Arkadaşlar herkese günaydinnn ;oncelikle bebek bekleyen herkese rabbim güzel haberleri vermesi dileklerimle aramıza katılmak istiyorum ben de. Mayıs ayı umarım bizlere umut getirir.ben de 4 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz ama maalesef öyle ha deyince olmuyor bu zaman da ya eşlerden sıkıntı çıkıyor ya da psikolojik olarak olmuyor neyse ne ama ne geldiyse allahtan gelrir diyorum. Bu 4yillik süreçte eşim 2 bense 1ameliyat olduk bunun üzerine tutmayan 2 asilama ve yine husranla sonuclanan her adet döngüleri ve onca doktora grunmemden sonra yumurtalarimin cansız olduğunu ve normale gore yariyariya az yumurtladigimi daha yeni öğreniyorum bu da cabasi ne xiyeyimmmm bu doktorlara

anlayacaginiz 0 a dustum yeniden ve bu ay apartopar bu haberden sonra İstanbul
Da bi !merkezde
tüp bebek yaptırmak için yola dustum ve mübarek kandil gününde yumurta toplandı 10tane

sonra 4tanwsi dollendi ve sonra da 1tanesi orta kalitede 5hucreli bebis oluştu 3.gün transfer oldu yani 6mayis cuma günü şimdi ben de gün sayıyorum bir türlü vakit geçmiyor evde ...

kendimi de dinleyemiyorum bazen dinliyorum belirti var mı yok mu bakiomm anlamiom zaten offfffff gerçekten şimdi ayinn 16 sini iple cekiommm adet mi olucam anne mi olucam dua ediyorum bol bol ....inşallah rabbim beni ve benim gibi bekleyişte olan herkesin dualarını kabl etsin hayırlı sağlıklı bebekler versin