2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Uzulmiceksem evde test yap canim ama cikmadi diye uzulceceksem hic yapma boşuna moralin bozulmasin ben cok erken yaptim ama cikmayabilir diye düşünerek yaptim
Sağol canım. Artık dayanicam mecbur. Dayanabilirsem pazar günü test yapmak istiyorum. Ama :) bir yandan diyorum ne olacak al 5-10 test hergün yap evde.

Arkadaslar benim bugun 4. Gunun ve bu sabah ovulasyon testi yaptim . Biliyorsunuzdur belki gebelik olusmussa ovulasyondaki ikinci cizgi koyulasiyor biraz koyulasmisti benimki.Gebelik testini icin hem cok erken diye düşündüm hem de cesaret edemedim .Moralimiz bozmak istemiyorum .Sizce heveslenmeli miyim yoksa ilaçlar etkili midir lh seviyesini yulseltmede

Arkadaslar benim bugun 4. Gunun ve bu sabah ovulasyon testi yaptim . Biliyorsunuzdur belki gebelik olusmussa ovulasyondaki ikinci cizgi koyulasiyor biraz koyulasmisti benimki.Gebelik testini icin hem cok erken diye düşündüm hem de cesaret edemedim .Moralimiz bozmak istemiyorum .Sizce heveslenmeli miyim yoksa ilaçlar etkili midir lh seviyesini yulseltmede
Canim cok fazla lh hormonu aldik bence etkiler ya.gebelik testi yapsan daha dofru sonuc cikar.ovulasyon icin o kadar fazla ilac kullandik ki bence lh yuksektir zzaten

Canim cok fazla lh hormonu aldik bence etkiler ya.gebelik testi yapsan daha dofruc cikar.ovulasyon icin o kadar fazla ilac kullandik ki bence lh yuksektir zzaten
Haklisin sanirim.Bu arada bel ve sirt agrilarim var sende de varmiydi bu agrilar baya hissediyorum ama kasiklarimdaki batmalar ilk gunku gibi değil bazen var bir seyler diyorum bazen hossetmiyorum:(

Allahın izniyle yarın 2.tedaviye başlıyorum ,,,gün saymak için sabırsızlanıyorum herkesin hakkında hayırlısı

Haklisin sanirim.Bu arada bel ve sirt agrilarim var sende de varmiydi bu agrilar baya hissediyorum ama kasiklarimdaki batmalar ilk gunku gibi değil bazen var bir seyler diyorum bazen hossetmiyorum:KK43:
canım hergün birbirinden farklı geçiyor ya ben bir ara bel ağrısı yaşadım ama sırt ağrısı yaşamadım. kasıklarımda batma yok canım benm artık ama arada oluyor kısa süreli eskisi gibi değil ilk günler hep oluyordu.bugün rahmde sanki birşeyler oluyor gibi hissediyorum sanki orada hafiften bir çalışma var gibime geliyor. bence hislere takılma hamilesin sen öyle düşünnnn ben sonucumu pozitifliğe bağlıyorum :))

canım hergün birbirinden farklı geçiyor ya ben bir ara bel ağrısı yaşadım ama sırt ağrısı yaşamadım. kasıklarımda batma yok canım benm artık ama arada oluyor kısa süreli eskisi gibi değil ilk günler hep oluyordu.bugün rahmde sanki birşeyler oluyor gibi hissediyorum sanki orada hafiften bir çalışma var gibime geliyor. bence hislere takılma hamilesin sen öyle düşünnnn ben sonucumu pozitifliğe bağlıyorum :))
Insallah canim ya pozitif dusunmek lazim zor olsa da :)

Umuttt nasilsin doktora gittinmi ultrasona baktirdinmi tahlih değeri yukseliyormu ne durumdasin
canım 10.gün 490 12. gün 1200 dü şükür tekrarlamaya gerek yok dedi doktorum cuma gidicem çoook heyecanlıyım inş bebişlerimi görebilirim.

canım 10.gün 490 12. gün 1200 dü şükür tekrarlamaya gerek yok dedi doktorum cuma gidicem çoook heyecanlıyım inş bebişlerimi görebilirim.
Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ve darısınıda bize versin:)))

Ultracestan 4 tame ginde fotil olarak
Folic acit
Femibion b14
Aspenter
Cicloproginova (rahimi yazirloyprmus beyaz haplar sadece)
Medrol kortizon hapı
Kan sulandirici iğne clexane.

Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ve darısınıda bize versin:)))
amin canım rabbm isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duygu 4 5 günde adepte oldum onlara ya :)
Kızlar transfer sonrası hangi ilaçlari Kullandınız
canım ben climare bant crinone jel hibor iğne kullanıyorum birde folik asit

amin canım rabbm isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duygu 4 5 günde adepte oldum onlara ya :)

canım ben climare bant crinone jel hibor iğne kullanıyorum birde folik asit
Yaa benim niye çok. Benim bunlar dışında 3 günde bi vurunan bir iğne ayrıca tek bir iğne ayrıca pregnyl diye bi iğne daha var

Yaa benim niye çok. Benim bunlar dışında 3 günde bi vurunan bir iğne ayrıca tek bir iğne ayrıca pregnyl diye bi iğne daha var
Benim: cyclo-progynova(beyazları)
Progestan iğne günde 1 tane
Progestan hapıda fitil olarak kullanıyorum günde 3tane
Sadece bunları kullanıyorum epeyce azmış. Neden ki

Benim: cyclo-progynova(beyazları)
Progestan iğne günde 1 tane
Progestan hapıda fitil olarak kullanıyorum günde 3tane
Sadece bunları kullanıyorum epeyce azmış. Neden ki
Bence seninki normal olan canım. Daha bu kadar çok ilacı kullanani görmedim zaten. Bugün dikkatimi çekti çok olduğu. Mesela yarın 4 tane ayrı iğne var

Back
X