2016 mayıs tüp bebek

Günaydın arkadaşlar! Nasılsınız? Transfer sonrası 6.gunum. Bugün veya yarin adet tarihim. Cok yogun adet belirtileri yaşıyorum. Progesteron kullanmiyorum. Hamile arkadaşlar sizde de böyle olmusmuydu? 3.gunden beri boyleyim.
Canım benim adet sancım hiç olmadı.hala da yok.ama hep progestan kullandım.ama kardeşimin doğal hamileliğinde ağrısı olmuştu.özellikle adet gününde çok şiddetli demişti

Canım benim 19 gun yapıldı 5.gun emriyosuydu

19. gün ne demek.? nasıl hesaplıyorsunuz? benim 11 ağustos da yumurtalar toplandı. bugün 22 ağustos ben hala regli olmadım. 18, gün - 19 gün regli den sonra demişsiniz. ben anlamadım :( anlatırmısınız?.
benim 26 temmuz regli günümdü.

Canım benim adet sancım hiç olmadı.hala da yok.ama hep progestan kullandım.ama kardeşimin doğal hamileliğinde ağrısı olmuştu.özellikle adet gününde çok şiddetli demişti
bilmiyorum ya inşallah benim de öyledir. Ne zor böyle hayırlısı olsun inşallah. Cevabın için teşekkürler canım

bu kadar süre beklemek çok zor. :KK43: benim daha 1. reglim olmadı. olmadı diye strese girdim. bu transfer günüde anlamadım. yumurta toplama işleminden sonra mı sayıyorsunuz.
adetin 1. gününden itibaren saymaya başlıyorsun. O şekilde 18 yada 19. Güne tekabül ediyor. Ama sen daha adet olacaksin. Sonra tekrar olacaksın. Stres yapma. Hayırlısıyla zaman geçiyor

bilmiyorum ya inşallah benim de öyledir. Ne zor böyle hayırlısı olsun inşallah. Cevabın için teşekkürler canım

adetin 1. gününden itibaren saymaya başlıyorsun. O şekilde 18 yada 19. Güne tekabül ediyor. Ama sen daha adet olacaksin. Sonra tekrar olacaksın. Stres yapma. Hayırlısıyla zaman geçiyor

off . çok var desene. daha ben bu regli mi bekleyemiyorum; bir sonraki regli nasıl gelir bana. gelmez bence. takvimi takip etmekten yoruldum şimdiden. bak yine hesap yapıyorum. hadi en geç cuma ya hasta olsam , 26 ağustos. 26 eylüle kadar olmayacagım. bazen 2. reglini geç oldugunu da sizlerden öğrenmiştim. 5 gün de geç gelse. ekim 1 diyelim. 18 de beklesem transfer olsa. 9 da gebelik testi için beklesem 27 ekim sonuç öğrenicez demek. 2 ay sürem var. bana zaman hiç geçmez:(

off . çok var desene. daha ben bu regli mi bekleyemiyorum; bir sonraki regli nasıl gelir bana. gelmez bence. takvimi takip etmekten yoruldum şimdiden. bak yine hesap yapıyorum. hadi en geç cuma ya hasta olsam , 26 ağustos. 26 eylüle kadar olmayacagım. bazen 2. reglini geç oldugunu da sizlerden öğrenmiştim. 5 gün de geç gelse. ekim 1 diyelim. 18 de beklesem transfer olsa. 9 da gebelik testi için beklesem 27 ekim sonuç öğrenicez demek. 2 ay sürem var. bana zaman hiç geçmez:KK43:
Canim bu kadar stres yapma. Cabucak geçiyor zaman. Ben de senin gibiydim. Bu kadar uzayacagini beklemiyordum ama bak iste persembe sonuç alacağım insallah. Gecikmeyebilir reglin. Bende gecikmedi mesela

Canim bu kadar stres yapma. Cabucak geçiyor zaman. Ben de senin gibiydim. Bu kadar uzayacagini beklemiyordum ama bak iste persembe sonuç alacağım insallah. Gecikmeyebilir reglin. Bende gecikmedi mesela

ne kadar zor geliyor anlatamam. stres yapmıyorum dersem kocaman yalan söylemiş olurum. inş zaman geçecek. stres yapmamak içinde uğraşacağım.aklımda ki soruları burada tamamlayınca rahatlıyorum ben. hamilelik sonrası ne olacak diye merak ediyorum şimdide. bu arada transfer sonrası neler yasak? sen nasıl geçirdin? inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz. güzel haberler alırsın. sen nerede yaptırmıştın transferi? hangi merkez?

ne kadar zor geliyor anlatamam. stres yapmıyorum dersem kocaman yalan söylemiş olurum. inş zaman geçecek. stres yapmamak içinde uğraşacağım.aklımda ki soruları burada tamamlayınca rahatlıyorum ben. hamilelik sonrası ne olacak diye merak ediyorum şimdide. bu arada transfer sonrası neler yasak? sen nasıl geçirdin? inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz. güzel haberler alırsın. sen nerede yaptırmıştın transferi? hangi merkez?
Şişli memorialde tedavi gördüm canim. Canim transfer sonrası ilk gün istirahat. Sonrasinda normal yaşama yavaş bir dönüş olacak. Agir kaldirmayacaksin. Yukari uzanmayacaksin. Banyonu sicak suyla yapma. Bol proteinli beslen. Su ic. Birkac gun iliski yasak. Böyle söylenenler. Ananas kavrulmamis kabak çekirdeği avokado yemeyi öneriyorlar. Ben pek bir sey yapmadim. Dikkat ettigim tek sey temizlik yapmadim. Digwr türlü her isimi yapiyorum. Çalışıyorum zaten. Heleki beslenmeme hic dikkat etmedim. Nasip canim Rabbim inşallah hayirla sağlıkla kolaylıkla nasip eder yavrularımızı.

bebek_dostuu bebek_dostuu canım inşallah bebeğin seninle ben inanıyorum.Canim idrar testi yapmayı düşünüyor musun ?
Sabah yapacagim insallah. Aksam yapacaktim ama sabah idrariyla daha iyi olur diye düşündüm. Aslinda bu sabah da yaptim ama karar veremedim. Böyle cok silik gibi bir şey vardi. Ama emin olamadim. Tekrar test aldım. Sabah yapacagim. Adet sancilairm yine başladı buarada. Cok garip ya. Hep tuvalete koşuyorum adet oldum diye

bebek_dostuu bebek_dostuu canım bnmde çok çok siIikti.dikkatli bakınca belli oluyordu.Seninde Bebis geliyor desene:-).Canım haber bekliyorum test yapınca buraya yaz olur mu?aklım sende.hayirli haberler inş.

Back
X