Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sadece belim ağrımıştı.8.günden sonra kasıklarımda farklı bir hareketlenme hissettim o kadar şimdi hiç bişey hissetmiyorumevet ben pazar günü yapayım diyorum peki canım belirti oldumu bişey yaşamıyorumda ben
Sağol canım inş sana da bu günler nasip olur.benimde cildim bir güzelleşti ama.canım tamamına erdirsin inş .
Düşündüm panorama yı ama %99 sorun yok çıkarsa benim için geriye kalan %1 gayet yüksek bir ihtimal aslında.Şu panorama testi mi denesen acaba. %99 söylüyormuş gerçeği. Senden bir tüp kan alınıyomuş o kadar. Ama çok pahalı 2000 tl felan.
Kuzum sorma şimdide kesemi küçük acaba haftası niye benim hesabıma uymuyo hcg neden bakmadı ya yükselmediyse gibi yeni sorular geliştirdim.
12. Haftaya geleme kadar hep o stresi yasicaksin ama 12. Haftaya geldigindee cok sasiracaksin tam anlamiyla bir bebek goreceksin ultrasonda o zaman bayaa rahatlicaksin :))Kuzum sorma şimdide kesemi küçük acaba haftası niye benim hesabıma uymuyo hcg neden bakmadı ya yükselmediyse gibi yeni sorular geliştirdim.ama yinede bayağı bir rahatladım tabiki sabah ellerim titriyodu.
Memorialde 5.gün embriyosunda 9 gun sonrasına test yapılıyor. 10.gün baktirabilirsin çıkar.canım normalde 5.gün 12. gün diyorlar ama sence pazar günü yapsam 10. gün olurmu
evet canım inş işte pazar günü yaptıracam . olumlu olsunda beklerim .
5. Gun elbriyosu 10. Gun istiyolar genelde senden gec istemisler 3. Gun embriyolarina 12. Gun diyorlar.. hatta 5. Gun embriyosu 8. Gun bile cikiyor diye biliyorumevet canım inş işte pazar günü yaptıracam . olumlu olsunda beklerim .
Hala inanamıyorum rüya gibi hiç bitmesin bu mutluluk.stresi yanında çerezi olsun.Ahh rabbim o günlere sağlıkla gelmeyi ve hepimize yine sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin12. Haftaya geleme kadar hep o stresi yasicaksin ama 12. Haftaya geldigindee cok sasiracaksin tam anlamiyla bir bebek goreceksin ultrasonda o zaman bayaa rahatlicaksin :))
5. Gun elbriyosu 10. Gun istiyolar genelde senden gec istemisler 3. Gun embriyolarina 12. Gun diyorlar.. hatta 5. Gun embriyosu 8. Gun bile cikiyor diye biliyorum