inşallah hayırlısıyla olur bende çok istiyorum Rabbim yüzümüze baksınMerhaba Insallahhh bu yeni yılın ilk ayı ugurlu gelir hepimizee bende bu ayın ortalarnda başlamış olurum klomene.bi ay tek doz kullandm buyumedi yumurta bakalm bu ay ne olacak hepimizin hakkımızda hayırlısı olur Insalllah
Gittin mi cnm doktorabende kullandım bakalım yarın doktora gidicem
Kizlar pcolu kimler var başka kilolarniz nasıl ve klomen icenler kac tane ictiii
Bende pcoluyummm 79 kilo ve bi ay gunde bi tane ictim klomen ama yumos buyumedi
merhaba arkadaşlar,
her ay yenileniyor ümitlerimiz..bu ay 2. ayım benim klomenle..27 aralık son adet tarihi
klomenle 3.günümdeyim..inşallah yumoşlar büyür..
benim hikayem;pkoluyum..5,5 yıllık evliyim..bir düşüğüm var..4 aylıkken düştüler ikizlerim..
sürekli etraftan hamile kalanların haberlerini alıyorum,içim doldu..kimseyle de bu konu pek konuşulamıyor..insanlar hased ettiğinizi bile düşünebiliyorlar..ALLAH bin versin..kimsede gözüm yok..ama bende anne olmak istiyorum hepsi bu..
sizlerde hikayelerinizi paylaşın hadi:) bedava terapi:)
Merhaba bende 2,5 yıllık evli ve 1 senedir bebek için uğraşan biriyim. genel muayenelerimde yumurtalamam ile ilgili bir sorunum görünmüyor fakat kistim var yumurtalıklarında değil ve gebe kalmaya engel değil dedi doktorlar. Eşimde Hareket sıkıntısı çıktı onu çözdük çok şükür ama hala gebe kalamadım en son bu ay serephone ve femara diye iki ilaç içtim 5 yumurtam oluştu ve adetimin 12. günü pregly çatlatma iğnesi vurundum şuan beklemedeyim adetime 6 gün var ama ben adet olacakmış gibi hissediyorum bu ay kendimi çok umutlandırdım sanki bu ilaçlarla kesin kalacakmış gibi. Tabi herşeyin hayırlısı ama benim canım çok sıkılıyor inşallah adet olmam ve benim gibi isteyen herkese allahım nasip eder hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almayı. sizinde yazınızı görünce ümitlerle ilgili kendi durumumu paylaşmak istedim çünkü bu pek kimseyle konuşulmuyor herkes hemen dedikodulara başlıyor çocuk istediğimi bile kimseye söylemiyorum. 14 Ocak beklenen adet günüm inşallah olmam eğer olursam artık HSG Rahim Filmi çekinicem 3 aydır kaçıyorum artık kaçış yok. Siz çektirdiniz mi HSG.
Şu Mübarek Cuma günü hürmetine çocuk sahibi olmak isteyen herkes için,
Allahım bizleri tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, varislerin en hayırlısısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?