2016 mayıs tüp bebek

canım genetik tarama yapılmışmıydı embriyona ve dondurulmuş transferden sonra hangi ilaçları kullandın transferden sonra ist konakladın?çok sordum kusura bakma
genetik tarama yapıldı canim. Ben transfer öncesinde sadece catlatma ignesi oldum. Yumurtanin catladigindan emin olmak icin. Bir de rulid antibiyotik ve prednol tb 4 gun kullandim öncesinde. Sonrasında birsey kullanmadim. Folbiol ve kendim omega kullaniyorum. Ben tekirdagdan gel git yaptim. Benimki 2.5-3 saatlik mesafe. 4 saat sonrasına ertesi gun yolculuk öneriliyor.

bebek_dostuu bebek_dostuu canım Bugün test günündü demi.tekrar test verdin mi?doktorunla konuşabildin mi kese için ne zaman çağırdı?Canım çok soru sordum farkındayım:-)canım tekrar hayırlı olsun gerçekten çok sevindim.darisi isteyen ve dileyen herkesin başına.

bebek_dostuu bebek_dostuu canım Bugün test günündü demi.tekrar test verdin mi?doktorunla konuşabildin mi kese için ne zaman çağırdı?Canım çok soru sordum farkındayım:-)canım tekrar hayırlı olsun gerçekten çok sevindim.darisi isteyen ve dileyen herkesin başına.
Bugündü canim. 134 çıktı bugün. Memoriale meail attım. Dönüş olmadi daha. Zaten ben tekirdagdayim. Burada kadin dogumcuya gidecegim. Dün konustum buradaki doktorumla. 4 gun sonra gel bir bakalim dedi. Ama kese icin ne zaman çağırır bilmiyorum. Siz ne zaman gördünüz keseyi? Canim cok teşekkür ediyorum. Allah razi olsun. Aminnnn inşallah darisi herkeisn basina

Canim memorialden aradilar. C.tesi test tekrari, 3 hafta sonra da 15 eylülde ultrason istediler.

genetik tarama yapıldı canim. Ben transfer öncesinde sadece catlatma ignesi oldum. Yumurtanin catladigindan emin olmak icin. Bir de rulid antibiyotik ve prednol tb 4 gun kullandim öncesinde. Sonrasında birsey kullanmadim. Folbiol ve kendim omega kullaniyorum. Ben tekirdagdan gel git yaptim. Benimki 2.5-3 saatlik mesafe. 4 saat sonrasına ertesi gun yolculuk öneriliyor.
bende Tekirdağlı sayılırım ;) orda oturduk 2 sene inşallah dönicez geri...dondurulmuş transferinde de çatlatma iğnesi veriyolarmı artık bana eskiden vermemişlerdi

bende Tekirdağlı sayılırım :KK66: orda oturduk 2 sene inşallah dönicez geri...dondurulmuş transferinde de çatlatma iğnesi veriyolarmı artık bana eskiden vermemişlerdi
adetin 2.gunu kontrole gidiyorsun. Yumurta sayisina bakiyorlar.5 gün sonra tekrar çağırıyorlar. Bir yumurta olusuyor ya vücuttan atilmak için. Onu takip ediyorlar. Tam büyüyüp de catlayacagi zaman catlatma ignesi veriyorlar. Catladigindan emin olmak için. Sonrası tahlillerle karar veriyorlar.ovulasyon takubi yapiyorlar

Canim yumurta toplama sonrasıilk reglin mi? Benim de cok agrili olmustu ve miktari da cok fazlaydi. 3 defa kiyafet degismistim bir günde. Ve hic oyle olmaz normalde. Minoset plus al. Ise yarar. Veriyor drlar.
evet bu benim ilk reglim. aynısı bende var. cok ağrım var ve çok kanamam var. işte olunca kıyafet mümkün olmuyor ama ped kullnım sayısı malum arttı :) doktor bana demedi diye kullanmadım. şuan az daha iyiyim. acıkcası bu kadar durdum az daha dayanırım. çok teşekkür ederim. yinede aklımda. dayanılamayacak kadar oldugunda içicem. ismin nedir diye sorsam?
vakit geçmiyor resmen. ne olacak merak ediyorum. şimdi hamilesin artık. şimdi ne dedi doktor. bundan sonraki süreç nedir?

evet bu benim ilk reglim. aynısı bende var. cok ağrım var ve çok kanamam var. işte olunca kıyafet mümkün olmuyor ama ped kullnım sayısı malum arttı :) doktor bana demedi diye kullanmadım. şuan az daha iyiyim. acıkcası bu kadar durdum az daha dayanırım. çok teşekkür ederim. yinede aklımda. dayanılamayacak kadar oldugunda içicem. ismin nedir diye sorsam?
vakit geçmiyor resmen. ne olacak merak ediyorum. şimdi hamilesin artık. şimdi ne dedi doktor. bundan sonraki süreç nedir?
c.tesi test tekrarı yapacagim. 3 hafta sonra ultrasonla kese kontrolü var inşallah. Ismim meliha canim. Minoset de hamilelikte kullanilan bir agri kesici. Olmazsa dayan biraz. Kac embriyon vardi senin canim?

Kizlar mrhaba bende tup bebisle hamile kaldim tup bebek haftalari degisik hesaplaniyo heralde cunku 5 haftalik hamile sanarken kendimi dr 8 hafta girdin dedi ve ben sok bu konu hakinda bilgisi olan varmi insallah saglikli bi sekilde bebislerimizi elimize aliriz

c.tesi test tekrarı yapacagim. 3 hafta sonra ultrasonla kese kontrolü var inşallah. Ismim meliha canim. Minoset de hamilelikte kullanilan bir agri kesici. Olmazsa dayan biraz. Kac embriyon vardi senin canim?
Tebrikler canim.. rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin..

Tebrikler canim.. rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin..
Teşekkürler canim. Hosgeldin. Evet cok uzun zaman oldu seni görmeyeli. Gebisler baska bir topikteler genelde:))) bu ara topik cok durağan. Sen geldin belki hareketlenir canim. Nasilsin nasil gidiyor

melihacım. ben den 10 yumurta topladılar. 8 döllendi. 3 tane 7 hüxeli 2 tane 8 , 2 tane 9 , 1 tane 10 hücreli var . şimdi kontrole gidicem. ne söyleceğini merak ediyorum.

melihacım. ben den 10 yumurta topladılar. 8 döllendi. 3 tane 7 hüxeli 2 tane 8 , 2 tane 9 , 1 tane 10 hücreli var . şimdi kontrole gidicem. ne söyleceğini merak ediyorum.
Muayene sonucunu yaz canim. Bize bir tane embriyo yetiyor. Allahim sağlıkla kolaylıkla hayırla nasip etsin. Goncaydi degil mi ismin? Merakla bekliyorum sonucunu:)))

Muayene sonucunu yaz canim. Bize bir tane embriyo yetiyor. Allahim sağlıkla kolaylıkla hayırla nasip etsin. Goncaydi degil mi ismin? Merakla bekliyorum sonucunu:)))
Pakize ismim. Muayene sonucunu söylüyorum:)Kistik bir durum yok şükür. 11 günlük Östrojen bantları verdi. Birini taktık bile. Birde tiroid değerim yüksek çıktı. onun İçin bir ilaç verdi. 5 eylül günü kontrole gideceğim. 5 gün sonra transfer yaparız dedi:) 10 eylül k büyük gün. :) heyecanlıyım .
bir şey sorucam ilişki tasak mı? Sormayı unuttum :(

Pakize ismim. Muayene sonucunu söylüyorum:)Kistik bir durum yok şükür. 11 günlük Östrojen bantları verdi. Birini taktık bile. Birde tiroid değerim yüksek çıktı. onun İçin bir ilaç verdi. 5 eylül günü kontrole gideceğim. 5 gün sonra transfer yaparız dedi:) 10 eylül k büyük gün. :) heyecanlıyım .
bir şey sorucam ilişki tasak mı? Sormayı unuttum :KK43:
Hadi hayırlı olsun canim. Az kaldı ya! Iliski yasak degildi bizde. Sizde de olmaz. Sadece transfer sonrasi ilk birkac gun yasak dediler. Cok erken oldu sanki senin transfer. Bende 2 ay ara verildi. Sen hangi merkezde tedavi görüyorsun canim? Ama insan şimdiden heyecanlaniyor degil mi? Seninle gun sayariz inşallah test tarihine:)))

bir şey sorucam ilişki tasak mı? Sormayı unuttum :KK43:
Bize ilişki yasak demişlerdi.vajinal enfeksiyon riskine karşı.şimdiden hayırlı olsun transferin.hamileler arasına sende eklenirsin inş

Back
X