merhabalar
devamlı yazacagımı bildirmiştim. sık sık yazamıyorum ama takipteyim. 3 ve 5 agustos ta yumurta takiplerinin olacagını söylemiştim. dr. 7 -8 yumurtam oldugunu söyledi.sağ da ve solda. yumurtalık geliştirmek için ilaçlar verilmişti onları devamlı kullanıyorum. saatti saatine. 8 ağustos (dün) de kontrole gittim .dr. güvenç bey gayet iyi oldugunu söyleyerek bugünden için gelmemi söyledi. sağ ve sol yumurtalıklarda 21 ve 20 cm büyüklüğüne ulaşmış yumurtalar. bu gece 3:30 da gece kullanmam için 2 adet çatlatma iğnesi verildi. perşembe öğleden sonra yumurta toplama işlemi yapılacak. bu 2 gün evde istirahat etmemi çalışmaman gerektiğini söyledi. İnşallah sıkıntı yaşamadan toplama işlemide rahatlıkla geçer. yumurta toplama günü hem ücret ödenecek, hem de eşten spermogram alacaklar. sonraki süreci ben yaşadıkça sizlere mutlaka aktarıcam. öncesinde de söylemiştim. fulya da olmamım nedeni sizsiniz. burada ki yorumlar sayesinde oradayım ve çok memnunum. (Dr.Güvenç Karlıkaya)
ben ailemden kimseye söylemedim. (annem) kimse bilmiyor. dua alabilmem için sizlere ihtiyacım var. tüm isteyenlerin yanı sıra Rabbim bana da nasip etsin.