2016 mayıs tüp bebek

canım test yapınca hemen çıktımı hafif silik çizgi olmasa hiç çıkmıyor geçen sene benmde öyle oldu çok hafif silik bi çizgiydi baya da zor gözüküyordu yani
Valla canım ilk dakikalar yoktu ben de dedimm ammman ne bakiosamm daha erken çıkmaz tabi diye ama gece de copu toparlarken bi bakasimmm geldi bu sefer silikce bu çizgi belirmiş ..ama sonradan çıkar mi çıkmaz mi böyle şeyler bilmiom tabi ilk defa yaptım sence de olmus mudur canim

Valla canım ilk dakikalar yoktu ben de dedimm ammman ne bakiosamm daha erken çıkmaz tabi diye ama gece de copu toparlarken bi bakasimmm geldi bu sefer silikce bu çizgi belirmiş ..ama sonradan çıkar mi çıkmaz mi böyle şeyler bilmiom tabi ilk defa yaptım sence de olmus mudur canim
Ben üç senedir sayısız idrar testi yaptım hiç sonradan da olsa silik çıkmadı canım inşallah bebişin seninledir. Kan testine az kalmıştı değil mi ?

Ben üç senedir sayısız idrar testi yaptım hiç sonradan da olsa silik çıkmadı canım inşallah bebişin seninledir. Kan testine az kalmıştı değil mi ?
Evet az kaldı bugün 8.gün iki gün daha var yarın yapsam mi ytekrardan bilemiom

Merhaba kızlar, morelim pek yok. Bugün doktorda kontrolum var pek güzl seyler duymadım. Ilaclarım dozunu artırdı pek gelismemis dedi Sali yine randevum var insallah ozamana kadar yumuttrtalarım catlamas. Bilmıorum baslarken olumlu düsünmeye baslamıstım ama suan demotive ettı beni bu durum.. Allah herkesin yardımcısı olsun..

Merhaba kızlar, morelim pek yok. Bugün doktorda kontrolum var pek güzl seyler duymadım. Ilaclarım dozunu artırdı pek gelismemis dedi Sali yine randevum var insallah ozamana kadar yumuttrtalarım catlamas. Bilmıorum baslarken olumlu düsünmeye baslamıstım ama suan demotive ettı beni bu durum.. Allah herkesin yardımcısı olsun..
Canım olabilio sıkıntı yapma hem artırmış bak etki eder muhakkak. Benimde öyle olmuştu ilk tedavimde ilaç dozu düzeltti stres yapma lütfen.Sigara falan kullanmıyorsun değil mi?

Canım olabilio sıkıntı yapma hem artırmış bak etki eder muhakkak. Benimde öyle olmuştu ilk tedavimde ilaç dozu düzeltti stres yapma lütfen.Sigara falan kullanmıyorsun değil mi?

Canim aslinda bu tedavide birakmakti niyetim. Ama en azindan azalttim. Geldim doktordan biras sinir bosalmasi yasadim. Nedense esimede cok sinir oldum biras onada patladim.. Yani anlican allahim bu sinavi basarila atlatmamiza yardimci olsun. Yoruldum inan 6 yildir...

Kızlar herkese verilen igne farklı mı oluyor benimki puregon diye bi igne burda herkes farklı birseyden bahsediyor

Canım çatlamasın diye koruyucu iğne vermedi mi dr. Benim de pek iyi gelişmiyordu ama 10 yumurtam çıktı toplamada. Daha vakit var hem bir tane olsun bizim olsun ;)

Canım çatlamasın diye koruyucu iğne vermedi mi dr. Benim de pek iyi gelişmiyordu ama 10 yumurtam çıktı toplamada. Daha vakit var hem bir tane olsun bizim olsun :KK66:

Verdi canim sabahlari persembefen beri orgalutran vuruluorum.. Insallah dedigin gibi olur. Ama insanin icine kurt düsüo..

Insallah güzel sonuc alanlar olur. Bizede umut dogar bugün adetimin 9 günündeim.. Insallah hersey istedigimiz gibi olur..

Canim aslinda bu tedavide birakmakti niyetim. Ama en azindan azalttim. Geldim doktordan biras sinir bosalmasi yasadim. Nedense esimede cok sinir oldum biras onada patladim.. Yani anlican allahim bu sinavi basarila atlatmamiza yardimci olsun. Yoruldum inan 6 yildir...
Canım sigara yumurtayı çok etkiliyor. Keşke tedavi başında bıraksaydın çünkü bunca sıkıntı çekiosun. Ama artık içme canım en azından yumurtan toplanana kadar sonrasında da transferde yine bırak. Bende kullanıyorum tedavim tam başlamadı ama yine de geçen kızdım kendime hergün 1 tane içiom die 3 gündür ağzıma sürmedim dedim arada tedavi başlayana kadar ki benim tedavim daha tam başlamadı bile.

Back
X