2016 Nisan Anneleri nerede doğum yapacak??

plnalkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
1
0
1
40
Sanırım kafayı yemek üzereyim, daha düzenli bir doktorum bile yok..
Ankara'dayım, işimden dolayı özel hastane düşünüyorum. Hayırlısıysa normal doğum yapmak istiyorum. Özel hastanelerde sezeryan tercih ediyolarmış diye duydum. Çok pahalı da olsun istemiyorum.
Şuan Medicalpark üzerinde düşünüyorum. Orayı bilen var mı? Orda tavsiye edeceği bir doktor?
Farklı hastane ve doktor tavsiyelerinizi de bekliyorum, lütfeennnn..

Son düzenleme:
Şuan Medicalpark üzerinde düşünüyorum. Orayı bilen var mı? Orda tavsiye edeceği bir doktor?
Farklı hastane ve doktor tavsiyelerinizi de bekliyorum, lütfeennnn..[/QUOTE]
L

Canim bnde Ank oturuyorum batikent te özel bilgi Hast var oraya gidiyorum muayene ücreti 50 tl doğum normal sezeryan epidural olsun 1300 tl bi gece yatis arti yanında refakatçi kalıyo ( devlette yasak) eğer 1 günden fazla kalırsan 70 tl günlük oda parası bnde orda ypcm oglumun doğumunu ins

Bursadayım Medicabil de yapacagım, muayene 55 tl. Dogum ucretını net bılmıyorum gecen yıl sormustum 2016 için tahmını bır rakam vermıslerdı o da normal 1400- zorunlu sezeryan 1800- ıstege baglı sezeryan 3500 cıvarıydı. Spınal ve epıdural farkı var...
Refakatcı ücreti, odaya kapı susu asılması, bır gece oda parası vs dahıl...

Özellikle aksamlari nefes darlığı çeken ve gece sıcak bastığı için uyuyamayan var mı 26. Haftadayim varsa neler ypiyosunuz

Meraklanmayin 30.haftadan sonra gecer. Malesef o sicak basmasi nobetlerine ve nefes alamamaya care yok. Hepsi bebisimizin sucu :) :) o yuzden yapacak bisey yok, sabir, Allah yardimcimiz olsun

Istanbul pendik bolge hastanesi nde inşallah dogum yapacağım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Neyse sağlıklı doğsunda başka bişey istemem çekerim o nefeste darligini falan bide vaktinde dogsun geçen biri karnin asagi düşmüş doğum kanalına girerse düşer dedi bn zaten pinpirikli korkagin tekiyim ypmayin ya bna bole seylerdemi ne biliyim ama cidden ole gibi Karnım bide küçüldü bu ara sanki hayirlisiyla bitseyd i sagsakim

merhabalar, bende ankaradayım. dikmen tarafında özel 19 mayıs hastanesinde doğum yapacağım. kontrollerede oraya gidiyorum. muayene ücreti 32 tl normal doğum 1200 tl sezeryan doğum 1500 tl civarı bilginize

Muayene ücreti iimis de Dikmen çok uzak bnaddoğum ücretine aynı hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…