2016 mayıs tüp bebek

selam arkadaşlarrr 2 mayısta transfer oldum bende ama nisan topiğinde takılıyorum :KK50: bugün 9. günüm cuma test günüm ve sadece 2 yumurtam vardı biri boş çıktı diğerini 5. güne götürdüler. Olacaksa tek yumurta tek sperm yetiyor. Allah hayırlı yazılar yazsın :KK51:

Kizlar 10 tane yumurtam toplanmisti 6 tanesi isleme girebilmis 3 ude dollenmis insallah gelisimleri devam eder. Biraz buruklasti icim acikcasi insallah bir sknti olmazz
benim de bugün üç tanesi toplandı:( umarım döllenirler.

selam arkadaşlarrr 2 mayısta transfer oldum bende ama nisan topiğinde takılıyorum :KK50: bugün 9. günüm cuma test günüm ve sadece 2 yumurtam vardı biri boş çıktı diğerini 5. güne götürdüler. Olacaksa tek yumurta tek sperm yetiyor. Allah hayırlı yazılar yazsın :KK51:
benden 3 yumurta toplandı bugün, üçüncü güne kadar götüreceğiz dediler, nasıl olacak bilmiyorum inşallah döllenirler.

Canım bir tane embriyo transfer edilir Rabbim onu iki yapar nasipte varsa olur inşallah güzel düşünelim. Benim daha 1. Günüm

benden 3 yumurta toplandı bugün, üçüncü güne kadar götüreceğiz dediler, nasıl olacak bilmiyorum inşallah döllenirler.
Nasibimizden öte yol yok canım inşallah çok güzel döllenir ve sana tutunur. Umutlu ol güzel düşün. Ben hiç olamayacağını düşünmüyorum onu olmazsa düşünürüm şimdiden moral bozmaya gerek yok ;)

Nasibimizden öte yol yok canım inşallah çok güzel döllenir ve sana tutunur. Umutlu ol güzel düşün. Ben hiç olamayacağını düşünmüyorum onu olmazsa düşünürüm şimdiden moral bozmaya gerek yok :KK66:
aynen haklısın pozitif düşünelim :anneadayı:

Katiliyorum soyledihiniz her seye kizlar. Benim gittihim merkezdede iki transfer yapmislar birine sonra biri t k yumurta ikizi olmus yani ucuze hamileydi :) cok guzel birsey dusunsenize.. Ama beklemek cok skntiliymis gercekten. insallah hayirlisii hakkimizdaa rabbim vermeyecegi seyi bu kadar istetmez heralde bir iki uc artik kacincida olur bilinmez ama insallah olacak..

Nar suyu alayim bugun iceyim peki baska ne yiyim iceyim onerebilceginiz birsey var mi

Nar suyu alayim bugun iceyim peki baska ne yiyim iceyim onerebilceginiz birsey var mi
Canım çok kafanı kurcalamıyorumlar ne yiyip ne içeyim diye herkes farklı birşey söyler çünkü. Ananas günde 3 dilim ortasıyla beraber Tutunmayı kolaylaştırıyor ve bütün dr lar öneriyor ama herşeyin fazlası zarar. Siyah çekirdekli kuru üzüm günde bir avuç 3-4 kayısı ve 2 ceviz ye. Havuç ye veya sık suyunu iç günde 1 bardak. Kahve yasak,sigara yasak. Çay da günde bikaç bardak iç ama açık olsun çok açık. Bol bol su en az 2 buçuk litre iç. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış zaten normalde de yapmamız gereken şey bu. Ama kendini de çok strese sokma. Ananas benim dr um şimdiden başla dedi ben daha iğnelere bile başlamadığım halde. Folik asit ve balık yağı kullanıyorum ben. Yani yeme içme de çok strese girmeden dikkat et yediklerine. Ama nar suyu veya Nar yiceksen transfere kadar kullan sonra kullanma çünkü transferden sonra rahmin daha fazla kalınlaşması da iyi değil. Herşey kararında.

Canım çok kafanı kurcalamıyorumlar ne yiyip ne içeyim diye herkes farklı birşey söyler çünkü. Ananas günde 3 dilim ortasıyla beraber Tutunmayı kolaylaştırıyor ve bütün dr lar öneriyor ama herşeyin fazlası zarar. Siyah çekirdekli kuru üzüm günde bir avuç 3-4 kayısı ve 2 ceviz ye. Havuç ye veya sık suyunu iç günde 1 bardak. Kahve yasak,sigara yasak. Çay da günde bikaç bardak iç ama açık olsun çok açık. Bol bol su en az 2 buçuk litre iç. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış zaten normalde de yapmamız gereken şey bu. Ama kendini de çok strese sokma. Ananas benim dr um şimdiden başla dedi ben daha iğnelere bile başlamadığım halde. Folik asit ve balık yağı kullanıyorum ben. Yani yeme içme de çok strese girmeden dikkat et yediklerine. Ama nar suyu veya Nar yiceksen transfere kadar kullan sonra kullanma çünkü transferden sonra rahmin daha fazla kalınlaşması da iyi değil. Herşey kararında.
Cok sagol canim tavsiyelerine uyacagim mutlakaa cok tesekkurlerr

Cok sagol canim tavsiyelerine uyacagim mutlakaa cok tesekkurlerr
İstersen dr una da danışabilirsin canım. Yada iyice araştır. Ama bunlar herkeste kullanılan genel şeyler. Ondan söylemekte sakınca görmedim canım. Ama her duyduğunu da yapma canım yine de araştır sen :mapus:

kızlar merhaba hayırlısıyla bende tedavime başladım sonunda bu gün iğnemin 2, günü ilk iğnemi doktorum yaptı ikinci iğnemi bu gün sağlık ocağında yaptırdım kendim yapamıyorum malesef cok korkuyorum kendimide sitrese sokmayım dedim ama mesafe uzak zor geliyo gidip gelmek siz nasıl yapıyosunuz bu iğneleri hem korkuyorum hemde içimde bir heycan var

kızlar merhaba hayırlısıyla bende tedavime başladım sonunda bu gün iğnemin 2, günü ilk iğnemi doktorum yaptı ikinci iğnemi bu gün sağlık ocağında yaptırdım kendim yapamıyorum malesef cok korkuyorum kendimide sitrese sokmayım dedim ama mesafe uzak zor geliyo gidip gelmek siz nasıl yapıyosunuz bu iğneleri hem korkuyorum hemde içimde bir heycan var
canim ben de ayni senin gibiyim igneden cok korkuyorum hatta youtube de birkac video izledim ay bayiliyodum :) ama ben kanadadayim burda hayatta hemsire bulupta yaptiramam o yuzden is basa dusucek :D ben daha baslamadim ignelere ama bana onerilen igne yapacagin yeri buzla hafif uyusturabilirsin, yada emla diye bir krem var boyle surdugun bolgeyi uyusturuyor hic birsey hissetmiyorsun. Ben hani bazen elin uzerinden damar yolu aciyolar ya o zaman emlanin bant halini kullaniyorum hic birsey hissetmiyorsun. Istersen danis doktoruna sen de kullanabilirsin. Aklinda bulunsun.

canim ben de ayni senin gibiyim igneden cok korkuyorum hatta youtube de birkac video izledim ay bayiliyodum :) ama ben kanadadayim burda hayatta hemsire bulupta yaptiramam o yuzden is basa dusucek :KK70: ben daha baslamadim ignelere ama bana onerilen igne yapacagin yeri buzla hafif uyusturabilirsin, yada emla diye bir krem var boyle surdugun bolgeyi uyusturuyor hic birsey hissetmiyorsun. Ben hani bazen elin uzerinden damar yolu aciyolar ya o zaman emlanin bant halini kullaniyorum hic birsey hissetmiyorsun. Istersen danis doktoruna sen de kullanabilirsin. Aklinda bulunsun.

ahh ahhh şu iğneler onun yüzünden sitrese girdim aslında iğnenin hiç acıttığı falanda yok ama işte kendime batıramam onu o yuzden dışarda yaptırıyorum kısmetse sen ne zaman başlıycaksın

Tedavin hayırlı olsun canım eğer göbek iğnesiyse çok da zor değil iki parmağınla sıkıştır o bölgeyi İğneyi batır ben alıştım ama ilk günden beridir yapıyorum yani çok şükür. Hem minik uçlu iğneler çok da acıtmıyor acıtıyor düşüncesini kafamdan sil canım. Hem transferden sonra gidip gelmek daha zor olur ben hemşire tutmuştum ama kalça iğnesi içim göbeği yine kendim yapıodum

Back
X