2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Bende beklyolr dye bilyrm cnm tam da Emn deglm ama sorcam pazrtesi kontrol gttm de nedn olsn cnm benm ihmalligm talransfern 3.günü kalktm evde yapmadgm is kalmadı temzlk hastasym ben yerde bişey görsem 3 kere silerm böyle saçma takntilarm var 3 gün yattm ev pis dye kalktm TemzLik çamaşır yemek Yani aklna ne gelirse yaptm doktrm çok kzdi ama şimdi evi b.. götürse kalkmycam çok pişmanm cokkkk bide alt katta eltm yatyrdu onun yanına inip çıkarken merdivenleri Çifter Çifter cktm akıllıym ya ben
Canım bende temizlik manyagiyim diyelim Bu yüzden tüp bebek yaptığımda kaynanamda kaldım evde kalsaydim kafayı yerdim orası kirlendi tozlandi batardi bana Bu yüzden kaynanamda kalmayi tercih ettim

Bir hafta bekleme sürecini nasıl geçirdin canım. 5. Gün günler geçmek bilmiyorda
Sanki ilerlemiyo gunler nette arastrma yptm hr
Bir hafta bekleme sürecini nasıl geçirdin canım. 5. Gün günler geçmek bilmiyorda
Evet cok zor gunler ama nette cok vakit gecrdm ben canim arastrma yaptm 7 gunumde kan testi yptrdm snde yaptr yada 10 gunde kesin yaptir cunku arkadaim tup bebek yaptrdi dktrun dedigi gun gitti sancisi coktu megersem bebekleri dusuk yapiyomus bilemedik onun icin tebbiri elden birakmamak lazim eget testini yaptrsydi bilckti

Malsf benm öyle imkanm olmadı kendi annem karsda otryo orya gdemedm annem i de cagramdm 3 kardesm calsyo babam da onlara bakcak kimse yok hepsi erkekannem gelse aç kalacaklar ben gtsm burda kayinvaldem kızar defalarca cagrdi çünkü bide kayinvaldm yakınken orya gtmek de olmaz dye düşündüm ben kayinvalideme gtsem orda 3 bekar kaynm 2 görümcem orası da kalabalık yine gdememdm kendi evmde kaldm kimsede gelp bakmynca oldu işte naplm kısmet degl aslnda bunlar bahne dyrm bazn kendi kendme onun yiyecek ekmeği olsa doğardi.ama bazn de tedbir almdm diye kendime kzmyo deglm

Kizlar dün 8. Gundu evde test yaptim cikmadi bugun 9. Gun belim agrimaya basladi belimin ortasi sanki cok calismisim gibi adet sancim yok sadece yorgun gibi agriyo sizce neden umidimi kaybetmistim dun sizce bugunden sonrami tutunuyo umitlenmeliyimmi sizce

Malsf benm öyle imkanm olmadı kendi annem karsda otryo orya gdemedm annem i de cagramdm 3 kardesm calsyo babam da onlara bakcak kimse yok hepsi erkekannem gelse aç kalacaklar ben gtsm burda kayinvaldem kızar defalarca cagrdi çünkü bide kayinvaldm yakınken orya gtmek de olmaz dye düşündüm ben kayinvalideme gtsem orda 3 bekar kaynm 2 görümcem orası da kalabalık yine gdememdm kendi evmde kaldm kimsede gelp bakmynca oldu işte naplm kısmet degl aslnda bunlar bahne dyrm bazn kendi kendme onun yiyecek ekmeği olsa doğardi.ama bazn de tedbir almdm diye kendime kzmyo deglm
Haklısın canım benimkininde rizki yokmuş bebek gibi bakilmama rağmen bende iki aylıkken düşük yaptım inş bu sefer benimle kalır seninkide öyle

Kizlar dün 8. Gundu evde test yaptim cikmadi bugun 9. Gun belim agrimaya basladi belimin ortasi sanki cok calismisim gibi adet sancim yok sadece yorgun gibi agriyo sizce neden umidimi kaybetmistim dun sizce bugunden sonrami tutunuyo umitlenmeliyimmi sizce
Kan verme imkanın varsa git test yap fazla uzanmaktanda bel agrir inş tutunuyodur annesine

Kıslar bişey sorcam. Herhangibir belirtiniz varmıydı hamilelikle ilgili. Benimde transferi saymazsak 4. Günüm bugünde. Ölücem meraktan
Yarın evde test yap sevdiğin arkadaşlarını yanına çağır sohbet ede ede geçiyo günler ben tüp bebek yaptığımda kaynanamin ailesinin yanında kaldım urfada hemen yola çıkıp eve gelmedim orda gırgır samata günler nasıl geçti bilmedim kaynanamin abisinin eşiyle gittim kan vermeye yedinci günü hamile olduğumu öğrendim düğün kurdular resmen orda öyle çok güzel geçti günler :)

Umitln allahin izniyle bebeyin tutunuyor cnm

kızlarrr bısey sorcam ben ayaklarımın ustune basamıyorum resmen dız kapagımdan asagısı yok gıbı acaba ılaclarlamı alakalı yoksa gbelıklemı yururken sankı bacaklarıma dıken batıyo

Arkadaslar Günaydın bugün 8 günüm. Sizce umitlenmelimiyim ?

Eklentiler

• 20160214_071411.webp
    20160214_071411.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 104
Back
X