- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- 53
- Konu Sahibi nemesispapatya
Arkadaşlar yavaş yavaş doğumlar başladı, çanta hazırlıkları tamamlanmak üzere, fikir paylaşımı için buradayiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aldım a101 den en uygunu orasıydıDepend marka hasta bezi var külot şeklinde ben onlardan aldim
Süslemeler üzerinde yoğunlaştım kafamda deli sorularherşeyim hazır oğluşum eksik.
pişik kremi, yenidoğan bez, silikon göğüs ucu, hamile kilodu, hastaneden çıkarken eşimle giyeceklerimiz, makyaj malzemesi, oğluşa hastane çıkışı setinden ayrı, şeker bi kışlık tulum, kalın çorap, süslemelerim, göğüs pedim, emzirme sütyeni, bunlar aklıma gelen unutulabilecek inceler. diğerlerini zaten biliyosunuz. :) aklıma geldikçe yazarım.
şuan işyerindeyim süsler evde. akşama atayım fotoğrafı ama şimdide söyliim fikir olsun.Süslemeler üzerinde yoğunlaştım kafamda deli sorularörneklerini paylasirmisin
Süpermiş canım herşey hazır olunca rahatlıyor insan dimişuan işyerindeyim süsler evde. akşama atayım fotoğrafı ama şimdide söyliim fikir olsun.
Hoşgeldin bebeğim flaması
mavi puantiyeli balon
yaldızlı balon
kapı süsüm
hastane de ikram edeceklerim: bebek çikolatası, lokum, mevlüt için de kokulu taş yaptırdım..
ikramlıklar içinde instagramda sekerhobim var ordan yardım aldım
kavanozlar falan var minik, içine şekerlerini kurdelelerini falan herşeyini gönderiyolar kendin istediğin gibi süslüyosun. hoşuma gitti
Çok güzel canım az ve öz, bebek için tırnak makası yazmislar bazı yerlerde gerek var mi biomiyorumÜtüyü bitirdim kızlar kıyafetlerini dolaba yerleştirdim.uyku setini falan hurca koydum.Bebeğin hastane çantasını hazırladım benimkide haftaya inşallah. ..
Bebek için
10 lu hastane çıkışı 2 tane
5li zibin seti 2 tane
1 penye yelek
5 tane ağız mendili
3 tane çorap
1 paket bakim pamuğu
3 tane alt açma
10 tane bebek bezi
1 tane sudocrem
1 ıslak mendil
1 biberon ve 1 emzik ( kullanmayı düşünmesem de her ihtimale karşı)
1 havlu ( yıkanmayacak ama bulunsun)
1 kundak battaniye
1 yun battaniye.
Evet sacli doganlarda sıkıntı olabiliyormus, çok mantıklı. Bir de sıcak su torbası dediler, sezaryenden Sonraboyun ağrısı oluyormusOlabilir aslında bende bir yerde tarak fırça okudum saçlı doğarsa kalıntıları temizlenmiyormus tarak gerekiyormuş diye ama konulabilir küçük şeyler nasılsa bide çok amaçlı örtü almıştım onu da ekledim
nemesispaptya Ben hemsireyle görüştüm biberon mama (bebelac)getirin dedi.bende mama vermeyecem dedim ama süt gelmeyince sarılık olur veriyoruz dedi kafam cook karıştıEvet sacli doganlarda sıkıntı olabiliyormus, çok mantıklı. Bir de sıcak su torbası dediler, sezaryenden Sonraboyun ağrısı oluyormus
Valla açıkçası ben de emsin isterim canım ama bebeğin göz gore gore AC kalmasını da istemem, çünkü AC kalan bebeğe hem ben dayanamam hem de zaten sarılık olma ihtimali oluyor ben biberon aldım ama mama konusunda fikrim yoknemesispaptya Ben hemsireyle görüştüm biberon mama (bebelac)getirin dedi.bende mama vermeyecem dedim ama süt gelmeyince sarılık olur veriyoruz dedi kafam cook karıştı
Liste çok faydalı olmuş, aslında tecrübeli arkadaşlar anne için neler hazırlamak lazım onları da yazabilirler mi acaba?Ütüyü bitirdim kızlar kıyafetlerini dolaba yerleştirdim.uyku setini falan hurca koydum.Bebeğin hastane çantasını hazırladım benimkide haftaya inşallah. ..
Bebek için
10 lu hastane çıkışı 2 tane
5li zibin seti 2 tane
1 penye yelek
5 tane ağız mendili
3 tane çorap
1 paket bakim pamuğu
3 tane alt açma
10 tane bebek bezi
1 tane sudocrem
1 ıslak mendil
1 biberon ve 1 emzik ( kullanmayı düşünmesem de her ihtimale karşı)
1 havlu ( yıkanmayacak ama bulunsun)
1 kundak battaniye
1 yun battaniye.
yeni doğacak bebeğin hayırlı osun..bebek sekeri yaptırmayı düşünürmüsünArkadaşlar yavaş yavaş doğumlar başladı, çanta hazırlıkları tamamlanmak üzere, fikir paylaşımı için buradayiz
bebek şekeri yaptirmayı düşünürmüsünBende ütü mü bitirip yerleştirmeye başlamak istiyorum