2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

maşallh allahım mutluluğunu daim etsin sağlıcakla olsun bebeğin.ya benmde 28 ocakta transferim oldu idrar testi yapsammı yarın senin çıkmış idrarda baktınmı?benm doktor beni neden 9 şbata attı test günümü:KK43:benmkide 5.gün embryosu
ben dünden önce ve bugün idrar testi yaptım. Dünden önce yaptığımda ikinci çizgi silikti, bugün yaptığımda daha koyu çıktı. Bende kan tahlilini salı günü ilaç yazdırmaya doktora gittiğimde rica edicem erken yaptırıcam, benim de 5.gün embriyosu 28 ocak transfer, 12 şubata verdi.

ben dünden önce ve bugün idrar testi yaptım. Dünden önce yaptığımda ikinci çizgi silikti, bugün yaptığımda daha koyu çıktı. Bende kan tahlilini salı günü ilaç yazdırmaya doktora gittiğimde rica edicem erken yaptırıcam, benim de 5.gün embriyosu 28 ocak transfer, 12 şubata verdi.
dua et banada yarın sabah bende idrar yapıcam çift çizgi göreyim bende inşallah

dua et banada yarın sabah bende idrar yapıcam çift çizgi göreyim bende inşallah
İnşallah görürsün sende, görmek de yetmiyor ki , kanda çıkması ikiye katlaması, kesesinin görünmesi, kalp atışı derken hep heyecan, korku,bekleyiş, Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

maşallh allahım mutluluğunu daim etsin sağlıcakla olsun bebeğin.ya benmde 28 ocakta transferim oldu idrar testi yapsammı yarın senin çıkmış idrarda baktınmı?benm doktor beni neden 9 şbata attı test günümü:KK43:benmkide 5.gün embryosu
Ben idrarda yapmadım canım kalbim dayanmaz ona . kesin bir sonuc da vermiyor acabalarla devam ediyor insan. Ben Şişli Memorialda yaptırdım herkese 9.yapmaları söyleniyor. Senin de çıkar o kadar beklenen gerek yok canım.inşallah güzel haberlerini aliriz

KIZLARRR RABİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR Kİİİ İLK KEZ HAMİLEYİMMMMMM :) 10 .GÜN DEĞERİM 489 ÇIKTI... DOKTORUM BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ...RABBIM HEPİMİZE BU DUYGULARI NASİP ETSİNNN BİZİ HİÇ BIRAKMAZLAR VE HERŞEY YOLUNDA GİDER İNŞALLAH

KIZLARRR RABİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR Kİİİ İLK KEZ HAMİLEYİMMMMMM :) 10 .GÜN DEĞERİM 489 ÇIKTI... DOKTORUM BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ...RABBIM HEPİMİZE BU DUYGULARI NASİP ETSİNNN BİZİ HİÇ BIRAKMAZLAR VE HERŞEY YOLUNDA GİDER İNŞALLAH
ayy cok sevindim, darisi biz bekleyenlerin basina, allah isteyen herkese nasip etsin, kendine ve bebeklerine cok iyi bak saglikli bir 9 ay dilerim

ayy cok sevindim, darisi biz bekleyenlerin basina, allah isteyen herkese nasip etsin, kendine ve bebeklerine cok iyi bak saglikli bir 9 ay dilerim
aminnnnnn canmm amnnnnn en bütük dileğim ooo rabbm herkesenasıp etsn

Çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun, inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar.

slm kızlar benimde mart ayında tüp bebek işlemlerim başlayacak.dr.um tüp bebek merkezine yönlendirdi.şuan adetim bitmek üzere bir daha ki ay adetimle birlikle süreç başlayacak ama ben çok korkuyorum.bi defa aşılama yapıldı ama olmadı.bana geçirdiğiniz süreci anlatır mısınız.kaç yumurtanız oluştu.benim her ay iki veya 3 tane oluyor :( çok az biliyorum.

Kızlar pozitif sonuç alan herkesin gözü aydın inş sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip eder inş. Bugün ben 3. Kan testi yaptım benimde 364 doktor banada ikiz gibi dedi inş inş tek çift farketmez sağlıklı hayırlı evlat olur hersey güzel olur inş herkes icin

Benimde bugün idrar tahlili daha koyu çıktı ama korkuyorum adet olucakmışım gibi ağrılar var, kan tahlili için salı günü gidicem, bugün transferin 9.günü
Canim rahat ol koyu ciktiysa sali ya cok var niye o kadar bekliyorsun ki bence yarin yada pazar yaptir strese sokma kendini

Kızlar pozitif sonuç alan herkesin gözü aydın inş sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip eder inş. Bugün ben 3. Kan testi yaptım benimde 364 doktor banada ikiz gibi dedi inş inş tek çift farketmez sağlıklı hayırlı evlat olur hersey güzel olur inş herkes icin
Kaçıncı günün canım? Diğer değerlerin nasıldı?

Back
X