- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
Yok şansınızı artırıyormuş üçüncü denememiz bakalım inş olucak bu defaNeden haziranı bekliyorsunuz bu ayki adetin geçtiği için mi Lale Kozan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok şansınızı artırıyormuş üçüncü denememiz bakalım inş olucak bu defaNeden haziranı bekliyorsunuz bu ayki adetin geçtiği için mi Lale Kozan?
Arkadaşlar herkese günaydinnn ;oncelikle bebek bekleyen herkese rabbim güzel haberleri vermesi dileklerimle aramıza katılmak istiyorum ben de. Mayıs ayı umarım bizlere umut getirir.ben de 4 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz ama maalesef öyle ha deyince olmuyor bu zaman da ya eşlerden sıkıntı çıkıyor ya da psikolojik olarak olmuyor neyse ne ama ne geldiyse allahtan gelrir diyorum. Bu 4yillik süreçte eşim 2 bense 1ameliyat olduk bunun üzerine tutmayan 2 asilama ve yine husranla sonuclanan her adet döngüleri ve onca doktora grunmemden sonra yumurtalarimin cansız olduğunu ve normale gore yariyariya az yumurtladigimi daha yeni öğreniyorum bu da cabasi ne xiyeyimmmm bu doktorlaraanlayacaginiz 0 a dustum yeniden ve bu ay apartopar bu haberden sonra İstanbul
Da bi !merkezde tüp bebek yaptırmak için yola dustum ve mübarek kandil gününde yumurta toplandı 10tanesonra 4tanwsi dollendi ve sonra da 1tanesi orta kalitede 5hucreli bebis oluştu 3.gün transfer oldu yani 6mayis cuma günü şimdi ben de gün sayıyorum bir türlü vakit geçmiyor evde ...
kendimi de dinleyemiyorum bazen dinliyorum belirti var mı yok mu bakiomm anlamiom zaten offfffff gerçekten şimdi ayinn 16 sini iple cekiommm adet mi olucam anne mi olucam dua ediyorum bol bol ....inşallah rabbim beni ve benim gibi bekleyişte olan herkesin dualarını kabl etsin hayırlı sağlıklı
Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin. Benim emriyolar 1 ay sonra transfer edildi 1 ay dondurulmuştu canımmaşallah canım ne güzel Bi haberBu sayfanın ilk hamişisin galiba
inşallah bizler de peşinden geliriz. Sen de sağlıkla alırsın evladını kucağına canım Allah tamamına erdirsin.
Kaçıncı gün embriyosuydu erken mi yaptın testini merak ettim![]()
Canım bendede aynısı olmuştu ve bugün gebeliğim çıktı hayırlısi olur inşallahKızlar bu arada ben dayanamadım Ben bu sabah idrar testi yaptım ama bisii çıkmadı az önce tekrar baktım silik bir çizgi var emin olamadimm ama çok tuhaf oldum goruncede hayırlısı olur inşallah
Gerçekten mi ama aynı idrar testi copten alıp tekrar baktım o kadar saat sonra çıkan sliklik ne kadar doğru olur bilwemedim bi de transfer sonrasi 6. Gün belli olur mu o kadar erken?Canım bendede aynısı olmuştu ve bugün gebeliğim çıktı hayırlısi olur inşallah
Merhabalar, dayanamayip erken test yapanlardanim.6.gunde kan verdim :))
Yok şansınızı artırıyormuş üçüncü denememiz bakalım inş olucak bu defa
aminnn canımmm......Günaydın kızlar. Bikaç gündür bakamadım 2 gün önce doğum günümdü ve kardeşime eşi şuan misafirim onun için birazcık yoğunumbu sabah saat 4 e doğru uyandım kalkıp mutfağa gittiğimde ezan okunuyordu normalde sabah namazına kalkamam ama bugün uyandım öyle bi anda. Ve cuma sabahı olduğu geldi aklıma. Hem de mübarek 3 aylardayız. Hemen abdest aldım namazımı kıldım ve gözümün önünden bizim forum sayfası geçti hepinize, hepimize dualar ettim öyle içten öyle istekle. Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar dilerim. Dualarda buluşalım
![]()
Günaydın bende çok umutluyumhadi insallah umudunu hic kaybetme
ben okadar forum okudum ettim icimde en ufak olumsuz dusunce yok bu yuzden hersey iyi gidecek inaniyorum bu arada gunaydin![]()
Günaydın bende çok umutluyumhadi insallah umudunu hic kaybetme
ben okadar forum okudum ettim icimde en ufak olumsuz dusunce yok bu yuzden hersey iyi gidecek inaniyorum bu arada gunaydin![]()
Günaydın kızlar. Bikaç gündür bakamadım 2 gün önce doğum günümdü ve kardeşime eşi şuan misafirim onun için birazcık yoğunumbu sabah saat 4 e doğru uyandım kalkıp mutfağa gittiğimde ezan okunuyordu normalde sabah namazına kalkamam ama bugün uyandım öyle bi anda. Ve cuma sabahı olduğu geldi aklıma. Hem de mübarek 3 aylardayız. Hemen abdest aldım namazımı kıldım ve gözümün önünden bizim forum sayfası geçti hepinize, hepimize dualar ettim öyle içten öyle istekle. Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh
![]()
Çok duygulandım mesajını okurken canım benim Allah kabul olan dualardan eylesin dualarını amin amin amin. Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşınla beraber Allah evladına kavuştursun. Evlatların eşin ve sevdiklerinle Mutlu huzurlu sağlıklı ömrünüz olsun EsracımGünaydın kızlar. Bikaç gündür bakamadım 2 gün önce doğum günümdü ve kardeşime eşi şuan misafirim onun için birazcık yoğunumbu sabah saat 4 e doğru uyandım kalkıp mutfağa gittiğimde ezan okunuyordu normalde sabah namazına kalkamam ama bugün uyandım öyle bi anda. Ve cuma sabahı olduğu geldi aklıma. Hem de mübarek 3 aylardayız. Hemen abdest aldım namazımı kıldım ve gözümün önünden bizim forum sayfası geçti hepinize, hepimize dualar ettim öyle içten öyle istekle. Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh
![]()
Gözün aydın canım değerin yükseliyor demekki tutunuyor bebeğin maşallah böyle devam eder ve kucağına alırsın inşallah kendine dikkat et güzel şeyler düşün6.gunum 44.12 o gun cok yordum kendimi kahverengi akintilar gelmeye basladi 7.gun merkezim gel hemen bugunde test yapalim dedi 76 kusur cikti sukur ama hala devam ediyor korkuyorum igne yaptilar yarin tekrar bir test daha yapicam.