2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Rabbim hepimize olumlu sonuçlar nasip etsin inşallah. Bende 2 aydır okuyorum kapatıyorum tüm yazilanlari .Cumartesi transferim oldu ve tek başıma beklemek zor. Ilk denemem 2 adet 3. Gün embriyosu. Bana kalsa hergün test yapmak istiyorum. Aranızda 5.gün 7.gün test yapanlar var. Ben korkuyorum. Çünkü kullandığımız ilaçlarda böyle etkiler yapabiliyormuş. Sevinip üzülmek de var. Gerçekten kafalar çok karışık. Bizi biz anlarız sadece. Umarım tek tek hepimizin iyi haberlerini alarak geçiririz bi dönemi.
Benim 3.gün embriyosuydu 5.gun test yaptım çıkmıştı

Canim ya okadar ugrastim ama kabizlik basladi baktim ikinmaya basladim hemen kalktim ne yapsam kayisi suyu falanmi icsem acaba

kayısıyı akşamdan suda bekletip sabah aç karnına suyunu içmei dene istersen.

bende kronik kabızlık var çok sıkıntı olduğunda böyle yapıyorum hatta tanelerinide yiyorum işe yarıyo. bide dr duphalac verdi bana, istersen kendi doktoruna bi sor sende

Günaydın kızlar. Gerçi öğlen oldu ama :) benim ikinci günüm bugün. Ya nasıl geçecek bugünler. En kolay ama en zor aşama buymuş gerçekten: beklemek... 5.gün embriyosu idrarda en erken ne zaman çıkar sizce ?

merha
Günaydın kızlar. Gerçi öğlen oldu ama :) benim ikinci günüm bugün. Ya nasıl geçecek bugünler. En kolay ama en zor aşama buymuş gerçekten: beklemek... 5.gün embriyosu idrarda en erken ne zaman çıkar sizce ?
ben de aynı durumdayım canım 8. günüm bugün arada bir idrar testi yaptım ama çıkmadı çıkmayacağını biliyordum zaten en güzeli kan testini beklemek,bişeylerle oyalanınca geçiyor vakit,5. gün embriyosu idrarda erken çıkabilir ama çıkmayanlarda var sana kalmış,bence gününü bekle..

merha

ben de aynı durumdayım canım 8. günüm bugün arada bir idrar testi yaptım ama çıkmadı çıkmayacağını biliyordum zaten en güzeli kan testini beklemek,bişeylerle oyalanınca geçiyor vakit,5. gün embriyosu idrarda erken çıkabilir ama çıkmayanlarda var sana kalmış,bence gününü bekle..
Ahh bekleyebilsem :) evde vakit geçmiyor. Senin üç gün kalmış. Allah pozitifi görmeni nasip etsin tabi ardindan kese kalp atışı sağlıklı hamilelik ve doğum

Merhaba. Benimde 5. Gün embriyosu ve bugün 2. Günüm. İnş ikimiz beraber pozitleri alırız. Yatıyormusun sende dokturun yatmanı önerdimi

Merhaba. Benimde 5. Gün embriyosu ve bugün 2. Günüm. İnş ikimiz beraber pozitleri alırız. Yatıyormusun sende dokturun yatmanı önerdimi
Ayhh ne güzel bendensin :) inşallah canım inşallahhhh pozitifleri alırız. İlk üç gün önemli dedi. Ağır kaldirma ani hareket etme vs. gerekmedikçe kalkma ama arada kalkip 10 15 dakika yürü evin içinde dedi. Zaten iğne için dışarı çıkıyorum onun dışında pek kalkmıyorm. Çok sıkıcı yaa geçmiyor

merhaba arkadaşlar benim 28 Ocakta yumurtaların toplandı 2 Şubatta ise 2 tane embriyo transfer edildi.test tarihim 15 şubat ancak ben dayanamadım ve transferin 6.günü bhcg testi yaptırdım sonuç 5.1 çıktı.aile hekimi cok erken dedi ve bir yorum yapmadi.yarın 9.günüm tekrar yaptırmaya korkuyorum ya değer düştüyse diye

Ayhh ne güzel bendensin :) inşallah canım inşallahhhh pozitifleri alırız. İlk üç gün önemli dedi. Ağır kaldirma ani hareket etme vs. gerekmedikçe kalkma ama arada kalkip 10 15 dakika yürü evin içinde dedi. Zaten iğne için dışarı çıkıyorum onun dışında pek kalkmıyorm. Çok sıkıcı yaa geçmiyor
Ben iğne içinde çıkmıyorum. Eşim bugün gidip getirecek iğne yapacak birini. Onun dışında sürekli yatıyorum. 20 şubat test günüm ve nasıl geçicek bilmiyorum

Ben iğne içinde çıkmıyorum. Eşim bugün gidip getirecek iğne yapacak birini. Onun dışında sürekli yatıyorum. 20 şubat test günüm ve nasıl geçicek bilmiyorum
Canım doktorun mu sürekli yat dedi ? Bence arada kalk yürü yine sen bilirsin doktorun iyi bilir de kan dolaşımı olması lazım. Benim de test tarihim 20'si. Ama ben dayanamam öncesinde yaparim

canım benim doktorum sürekli yatma günlük işlerini yapabilirsin demişti ama uzanmamak zorlanmamak şartıyla. zeten önemli olan transfer ve ertesi günüymüş. sürekli yatınca da kan pıhtılaşması olabiliyormuş. ben 2 gün yattım (iğneye yürüyerek gittim, yemeğe tuvalete sık kalktım) sonrasında çok yormadan kendimi normale döndüm. 5.gün işe başladım servisle gidip geliyorum

canım benim doktorum sürekli yatma günlük işlerini yapabilirsin demişti ama uzanmamak zorlanmamak şartıyla. zeten önemli olan transfer ve ertesi günüymüş. sürekli yatınca da kan pıhtılaşması olabiliyormuş. ben 2 gün yattım (iğneye yürüyerek gittim, yemeğe tuvalete sık kalktım) sonrasında çok yormadan kendimi normale döndüm. 5.gün işe başladım servisle gidip geliyorum
Doktorum bana 3-4 gün yatmanı istiyorum demişti ama bugün raporumu onaylatmak için dışarı çıkmam gerekiyor. Üzülüyordum. Ama söylediklerinizi duyunca içim rahatladı

merhabalar kızlar hamile olanlara hayırlı olsun rabbım sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsınınsallah bende bu ay tüp bebek yaptırmayı dusunuoyorum merkez arastırıorum ankarada bana onerebılecegınız bı yer var mı ve ucret toplamda ne kadar verdınız

Merhabalar, gecen hafta opu oldum yarin raabbim nasip ederse transferim olacak, gelin sonucumuzu birlikte bekleyop birlikte gun sayalim benim test tarihim bir aksilik olmazsa 5 subat olacak.herkes yazsin buraya ekleyelim test tarihlerini...kendimle baslayayim..

................. TRANSFER .......TEST..... EMBRIYO
@SevgiliLola 18 ocak. 30 ocak. 3.gün
@nazz81. 18 ocak. 29 ocak. 3. Gün POZİTİFFFFFF :) 157
@hira85. 21 ocak. 2 subat. 3. Gun POZİTİFFFF:) 18
@semaozs 21ocak 2 Şubat 5.gun
@sanslianne 23 ocak 1 subat 5.gun POZİTİFFFFF :) 241
umuttttt umuttttt 26 ocak 5subat 5.gun POZİTİFFFF :) 489
@seymosss. 26ocak. 5 Şubat. 5.gun
@ozlediimiz 25 ocak 5 subat
@bgmdmr 25 ocak 5 subat 5.gun
@Bilgehn 25 ocak 6 Şubat 5.gun POZİTİFFFFF 55
@denizgelecek 25 ocak 6 şubat 4.gün
@whiterose00 27 ocak 5 şubat 5.gün POZZİTİFFFFF
@Melo32 28 ocak 12 subat 5.gün
@albaiulia 29 ocak 12 subat
@babyinlove 2 şubat 12 şubat 5. gün
sedabk sedabk 3 şubat 13 şubat 5. gün
A aryastark1 8 şubat 20 şubat 3 ve 5. gün
@Beyaz1234567 26 ocak 9 şubat 5.gün
@eylul_ikra. 28 ocak 9subat 5.gun
@esila melisa 3subat 16 subat 5.gun
merhabalar kızlar hamile olanlara hayırlı olsun rabbım sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsınınsallah bende bu ay tüp bebek yaptırmayı dusunuoyorum merkez arastırıorum ankarada bana onerebılecegınız bı yer var mı ve ucret toplamda ne kadar verdınız

inşallah herşey çok güzel olur canım dua et sabret 3.gün embriyosu erken çıkmaz en az 7. 8. gün test yap üzme kendni boşuna kafa dağıt bu süreçte

Sağol canım. Artık dayanicam mecbur. Dayanabilirsem pazar günü test yapmak istiyorum. Ama :) bir yandan diyorum ne olacak al 5-10 test hergün yap evde.

Back
X