2016 mayıs tüp bebek

canım ben pazara kadar bekleyecem hayırlsı ne ise rabbim o olsun hayri bilen sensin Allahım Allahım SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER BİZE YARDIM ET.RABBİ YESSİR VALATÜ ASSİR RABBİ TEAMMEN BİL HAYR.AMİN.

cAnlar günaydın gecen perşembe olmuştum transfer 5. gün embriyosu en erken ne zaman yaparsam çıkabilir. beklemek çok zor ya.
Canim 8.gun de cikiyor yazmis bir cok insann.erken yapincada cok strese giriyor insan yapmayinca da.Rabbim bize yardim etsin gercekten cok zor.

@dnzder
Allah razı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah canım benim sonucum maalesef negatif. ümitsizliğe düşmek değil de artık şansıma küstüm :KK12:
Hayırlısı olsun kuzum.senin için dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor.inşallah kısa zamanda kavuşursun hayallerine.

G gipsyy kese beta 1500 ün üstüne çıktığında görülüyor senin de iki gün sonra 2600 lerde olur ki sağlıkla hayırlı haberler alır mercimeğini görürsün inşallah
Ne biliyim belki ikiz olduğu için beta yüksektir.erkenden çağırdı göremezsek keseyi artık gör sen bendeki stresi.

aynen canım rabbim emeğimizi boşa çıkarmasında beklerim canım seninki pozitf değilmi sağlıklı şekilde kucağınada alırsın inşşşşşşş
Canim 8.gun de cikiyor yazmis bir cok insann.erken yapincada cok strese giriyor insan yapmayinca da.Rabbim bize yardim etsin gercekten cok zor.

H Hulya90 Ayyysss Ayyysss ve diğer 15 hafta civarı hamiş arkadaşlar ya bebeklerimizin hareketini daha hissedemeyiz onu biliyorum da ama yine de bebişin olduğu yerde bir gerginlik sertlik oluyor dimi ben bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum hissettiğim zaman da baya aşağıda sanki daha leğen kemiğimin üstüne çıkmamış gibi siz ne durumdasınız merak ettim

H Hulya90 Ayyysss Ayyysss ve diğer 15 hafta civarı hamiş arkadaşlar ya bebeklerimizin hareketini daha hissedemeyiz onu biliyorum da ama yine de bebişin olduğu yerde bir gerginlik sertlik oluyor dimi ben bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum hissettiğim zaman da baya aşağıda sanki daha leğen kemiğimin üstüne çıkmamış gibi siz ne durumdasınız merak ettim
Evet canm bende cok hissediyorum o gerilmeleri ozellikle kasigimin sol tarafinda

Evet canm bende cok hissediyorum o gerilmeleri ozellikle kasigimin sol tarafinda
Sanırım hâlâ kasıklarda o zamam bebiş Allahım evhamdan koru bazen yalnız kaldıkça kuruyorum :KK43:
Dr a gittin mi yakınlarda canım beni 17. Haftada çağırdı daha çok var

Sanırım hâlâ kasıklarda o zamam bebiş Allahım evhamdan koru bazen yalnız kaldıkça kuruyorum :KK43:
Dr a gittin mi yakınlarda canım beni 17. Haftada çağırdı daha çok var
Yok canm 12. Haftadan sonra yukari cikiyomus ama rahmimiz surekli buyudugu icin o agri onun agrisi da olabilir icini ferah tut canm cok normal gerilmeler fln.. benide 17 de cagirdi benimde aynen icim icimi yiyor gitmek istiyorumm :))

Canım tüp bebek dr um 8 gün sonra çağırdı.ama gebelik takibi yapacak olan drum yarın bakalım dedi.tabi cumaya kan testi tekrarlancak yine artışa bakılcak.ben sürekli tedirginim.bizim burda bulmuşta bunamış derler öyle oldum.başka bişey düşünemiyorumo_O:KK45::KK45::KK53:
Ah canım seni çok iyi anlıyorum hep öyleyiz bak kaç hafta oldu hâlâ aynı durumdayım :) ilk haftalarda daha çok sonra seyreliyor evham durumu ama geçmiyor :)

Back
X