2016 mayıs tüp bebek

demekki belli olmuyor sadece bizim stajer diyor yüzünüz açıldı sevda hanım sizin ben çok fark etmiyorumda.

Şu panorama testi mi denesen acaba. %99 söylüyormuş gerçeği. Senden bir tüp kan alınıyomuş o kadar. Ama çok pahalı 2000 tl felan.
Düşündüm panorama yı ama %99 sorun yok çıkarsa benim için geriye kalan %1 gayet yüksek bir ihtimal aslında.

Kuzum sorma şimdide kesemi küçük acaba haftası niye benim hesabıma uymuyo hcg neden bakmadı ya yükselmediyse gibi yeni sorular geliştirdim.:eek:ama yinede bayağı bir rahatladım tabiki sabah ellerim titriyodu.
12. Haftaya geleme kadar hep o stresi yasicaksin ama 12. Haftaya geldigindee cok sasiracaksin tam anlamiyla bir bebek goreceksin ultrasonda o zaman bayaa rahatlicaksin :))

12. Haftaya geleme kadar hep o stresi yasicaksin ama 12. Haftaya geldigindee cok sasiracaksin tam anlamiyla bir bebek goreceksin ultrasonda o zaman bayaa rahatlicaksin :))
Hala inanamıyorum rüya gibi hiç bitmesin bu mutluluk.stresi yanında çerezi olsun.Ahh rabbim o günlere sağlıkla gelmeyi ve hepimize yine sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X