- 13 Ekim 2015
- 742
- 870
- 53
canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki. benim bi arkadasim var 8.5 aylik hamile 7 aydan beridir ay ne zaman gelicek ay dayanamiyorum ay ben cok tez canliyimdir 36. haftada gelsin. artik inan bisi demiyorum zaten az gozukuyoruz ortak mesajlarda yazdiklarindan goruyorum. hepimiz tez canliyiz ama bi sekilde ogreniyoruz. ben mesela igneden cok korkarim dedim demek ki sinavim buymus boyle korkumu yenecekmisim. belki boyle boyle insanlari da tanicaz evet yorucu bir surec ama bize kattigi seyler o kadar cok ki. ama bu surecte kendi huzurmuz bozulmasin, agzimizin tadi bozulmasin yeter. insallah hepimiz cok inanarak ve dua ederek soyluyorum kavusacagiz bebeklerimize insallah birkac yila cocuklari birbirine tanistirirz. ya biz sizin yapim asamanizi biliyoruz be diyeYaa inan ben bekar arkadaşlarıma bile sormuyorum ne zaman evlencen yok mu kimse diye demek ki kafasına uyan biri çıkmamış karşısına üzmeyeyim diye. Empati gerçekten çok önemli. Dünkü sohbetlerimiz ilk bebeğim de sütle rim taşıyordu. Sabah bulantım var , ben daha çok son aylarda kilo alırım. Ayy bilmem hangi markanın tirle si çıkmış. Bebek şekerini şurda yaptıralım. Evet güzel duygular anlıyorum paylaşmak istiyorsunuz ama yanımda abartmayın bari biliosunuz tedavi gördüğümü. Kötü niyetli insanlar asla değiller ama malesef ince düşünmek de herkesin harcı değil. Yoksa bende onların mutluluklarını paylaşıyorum hatta çok araştıran biri olduğum için bazı konularda fikir bile veriyorum ama işte ne biliim yaa bende bu sene çok hassas oldum aslında 4. Tedavi başlayacak yaa ortada sıfır sonuç o etkilio