2016 mayıs tüp bebek

Inşallah canım doktor da öyle soyledi inşallah bolca alirim:)) allah razı olsun canım senin de ikiz di ikiside aynı mı bizimkilerden biri biraz daha önde de
Evt cnm. Ikisi arasinda 2 gün var benimkilerin. Ama 1 haftadır kanamam var korkuyorum birisine birsey olacak diye

Kizlar seceye mesaj atmistim. Cevap yazmis. Kimyasla gebelik olmuş maalesef . Degeri düzgün yükselmemis. Morali bozuk ve buraya da yazip moralinizi bozmak istememis.

günaydın canım yok yapmadım direk kan testini bekledim dedim zaten rabbim yazmışşa erkende olsa gec de olsa olur dedim kan testini bekledim. eşimin işten çıkmasını bekliyorum. inş burdan yazarım olumlu sonucu.

günaydın canım yok yapmadım direk kan testini bekledim dedim zaten rabbim yazmışşa erkende olsa gec de olsa olur dedim kan testini bekledim. eşimin işten çıkmasını bekliyorum. inş burdan yazarım olumlu sonucu.
maşallah iyi d ayanmissin. ins güzel sonuçlarla gelirsin. sabırsızlıkla bekliyorum

Yine bir test sonucunuu heyecanlaa bekliyoruzz :)) insallahh guzell sonuclarr alicaz bu seferdee.. :anneadayı::KK71::KK71:

Hamile arkadaslar nolur bana da dua edin 9 yildir ilk defa pozitifi gordun onunda kimyasal olma riski var nolur dua edin bebegim.tutunsun bana simsiki yarinki test sonucumda mucize olsun rabbim.nolurbuarada 13. Gun degerim 75
Canım benim inşallah yükselir adını yazarsan bugün senin için dua okuyabilir.inş dualarımız kabul olur

Canım benim inşallah yükselir adını yazarsan bugün senin için dua okuyabilir.inş dualarımız kabul olur
Canim allah razi olsun hic aciktan ismimi yazmadim ozelden yazacaktim sana ama senin kapaliymis nikime dua et sonucta allah benjm kim.oldugumu biliyor rabbim de burda bulunan bulunmayan kalbinde evlat hasreti olan herkesin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun innnnnsallahh..

Back
X