Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanimlar ben yeni uyeyim 13 ocak dogumlu bir kizim var ... bebisler artik 10 aylik ... konusmak isterim ek gida konusunda sorun yasiyoruz ev yemekleri yemiyor benim kizim birde reklam ve cizgi film le yemek yiyor anne sutu almaya devam ettigimiz icin cok zorlamiyorum .ama yinede alismaz diye endiseliyim . Neler yapiyorsunuz bilmek isterim...
hic zorlama cocugunu bence. madem emziriyorsun tadimlik bile yese yeter yani. benim oglumda 22 ocak dogumlu ama beni emmiyor geceleri bir kere o da yetmiyor ek mama veriyorum. ek gidalarda iyiyz her seyi yiyor. ama bu sıralar birazcik istahsiz dislerden kaynaklaniyor galiba.