İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Kızlar napıyosunuz herşey yolunda mı güncelleyelim birbirimizi 🥰
Biz gittik geçen hafta kontrole çok şükür herşey yolundaydı dna testi sonucumuzu bekliyoruz. 🙏 sizde ne var ne yok nasıl gidiyor
İnşallah test sonuçları güzel gelir canım. Ben taburcu olmuştum ama şekerim düşmedi.yine hastaneye yatırdılar bu sefer her öğün oncesi insuline başladık .güzel haber de var bebislerin suyu düzelmeye başlamış çok şükür 😍

İnşallah test sonuçları güzel gelir canım. Ben taburcu olmuştum ama şekerim düşmedi.yine hastaneye yatırdılar bu sefer her öğün oncesi insuline başladık .güzel haber de var bebislerin suyu düzelmeye başlamış çok şükür 😍
Aa inşallah normalleşecek canım benim çok geçmiş olsun, keşke doktor evde yapacağın bi insülin iğnesine geçse. Bi yorum yapıyorlar mı ?
Oh çok şükür bebişkolara çok sevindim 😍 maşallah 🧿

Biz gittik geçen hafta kontrole çok şükür herşey yolundaydı dna testi sonucumuzu bekliyoruz. 🙏 sizde ne var ne yok nasıl gidiyor
Aaa dna testi mi verdin kuzum 🙈🥰
İnsallah tertemiz gelir. 🙏🏻☘️
Sen cinsiyetleri de erken öğreneceksin o zaman .
Testi ne zaman vermiştin 2 haftaya falan çıkıyormuş sanırım☺️

Merhaba canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Ben de ağırlaştım artık. Sıcaklar da bir yandan zorlanıyorum ya. En son 2 hafta önce gitmiştim kontrole her şey yolundaydı. İnşallah hala öyledir 😊 gün içerisinde hareketlerini hissediyorum çok mutlu oluyorumm 🥹

Back
X