2016 mayıs tüp bebek

Canım benim bence test yapma. Mustafa bahcecinin bir ropartajini okumustum. Test gunu beta hcg baktiririm. Pozitifse direk kese görmeye çağırırım diyordu. Tekrar tekrar test yaptirmam. Degerdeki katlanmalar her zaman düzenli olmayabiliyor. Bu sefer kafa karışıklığı stres oluyor. Zaten progestan kullaniliyor. Gerekli tüm tedbirler alınıyor. Icini ferah tut. Allaha tevekkül et ve Rabbim yavrunu sana bağışlasın can-ı gönülden diliyorum. Ama lutfen rahat ol. Sebeplere takilma. Veren Rabbim.
Aminn canimm ewt zaten artisim cok guzeldi bugune kadar.umarim bir problem yoktur.Rabbim o guzel gonlune yuregine gore versin hayirli saglikli ewlatlarin olsun insallah senin de aminn

Aminn canimm ewt zaten artisim cok guzeldi bugune kadar.umarim bir problem yoktur.Rabbim o guzel gonlune yuregine gore versin hayirli saglikli ewlatlarin olsun insallah senin de aminn
Ben de aynı fikirdeyim.dr bile bidaha test yapma demiş zaten.öyle bir risk görse tekrar isterdi.bebeğin erkenden kendini gösterdi.artışlarda iyiydi.biraz nazlandı annesi.herşey yolunda inş.

günaydın canlar dünden beri sanki olmaycak gibi bir his oluştu canım sıkılıyor.olumlu olanları duydukça seviniyorum.bana yardım edin böyle yaşayan oldumu birde dün hiç bişey yokken eşime sinirlendim.

günaydın canım sabah idrar testti yaptm negatif :( umudumu kaybetmek istemiorum ama canm çok skldı :(

of zuzu ne bileyim ya artık hakkımızda hayırlsı bende üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor.Allahım sen büyüksün.

günaydın canlar dünden beri sanki olmaycak gibi bir his oluştu canım sıkılıyor.olumlu olanları duydukça seviniyorum.bana yardım edin böyle yaşayan oldumu birde dün hiç bişey yokken eşime sinirlendim.
canim ben hic hamile olduğuma inanmadim hatta test günü hastanede tahlil sonucu beklerken belim agrimaya başladi adet olcam ben diye oturdum ağladım... ben de son günler cok gergin ve de duygulsadim herkesi fircaladim, en ufak seye agladim.. sonuç hayatimda ilk defa beta hcg 54 çıktı. benim suan degerim biraz düşük artis da iyi değil ama en azindan pozitif oldu. hissetiklerin normal ama sonucun negatif olacagini göstermez :KK66:

bende de hiç bir belirti yok birde içime öyle bir karamsarlık çöktü allahım kün fe yekün. aminnnnn

ay canım ne bilelim ya insan ister istemez merak ediyor. BENİM 3. DENEMEM ve bunu kimse bilmiyor insan yıpranıyor inş hayırlı haberi alırımda süprüz yaparım.

günaydın canım sabah idrar testti yaptm negatif :KK43: umudumu kaybetmek istemiorum ama canm çok skldı :KK43:
Kaçıncı Günün canim. Idrar testlerine güvenme. Test gününü bekle. Insallah pozitiffff olur

ay canım ne bilelim ya insan ister istemez merak ediyor. BENİM 3. DENEMEM ve bunu kimse bilmiyor insan yıpranıyor inş hayırlı haberi alırımda süprüz yaparım.
ben de canim tum denemelerimde (simdi 4.deneme) kimseye soylemedim. Cok yakin arkadaslarim dışında. Zor oluyor. Ayri bir stres. Bir de istanbulda yaptiriyoruz. Git gel. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Back
X