Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o beyaz akıntı bendede var herkeste olur rahat olllYa arkadaslar ben progesteron kullaniyorum 2 sabah 2 akşam. Sanirim baska arkadaşlar jel kullaniyor bende yok akinti oliyor 3 gunum bugün insallah tutundu ama yok tutmadiysa o beyaz akintiyla dusermi onu anlamadim ben negatif sonuc alanlar sonuçta adet kanamasiyla atılmıyor daha once atiliyordur.
Pozitif sonuc alanlar. Sabirla sağlıklı rabbim kucaga almaya nasip etsin.
gerçekten beklemek sabretmek çok ama çok zor canım herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz poitif sonuç alalım diye dua ediyorum sürekliBugun embriyo transfer gunu haric 3. Gunum, dune kadar kasiklarda batma falan oluyodu, bugun hic bir belirtim yok, tup bebek surecinin en stresli ge cen suresi sanirim brkleme zamani, Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun, hepimizin yüzunu güldürsun insallah
Evet melo32 bende batma vardi bugun hissetmiyorum. Daha iyim yavs yavas ayaklandim bugun yemek yapacam artik.Bugun embriyo transfer gunu haric 3. Gunum, dune kadar kasiklarda batma falan oluyodu, bugun hic bir belirtim yok, tup bebek surecinin en stresli ge cen suresi sanirim brkleme zamani, Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun, hepimizin yüzunu güldürsun insallah
çok yormadan hasta pskolojisinden çıkmak lazım gerçekten yoksa vakit geçmyorEvet melo32 bende batma vardi bugun hissetmiyorum. Daha iyim yavs yavas ayaklandim bugun yemek yapacam artik.
Benim yanimda kimsem yok baya yemek yapmistim dun hazur yedik .Artik Allah guc kuvvet.
Allah yardimcin olsun, benim esim sagolsun yapiyo, o da yarin ise gidicek, bende yavastan baslicam yapmaya, insallah herkesin tutar bebecikleriEvet melo32 bende batma vardi bugun hissetmiyorum. Daha iyim yavs yavas ayaklandim bugun yemek yapacam artik.
Benim yanimda kimsem yok baya yemek yapmistim dun hazur yedik .Artik Allah guc kuvvet.
Yok canim bugun kendi dr gitmedim pazar diye kendime yakin bi hastanede yaptirdim sali gunu 3. test icin ona gidicemNazz81 sonucu doktora gostermedin mi, bir yorum yapmadimi
Naz canım hayrlı olsun rabbım saglıkla kucagna almayı nasip etsin.. İlk belırtılern nelerdı acabaYok canim bugun kendi dr gitmedim pazar diye kendime yakin bi hastanede yaptirdim sali gunu 3. test icin ona gidicem![]()
Ben pek belirti yasamadim canim sadece transfer 2 3 gun sonra gece sol tarafimda igne batmasi gibi bir aci oldu 2 3 sn surdu uyandim hayirdir insallah dedigimi hatirliyorum ama sonra hemen uykuya dalmisim. Cok belirti aramamaya calisin hala hicbir belirti hissetmiyorumNaz canım hayrlı olsun rabbım saglıkla kucagna almayı nasip etsin.. İlk belırtılern nelerdı acaba
Bende sadece cok yogun bel agrısı var canım onun dısında bırseym yok vallahi.. Cok sevındım senin adına bende persembe kan vercem hayırlısı olsun hakkkmızdaBen pek belirti yasamadim canim sadece transfer 2 3 gun sonra gece sol tarafimda igne batmasi gibi bir aci oldu 2 3 sn surdu uyandim hayirdir insallah dedigimi hatirliyorum ama sonra hemen uykuya dalmisim. Cok belirti aramamaya calisin hala hicbir belirti hissetmiyorum
Hayirli haberlerle gelmen dilegiyleBende sadece cok yogun bel agrısı var canım onun dısında bırseym yok vallahi.. Cok sevındım senin adına bende persembe kan vercem hayırlısı olsun hakkkmızda
Hergun mu degistiriyorsun canim bantlri.benimde butun ilaclar persembe bitiyor. Bende cuma test yaptiricam ona gore yazdiricam hepsini.Kızlar benim bantlar çarşamba bitiyor ve test günüm cmt alayım mi bidaha almayayimmi ne dersiniz çok önemli mi acaba
Ben olsam bu kadar emegimi riske atmam, ilac alirim cnm.Kızlar benim bantlar çarşamba bitiyor ve test günüm cmt alayım mi bidaha almayayimmi ne dersiniz çok önemli mi acaba