2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Ya ben bugün yaptım transferin 5. Günü negatif çıktı sizce uzulmelimiyim
:KK54:Hayır hayır üzülme bende aynı durumdayım umutla test günümü bekliyom bozma moralini kimse kendine care olamıyor herkes birbirine care olmaya çalışıyor çok güzel bişey bu ya :anneadayı:

Kizlar, tabiki de üzülmeyin, daha çoook erken ya. Ben 5 gün yapmaya başladım, ama kendime dedimki, negatif çıkarsa asla üzülmeyecegim, erken deyip gecerim diye.

Canim riske atma doktoruna sor. Estrofem ne bilmiyorum ama eğer düşük önleyici ise benimkini doktor öyle bişey yapma unutursan demişti
Bi yerde okumuştum bi başlıkta sanki tek seferde icilebiliyormus estrofem. Geç saat olduğu için arayamadim canım. İçtim gitti :) çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Bi yerde okumuştum bi başlıkta sanki tek seferde icilebiliyormus estrofem. Geç saat olduğu için arayamadim canım. İçtim gitti :) çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ya zaten var ya o kadar dikkat ederken paranoyaya dönüştürüp tamamen işin ucu kacabiliyo. Napalım Allah a emanet artık bende saldim şu saatten sonra:))

Arkadaşlar bugün öğlen estrofem içmeyi unuttum. Şimdi iki tane birden alsam olur mu sizce ?
Bana doktorum ucuni birarada alabilirsi. Demistti canim ama yinede bir sor.biz igne icin falan. Hep telefonun alarmini kuruyoruz unutmayalim diye.cok garAnti oluyro oyle yapabilirsin

Ya ben bugün yaptım transferin 5. Günü negatif çıktı sizce uzulmelimiyim
Canimmm 10.gunde bile idrarda cikmayip hatta kanda cikmayip so radan cikabilir rahat ollll herkes farkliii
Kizlar, tabiki de üzülmeyin, daha çoook erken ya. Ben 5 gün yapmaya başladım, ama kendime dedimki, negatif çıkarsa asla üzülmeyecegim, erken deyip gecerim diye.
Caniiim oncelikle hosgeldin...bende senden etkilendim aynne boyle dusunup yaptim dun silik cikti bugum yine yaptim az bisi daha belirgin.senn daha da koyulasti mi
Umutttt, nihayet profilim açıldı, beni bekleme listeye eklermisin cnm, yukarda bilgilerimi yazdim.
hemen ekliyorum canimmn

İnşallah tutmuştur geç ogreneyim sorun yok inşallah pozitif olur sonuç hakkimizda hayirlisini versin inşallah Yarabbim

Benimde transferi sayarsak bugün 7. Gün oldu ya çok merak ediyom ama galiba tutmadı benim baksana senin dün silik iki çizgi gorunmus bnde dün hiçbirşey yoktu bide yarın yapiyim mi sence

Çooook ="umuttttt, post: 44930761, member: 524442"]Bana doktorum ucuni birarada alabilirsi. Demistti canim ama yinede bir sor.biz igne icin falan. Hep telefonun alarmini kuruyoruz unutmayalim diye.cok garAnti oluyro oyle yapabilirsin

Canimmm 10.gunde bile idrarda cikmayip hatta kanda cikmayip so radan cikabilir rahat ollll herkes farkliii

Caniiim oncelikle hosgeldin...bende senden etkilendim aynne boyle dusunup yaptim dun silik cikti bugum yine yaptim az bisi daha belirgin.senn daha da koyulasti mi
hemen ekliyorum canimmn[/QUOTE]
Cooook sevindim adina, canim! Haydi hayirlisiyla, hergün koyulassin, büyüsün, sonunda sağlıklı bebeğe dönüşsun!

Benimde transferi sayarsak bugün 7. Gün oldu ya çok merak ediyom ama galiba tutmadı benim baksana senin dün silik iki çizgi gorunmus bnde dün hiçbirşey yoktu bide yarın yapiyim mi sence
Canim karşılaştırma yapma herkesin bunyesi farklı bazisinim idrara cabuk gecebilir bak sakin oyle dusunme sakin ol ve bekle 2 gun sonra tekrarla ama yine umutsuz olma.tahlil gunun bekle

Back
X