2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

herkese selamlar. yarın transferim olucak inşallah ama bugün nasıl geçicek bilmiyorum kızlar. işe geldim çalışıyorum yoğunda biraz ama gözüm hep saatte bugün bitsin hemen yarın olsun istiyorum. sonraki 12 gün nasıl geçicek onu bilmiyorum bir türlü :) sizlerden pozitifleri duydukça umutlanıyorum, mutlu oluyorum. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi
Allah yardimcin olsun hayırlı olsun inş .

herkese selamlar. yarın transferim olucak inşallah ama bugün nasıl geçicek bilmiyorum kızlar. işe geldim çalışıyorum yoğunda biraz ama gözüm hep saatte bugün bitsin hemen yarın olsun istiyorum. sonraki 12 gün nasıl geçicek onu bilmiyorum bir türlü :) sizlerden pozitifleri duydukça umutlanıyorum, mutlu oluyorum. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi
Sabretmek zor beklenen bu kadar ozel ve degerliykennnninsallah guzel olur herseyyy

12.gun beta hcg 9.yine kimyasal.cok Üzgünüm.5.gun embriyosu diye çok umutlanmistim bu kez.insallah sizler çok yüksek degerler görürsünüz

12.gun beta hcg 9.yine kimyasal.cok Üzgünüm.5.gun embriyosu diye çok umutlanmistim bu kez.insallah sizler çok yüksek degerler görürsünüz
hakkında hayırlısı olsun canım çok çok üzüldüm

cok uzuldum cnm, umidini yitirme bidahaki sefere insallah , hayirlisi, ne hisetini cok iyi anliyorum seni bizden baska kimse anlayamaz,

Canim nasipten öte bişey yok . Neler hissettiğini çok iyi biliyorum . İlk testin kaçıncı gün yaptın ve kaç çıkmıştı .inş bundan sonrakinde yüzün güler .herseyin hayirlisi

Canım bende 1 şubatta 12 tane yumurtam toplandı 12side döllenmiş transferimi bekliyorum çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun :))

28 Ocak transfer günümdü.5.gün embriyosu dondurulmuş 2 tane transfer edildi. bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, acaba ilaçların etkisi mi, daha bugün transfer sonrası transfer günü hariç 6.gün

28 Ocak transfer günümdü.5.gün embriyosu dondurulmuş 2 tane transfer edildi. bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, acaba ilaçların etkisi mi, daha bugün transfer sonrası transfer günü hariç 6.gün
canım tebrikler iyic koyulaşacak benm 4.gün silikti ben de ilaçlardan sandım ama giderek koyulaştı şimdi o günkü test te ne kadar azmış diyorum yan

Back
X