2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

kymtli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
53
34
48
Ankara
merhaba arkadaşlar,

her ay yenileniyor ümitlerimiz..bu ay 2. ayım benim klomenle..27 aralık son adet tarihi
klomenle 3.günümdeyim..inşallah yumoşlar büyür..
benim hikayem;pkoluyum..5,5 yıllık evliyim..bir düşüğüm var..4 aylıkken düştüler ikizlerim..
sürekli etraftan hamile kalanların haberlerini alıyorum,içim doldu..kimseyle de bu konu pek konuşulamıyor..insanlar hased ettiğinizi bile düşünebiliyorlar..ALLAH bin versin..kimsede gözüm yok..ama bende anne olmak istiyorum hepsi bu..

sizlerde hikayelerinizi paylaşın hadi:) bedava terapi:)

inşallah şu an bu sürecte olan bütün arkadaşalrımız hamile kalır..

Merhaba kymtli
Bende pko olduğumu öğrendim.. senin gibi klomen verdi doktor inşallah faydasını görüp bebislerimize kavuşuruz :)

Merhaba Insallahhh bu yeni yılın ilk ayı ugurlu gelir hepimizee bende bu ayın ortalarnda başlamış olurum klomene.bi ay tek doz kullandm buyumedi yumurta bakalm bu ay ne olacak hepimizin hakkımızda hayırlısı olur Insalllah

Bn daha önce 6 ay duphaston kullandım adetleri düzenlemek dışında bi işe yaramadı

ben geçen ay kullandım klomen. 24ünde çatlatma iğnesi vuruldum.
adetime 5 gün var umarım ocakta da klomen kullanmama gerek kalmaz.
müjdeli haberler veririz hepimiz inşAllah.

Size klomen i ne kadar süre kullanmaniz önerildi kizlar

merhablar

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..
insallah bu topic hayırlı gelsin..alalım kucagımıza yavrumuzu..
bu arada klomen 5 gün kullanılıyor arkadasım poly
dozunu doktor ayarlıyor..
benim 4.günüm bugun klomenle..yarın akşam bitiyor

Merhaba
Bende ve eşimde hıcbır sorun olmadıgı halde 1 bucuk yıldır cocuk sahıbı olamıyoruz. Henuz hıcbır tedavıye baslamadım . Sadece tetkıklerım yapıldı. Fakat dr adetın 3. Gunu gıtmemi istedı. Klomene baslayacak sanırım. Hıcbır fıkrım yok ilac tedavısı oluşu dısında. Lütfen bu tedavıyı daha önce alanlar püf noktalarından bahsedebilirmı?

bende kullandım bakalım yarın doktora gidicem

inşallah hayırlısıyla olur bende çok istiyorum Rabbim yüzümüze baksın

Kizlar pcolu kimler var başka kilolarniz nasıl ve klomen icenler kac tane ictiii
Bende pcoluyummm 79 kilo ve bi ay gunde bi tane ictim klomen ama yumos buyumedi

Pko liyim duzenli glikofaj kullandigim icin hormon degerlerimi dr iyi buldu. Gecen ay hsg cektirdim kimyasal gebelik ardindan bugun reglin 5. gunu ve klomene basladik. Pko lu olanlar mutlaka insulin direnci yönünden tedavi görmeli yani glikofaj glifor gibi ilaclar kullanmali. Hepimizin umutlarinin gerceklestigi bir yil olsuun..

ben de Aralikta klomen kullandım 3 gün arayla iki yumurtam çatladı. ikinci yumurta catladiktan 12 gün sonra kan tahlili yaptirdim negatif çıktı. suan 2. yumurtanin catladiktan sonra 19. gün adetim 5 gün gecikti klomen mi yaptı anlamadım

merhaba arkadaşlar

hubann cım bu işin bir püf noktası yok bence,klomenle birlikte başlayarak inofolic içebilirsin..yumurtanın büyümesine yardımcı oluyor..beslenmeye dikkat etmek lazım,mumkunse tatlı yememeliyiz..
ben mesela d vitaminim,b 12 im,demir,kan değerlerimi normalize edip başladım..bunlarda etkili..hamile kaldığında eksik varsa zor oluyor çünkü..benim klomenim dü bitti..perşembe doktor randevum var..11.gün..bakalım ne olacak?
inşallah büyümüştür yumoşlar

Kizlar pcolu kimler var başka kilolarniz nasıl ve klomen icenler kac tane ictiii
Bende pcoluyummm 79 kilo ve bi ay gunde bi tane ictim klomen ama yumos buyumedi

canım benim boyum 177 kilom 85..aşırı kilolu değilim..ama fazlam var tabi..klomeni sabah akşam 1 içtim..5 gün..
eğer büyümediyse doktor dozu arttırıyor..

Bnde pko luyum kilom 54 BoyuM 1 60.kilolu değilim doktorda kilona dikkat et sakin alma dedi

merhaba arkadaşlar,ben dün adetin 11.gününde gittim..2 yumurtam vardı biri 13 mm,biri 14 mm..yarın yine gidicem..inşallah büyümeye devam eder..sizde durumlar nasıl?

MERHABA KIZLAR;
BEN ARALIK AYINDAKİ AŞILAMAMAM NEGATİF OLARAK SONUÇLANDI DÜN ADET OLDUM BUGÜN DOKTOR KONTROLUNE GİTTİM TEKRAR KLOMENDEN BAŞLADIK
İNŞALLAH BU AY HERKES İÇİN HAYIRLI SONUÇLAR ALMAYI RABBİM NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…