2016 ocakta evlenenler

Merhabalar herkese..
Hayır 2016 kışında tek evlenen siz değilsiniz merak etmeyin :)) Ben de 30.01.2016da gelin oluyorum nasipse. Salonu tuttuk, hem düğün hem kına salonda olacak. Çok içime sindi, bi otelin düğün salonu çok şık görünüyor. Gelinlik ve kuaför bakmaya başlayacağım şimdi de. Hava açısından içimi karartmıyorum çünkü bu yaz evlenen bikaç arkadaşım aşırı yağmur yüzünden kına gecelerini, fotoğraf çekimlerini iptal ettiler ve şehrin en iyi salonlarından birinin çatısı üstümüze aktı.. Kısacası, eğer aksilik olacaksa oluyor yazın da çok yağış insanları üzebiliyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Birbirimize dua edelim..

öok sevindim tek olmadığıma:)benden bir hafta sonra evleniyorsun sende:)hangi şehirde olucak düğünün

Soğuk olmaz mı kızlar ama güzel aslında düğün salonları falan daha uygun oluyormuş kışın

Kizlar oldu mu dugunler bazilarinin olmus bende katılıyorum araniza 30 ocak da bnm düğun gunum su tarihlerde hava şartlarıni gordukce.morali bozuluo insann kar firtina.yagmur ogretmen oldugum icin bende mecbur somstr tatilinde yapiorum ve icim icimi yiyo hava nasil olacak diye

kızlar cumartesi bir düğündeydim ama köy düğünüydü yani kapı önünde çadır içinde oldu inanın dondum tir tir titredik resmen ya bence kışın düğün olmuyor ya şartları çok zor evet uygun fiyatlı olur belki ama zor ama kısmet Allah ne zamana yazdıysa o zaman olur

canım dediğin gibi köy düğünüymüş ve çadır içindeymiş yani üşümen çok normal değil mi:)herkesin imkanı aynı değil tabi ama ben maddiyattan dolayı değil yaza kadar beklemek istemediğim için ve de öğretmen olduğum için yarıyılda yapıyorum ama tabi uyguna da geldi yani, salonda olucağı için buz gibi olmaz inşallah diye düşünüyorum yine de uyarıcam salon sahibini m,isafirlerimizi üşütme diye:)kendi açımdan düşününce kışın oynarken yazınki kadar terlememek avantajolucak:)ama bende şahsen bir yaz düğünü yapsam daha mutlu olurdum ama şimdi de çok mutluyum maşallah:)senin gönlüne göre olsun :))

Ya bana kalsa bende bugün evlenirim aşkın önüne yaz kış geçmez ama sıcak olması şart çünkü soğuktan alkışlanmıyor bile hayırlısı olsun inşallah sizler içinde salonu ne kadara tuttnuz baya fark ediyormu yazla kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…