2016 mayıs tüp bebek

Dowv sendromu dedigin sey ilacla tedavi edilecek birsey degil.. Doktora gidiyoruz cunku daha saglikli olsunlar diye herhangi bir eksikligimiz varsa vitamin olur vs takviye aliyotuz testler yaptiriyoruz. ama sana down sendromun pozitif cikti dediklerinde yapacaklari birsey yok.. Sen bilirsin yinede ben kendi fikrimi soyluyorum. Benm cevremde pozitif dedikleri sapasaglam dogan cocuklar oldu hamilelikleride zehir oldu ama.. Herkesin kendi dusuncesi bazilari kesinlikle istemem diyor o sekilde cocugu aldiriyor yani o da bir dusunce. Sen kendin karar vereceksin buna

Down sendromu için söylemedim ilacı. Diğer hastalıklar için söyledim. Çok şükür karar vereceğim bi durum yok. Herşey yolunda. Sadece bu test için yaptıranların fikrini almak istiyorum. Cevaplar da gelmeye başladı.

Canım benim 2 li testimde çok iyi çıkmasına rağmen ben yaptırdım..yaş faktöründen dolayı dr önerdi..yaşın 35 in altındaysa yaptırma bence

Yaş 29. İkili testim gayet iyi çıktı. Ama işte istersen bu da car diyip, kurtu kalbine bırakıyorlar :)

Yaş 29. İkili testim gayet iyi çıktı. Ama işte istersen bu da car diyip, kurtu kalbine bırakıyorlar :)
Dr lar da öyle konuşmak zorunda sonuçta bin türlü insan var bi de bunlar anne olunca hassasiyet daha da artıyor :) onların işi de zor bize dese ki bu testi yaptırma hiç gerek yok sonucunda da kötü bir durum oluşsa bu sefer dr suçlu olur. Onlar tüm imkanları bize söylemek zorunda ama karar bizim. Dediğin gibi topu bize atıyorlar öyle de olmak zorunda zaten bebek bizim biz karar vericez. Sen de iç sesini dinle canım zor kararlar ama annelik de kolay değil zaten ;)

Kızlar aranızda ikiz anne adayı var mı bugün doktor dan geldim ikiz diye rahme dikiş aticakmis aranızda yaptıran var mı hem merak korku bir arada bende şimdi

Kızlar aranızda ikiz anne adayı var mı bugün doktor dan geldim ikiz diye rahme dikiş aticakmis aranızda yaptıran var mı hem merak korku bir arada bende şimdi
Arkadaşıma yapılmıştı ikizdi bebekleri ama 6. ayda erken doğum riski vardı o yüzden olmuştu. O druna çok güvenmişti iyiki de güvenmiş bebekler yedi aylık dünyaya geldi eğer dikiş olmasa daha erken olacakmış şimdi 2 yaşındalar maşallah.

Rahime dikiş atıcaz dedi anestezi altında erken doğuma karşı canım ama bende merak ettim biraz da korku var
Ben ilk defa boyle birsey duydum ikiz bebekleri olan tanidigim var ama boyle bir islem yapilmadi ona ama doktorunun bir bildigi vardir mutlaka senin icin rahat olsun

Arkadaşıma yapılmıştı ikizdi bebekleri ama 6. ayda erken doğum riski vardı o yüzden olmuştu. O druna çok güvenmişti iyiki de güvenmiş bebekler yedi aylık dünyaya geldi eğer dikiş olmasa daha erken olacakmış şimdi 2 yaşındalar maşallah.
Bende aynen doktora guvendigim den yaptiracam tabi ama korkum var anestezi baya bi etkiliyo inşallah çok can yakmiyordur

Bende aynen doktora guvendigim den yaptiracam tabi ama korkum var anestezi baya bi etkiliyo inşallah çok can yakmiyordur
Canm korkma anestezidenn hem daha dogumdada alacaz muhtemelen sezeryanla dogurcaz hele senin ikiz kesin sezeryan olur doktorlar en iyisini biliyorlarr ikiz bebeklerde ne kadar gec dogarsa o kadar iyi

Sorma ya maalesef. Bir de söylemiş olmak için hiçbiri kesin sonuç vermezi ekliyorlar mutlaka. Doktor biraz hastalara güç vermeli bence. Sülalende öykü yoksa yaşın 40 değilse korkma yahu de, ama yok. Evet diğer taramaları isterse ben de yaptıracağım. Biz yine de gönlümüzü ferah tutalım. Bunlar normal hayattaki riskler kadar neticede. Bebeklerimiz stres olmasın.
Canım ben ikili testi yaptırdım sonuç riskli çıktı.Doktor amniyosentez önerdi.Amniyosentezdeki düşükle bebeğimi kaybetme ihtimalim bebeğin anomalili doğma ihtimalinden daha yüksek.Bir mantık hatası var.Keşke yaptirmasaydim.

H Hulya90 @Ayyysss ve diğer 15 hafta civarı hamiş arkadaşlar ya bebeklerimizin hareketini daha hissedemeyiz onu biliyorum da ama yine de bebişin olduğu yerde bir gerginlik sertlik oluyor dimi ben bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum hissettiğim zaman da baya aşağıda sanki daha leğen kemiğimin üstüne çıkmamış gibi siz ne durumdasınız merak ettim
Şimdiye yukarı çıkmıştır canım ultrasonda göbek deliği ile pubik bölge arasında görüyordu bugün bebeği.

Canm korkma anestezidenn hem daha dogumdada alacaz muhtemelen sezeryanla dogurcaz hele senin ikiz kesin sezeryan olur doktorlar en iyisini biliyorlarr ikiz bebeklerde ne kadar gec dogarsa o kadar iyi
Haklisin canım allah razı olsun iyi geldi destegin inşallah geçer bu günler şu gibi zor günler ANNE hakkı ödenmemiş gerçekden Rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsin

Haklisin canım allah razı olsun iyi geldi destegin inşallah geçer bu günler şu gibi zor günler ANNE hakkı ödenmemiş gerçekden Rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsin
Sen icini ferah tut canm ama
Cok guclu ol kendini surekli telkin et.. İkiz annesi olmak hem cok guzel hem cok zor.. Zorluklara kendini hazirla canm ama sonrasinda cok guzel olacak bebisler 5 6 aylik olduklarinda iki tane evladin olacak ohh ne guzel :))

Canım ben ikili testi yaptırdım sonuç riskli çıktı.Doktor amniyosentez önerdi.Amniyosentezdeki düşükle bebeğimi kaybetme ihtimalim bebeğin anomalili doğma ihtimalinden daha yüksek.Bir mantık hatası var.Keşke yaptirmasaydim.
Kendini uzme canm o testlerde pozitif cikip saglikli dogan bebekler cok var.. Bende bu yuzden yapilmasini desteklemiyorum hic. Rabbim yardimcin olsun insallah

Sen icini ferah tut canm ama
Cok guclu ol kendini surekli telkin et.. İkiz annesi olmak hem cok guzel hem cok zor.. Zorluklara kendini hazirla canm ama sonrasinda cok guzel olacak bebisler 5 6 aylik olduklarinda iki tane evladin olacak ohh ne guzel :))
Kesinlikle canm hem gurbet hem hamilelik hormonlar i bazen bırakıyorum yoruldum birzda ama yeni başlıyor haklisin inşallah anlimin akıyla geçerim bu imtihan dan allah sen den razi olsun güçlü olmam şart Rabbim güç versin inslah

Back
X