacak hic bir fikrim.yok yrn kontrolde ogrenecim,

Benim de henüz çocuğum olmadı ama kimse kimsenin ne çektiğini bilemez ön yargılı olmak çok yanlış Rabbim dileyen herkese nasip etsin 1-2-3 ne farkeder evet biz henüz o duyguyu yaşayamamış olabiliriz ama ilerde Rabbim verirse kardeşi olsun bi daha o duyguları yaşayayım düşüncesi başlar bu kez. İyi niyetli olmakta fayda var herkese karşı. Lütfen birbirimizi anlayalım ve böyle yargılamayalım.

Arkadaşlar elimde 2 kutu Puregon 600 var, hiç açılmamış. Son kullanma tarihi Haziran..Buzdolabımda saklıyorum.ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim.Bursada yaşıyorum..

Merhabalar bende mayısta 3. Tüp bebek düşünüyorum 2 tedavimide farklı yerlerde oldum acaba bu kez tedavi merkezimi değiştirip farklı doktora mı gitsem yoksa aynı doktora mı devam etsem şuan düşündüğüm farklı 2-3 merkez var ama kafam çok karışık çok da hızlı karar alıp uygulayan biriyim ne yapsam bilemedim

Merhabalar bende mayısta 3. Tüp bebek düşünüyorum 2 tedavimide farklı yerlerde oldum acaba bu kez tedavi merkezimi değiştirip farklı doktora mı gitsem yoksa aynı doktora mı devam etsem şuan düşündüğüm farklı 2-3 merkez var ama kafam çok karışık çok da hızlı karar alıp uygulayan biriyim ne yapsam bilemedim
Eğer bulunduğunuz şehirde seçeneğiniz çoksa araştırın mesela istanbul da olsam mustafa Acet e giderdim çok merak ediyorum tedavi sürecini çünkü çok zor hastalarla pozitif sonuçlar görüyorum. Ama bizim şuan öyle bir şansımız yok malesef uzağız şimdilik. Yani sizde iyice araştırın eğer alternatif çoksa neden aynı hastaneye bağlı kalacaksınız ki belki de sizin sorununuzda göremedikleri bişey vardır. Ama tabii çok iyi araştırmak lazım sonuçta bi ton para sayıyoruz iğneler ilaçlar vücut mahfoluyor yani hızlı karar vermeyin geç olsun temiz olsun

Rab'bim (CC), hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşaallah. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Merhaba oncelikle rabbim herkezin gonlune gore versin,elbetteki kimse kimseyi anlayamaz sen 3. Istiyorsun ben 2. Diyerleru 1. herseyin vakti var rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin, benim de ilkinde sol tupum yapismis ama doktor engel olmadigini soyluyor ve 2014 te tup bebek yapildi yaklasik 5 yildir olmuyor 2. Bu defa farkli bir doktorda 2.tup bebegin startini verdik Allahin izniyle bugun ignemin 4 gunu trafsfer nezaman yapilir kac yumurtam olusacak hic bir fikrim.yok yrn kontrolde ogrenecim,

Büşra, nasıl gidiyor? İçimizde tedaviye ilk başlayan sen oldun canım. Hayırlı sonuçlara ulaşırsın inşaallah.

Ben Samsun'da yaşıyorum 2. Tedavim Ankara'da oldu tedavi boyunca hep yollardaydım doktorum çok iyiydi ama yol gözüme büyüyo Samsun'da iyi bir doktor yok bana göre yani şansımı yine il dışında değerlendircem gibi görünüyo rabbim herkesin Hakkı'nda hayırlısını versin evlat sahibi olmayı bizlere hayırlı kılsın Amin

Ben Samsun'da yaşıyorum 2. Tedavim Ankara'da oldu tedavi boyunca hep yollardaydım doktorum çok iyiydi ama yol gözüme büyüyo Samsun'da iyi bir doktor yok bana göre yani şansımı yine il dışında değerlendircem gibi görünüyo rabbim herkesin Hakkı'nda hayırlısını versin evlat sahibi olmayı bizlere hayırlı kılsın Amin
Amin inşallah Rabbim hepimizin kucağımızı doldursun tez zamanda. Bende şehir dışında yaptırıyorum ne kadar yorucu olduğunu biliyorum benim bulunduğum il de hiç merkez yok malesef olsa denerdim bulunduğum il de çünkü yolculuk , yollar insanı daha beter strese sokuo cidden. Anlıyorum sizi bu yüzden. İnşallah bu kez tutar da ikiz ikiz başka tedaviye gerek kalmaz hiçbirimizin ☺☺

İnşallah inşallah ikiz üçüz dördüz hiç farketmez rabbim sağlıklı versin inşallah ;)

Back
X