Merhaba bende 2,5 yıllık evli ve 1 senedir bebek için uğraşan biriyim. genel muayenelerimde yumurtalamam ile ilgili bir sorunum görünmüyor fakat kistim var yumurtalıklarında değil ve gebe kalmaya engel değil dedi doktorlar. Eşimde Hareket sıkıntısı çıktı onu çözdük çok şükür ama hala gebe kalamadım en son bu ay serephone ve femara diye iki ilaç içtim 5 yumurtam oluştu ve adetimin 12. günü pregly çatlatma iğnesi vurundum şuan beklemedeyim adetime 6 gün var ama ben adet olacakmış gibi hissediyorum bu ay kendimi çok umutlandırdım sanki bu ilaçlarla kesin kalacakmış gibi. Tabi herşeyin hayırlısı ama benim canım çok sıkılıyor inşallah adet olmam ve benim gibi isteyen herkese allahım nasip eder hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almayı. sizinde yazınızı görünce ümitlerle ilgili kendi durumumu paylaşmak istedim çünkü bu pek kimseyle konuşulmuyor herkes hemen dedikodulara başlıyor çocuk istediğimi bile kimseye söylemiyorum. 14 Ocak beklenen adet günüm inşallah olmam eğer olursam artık HSG Rahim Filmi çekinicem 3 aydır kaçıyorum artık kaçış yok. Siz çektirdiniz mi HSG.merhaba arkadaşlar,
her ay yenileniyor ümitlerimiz..bu ay 2. ayım benim klomenle..27 aralık son adet tarihi
klomenle 3.günümdeyim..inşallah yumoşlar büyür..
benim hikayem;pkoluyum..5,5 yıllık evliyim..bir düşüğüm var..4 aylıkken düştüler ikizlerim..
sürekli etraftan hamile kalanların haberlerini alıyorum,içim doldu..kimseyle de bu konu pek konuşulamıyor..insanlar hased ettiğinizi bile düşünebiliyorlar..ALLAH bin versin..kimsede gözüm yok..ama bende anne olmak istiyorum hepsi bu..
sizlerde hikayelerinizi paylaşın hadi:) bedava terapi:)
inşallah şu an bu sürecte olan bütün arkadaşalrımız hamile kalır..
Merhaba bende 2,5 yıllık evli ve 1 senedir bebek için uğraşan biriyim. genel muayenelerimde yumurtalamam ile ilgili bir sorunum görünmüyor fakat kistim var yumurtalıklarında değil ve gebe kalmaya engel değil dedi doktorlar. Eşimde Hareket sıkıntısı çıktı onu çözdük çok şükür ama hala gebe kalamadım en son bu ay serephone ve femara diye iki ilaç içtim 5 yumurtam oluştu ve adetimin 12. günü pregly çatlatma iğnesi vurundum şuan beklemedeyim adetime 6 gün var ama ben adet olacakmış gibi hissediyorum bu ay kendimi çok umutlandırdım sanki bu ilaçlarla kesin kalacakmış gibi. Tabi herşeyin hayırlısı ama benim canım çok sıkılıyor inşallah adet olmam ve benim gibi isteyen herkese allahım nasip eder hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almayı. sizinde yazınızı görünce ümitlerle ilgili kendi durumumu paylaşmak istedim çünkü bu pek kimseyle konuşulmuyor herkes hemen dedikodulara başlıyor çocuk istediğimi bile kimseye söylemiyorum. 14 Ocak beklenen adet günüm inşallah olmam eğer olursam artık HSG Rahim Filmi çekinicem 3 aydır kaçıyorum artık kaçış yok. Siz çektirdiniz mi HSG.
Şu Mübarek Cuma günü hürmetine çocuk sahibi olmak isteyen herkes için,
Allahım bizleri tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, varislerin en hayırlısısın.
pco nuz varsa muhakak D vitamininize baktirin. bugun öğrendim bende D vitamini eksikligi pco ya sebep oluyormuş ayrıca bebeğin tutulmasını engelliyormuşAmin insallah kızlar bende hsg mi cektirip öyle başladım (cok sukur temiz ckti) çünkü tupler tikali ise ilk o sorunu halletmek gerekiyo ilaclar boşuna gidiyo benimde size tavsiyem ilk hsgnizi cektirin ondan snra ilac tedavinize baslayn.glifor 850mg da sabah aksam ictim bütün hayatımı etkiledi 3gun anca dayanabildm cok iyi kilo da verdiyor aslinda ama devam edemedmm ama bu ay doktora gttgmde sorcam tek doz da alsam oluru pco icin yeterli olurmu diye bakalm Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasipp etsinnn Insallahhh
Merhaba bende 2,5 yıllık evli ve 1 senedir bebek için uğraşan biriyim. genel muayenelerimde yumurtalamam ile ilgili bir sorunum görünmüyor fakat kistim var yumurtalıklarında değil ve gebe kalmaya engel değil dedi doktorlar. Eşimde Hareket sıkıntısı çıktı onu çözdük çok şükür ama hala gebe kalamadım en son bu ay serephone ve femara diye iki ilaç içtim 5 yumurtam oluştu ve adetimin 12. günü pregly çatlatma iğnesi vurundum şuan beklemedeyim adetime 6 gün var ama ben adet olacakmış gibi hissediyorum bu ay kendimi çok umutlandırdım sanki bu ilaçlarla kesin kalacakmış gibi. Tabi herşeyin hayırlısı ama benim canım çok sıkılıyor inşallah adet olmam ve benim gibi isteyen herkese allahım nasip eder hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almayı. sizinde yazınızı görünce ümitlerle ilgili kendi durumumu paylaşmak istedim çünkü bu pek kimseyle konuşulmuyor herkes hemen dedikodulara başlıyor çocuk istediğimi bile kimseye söylemiyorum. 14 Ocak beklenen adet günüm inşallah olmam eğer olursam artık HSG Rahim Filmi çekinicem 3 aydır kaçıyorum artık kaçış yok. Siz çektirdiniz mi HSG.
Şu Mübarek Cuma günü hürmetine çocuk sahibi olmak isteyen herkes için,
Allahım bizleri tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, varislerin en hayırlısısın.
pco nuz varsa muhakak D vitamininize baktirin. bugun öğrendim bende D vitamini eksikligi pco ya sebep oluyormuş ayrıca bebeğin tutulmasını engelliyormuş
]Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 3 yıldır evliyim hiç korunmadigimiz halde bebegimiz olmadi bir defa aşılama yaptırdım 1 sene önce tutmadı şimdi ise tekrar adetinin ikinci günü gittim doktora klomen verdi gunde 4 tane ictim 5 gün sonra udrasyona girdim 2 yumurta ligin büyümüş bana atlatma iğnesi vermedi doktor hiç bir hastasına vermediğini söyledi 2 hafta sonra kan testi yaptir dedi su an 1 hafta oldu yaptirali kaldıklarında ağrı şişlik sık idrara çıkmak gibi sikayetlerim var acaba herkeste oluyor mu merak ediyorum inşallah sözlerinde rabbim emeklerini boşuna çeviremez isteyen herkese nasip eder
peki devit ampulu kendin mi o şekilde kullandın yoksa doktor mu söyledi. normalde devit ampulleri 15 günde bir filan 1 kere kullanin diyorlar ya bende su ara daha sık kullansam zarari olur mu ki diye korkuyorum. çünkü benim D vitamini bayaga eksik 30 üstü olmasi gerekirken benim 4,5 çıktıevet arkadaşlar..ne kadar etkiledi bilmiyorum ama..bende pcoluyum..bu ay klomenle birlikte inofolic kullandım..ve 5 gün boyunce hergün 1 kaşık saf zeytinyağına 1 ampul dvit kırıp içtim..ve sonuç çok şükür ki 2 yumurtam gelişti..dün 17 mm di ikiside..yarın gidicem muhtemelen 20 mm olucaklar..doktor catlatma iğnesi vereceğini söyledi..
gerekli kan tahlillerinizi yapın arkadaslar vucudunuzu hazırlayın hamileliğe..
peki devit ampulu kendin mi o şekilde kullandın yoksa doktor mu söyledi. normalde devit ampulleri 15 günde bir filan 1 kere kullanin diyorlar ya bende su ara daha sık kullansam zarari olur mu ki diye korkuyorum. çünkü benim D vitamini bayaga eksik 30 üstü olmasi gerekirken benim 4,5 çıktı
merhaba arkadaşlar..
bugün adetin 15.günüydü..en son 13.günü yani cumartesi gittiğimde 17 mm olan 2 yumurtam vardı..doktor bgune çağırmıştı..bugun çatlatma iğnesi verecekti..sabah gittim...çatlamışlar
çok şükür..gerek kalmadı çatlatma iğnesine..bende çok şaşırdım..cumartesi akşam münasebet olmuştu..çatladığını duyunca bugunde oldu..artık taktiri ilahi
bakalım tutacak mı..insallah hayırlısı ile olur..hepimizin..sizde durumlarınızı yazın arkadaşlarrrr
ben de bu ay 4-5 ampul kullanayim o zaman sonraki aylar ayda 1 ampul kullanirimcanım benim hiç korkma..benimde düşüktü..doktora sorsan 20-30 olsa yeter diyor..ben canan karataya güveniyorum..5 gün saf zeytinyagına kırdım her gün bir tane..1 ay sonra ölçüm yapıyorsun..maksimum 70-80 çıkar..ben ayda 1 bu şekilde ampulu içip bunu sabitliyorum..düşmüyor..bundan 5-6 ay önce bu şekilde yapmıştım..çok iyi gelmişti..bu arada kullanmayınca düştü..ayda 1 ampul alırsan değer düşmüyor..bu şekilde yapan arkadaşlar var..hiç sıkıntı yok..
Hayırlı haberlerini de alırsın inşallah. Bende beklemedeyim hala. Perşembe adet günüm kasıklarımda ağrılar var adet olacakmışım gibi benim adetler çok ağrılı geçer hayırlısıyla olmam inşallah test yapmak da istemiyorum günüm geçmeden.merhaba arkadaşlar..
bugün adetin 15.günüydü..en son 13.günü yani cumartesi gittiğimde 17 mm olan 2 yumurtam vardı..doktor bgune çağırmıştı..bugun çatlatma iğnesi verecekti..sabah gittim...çatlamışlar
çok şükür..gerek kalmadı çatlatma iğnesine..bende çok şaşırdım..cumartesi akşam münasebet olmuştu..çatladığını duyunca bugunde oldu..artık taktiri ilahi
bakalım tutacak mı..insallah hayırlısı ile olur..hepimizin..sizde durumlarınızı yazın arkadaşlarrrr
bayanlar ben dün kontrole gittim adetimin daha 7.günüydü ve klomenin de 3. günüydü doktor ultrasonda sıvı gördü yumurtan çatlamış heralde dedi tabi biz şok çünkü çoook erken. sonra e2 ve lh testi istedi. e2 54. lh 14 çıktı. doktor kesin konuşmadı. e2 düşük catlamamış da olabilir dedi ama başka büyüyen yumurta da göremediçatladıysa kaliteli bi yumurta değilmiş dedi. uuuuffff yaaa gerçekten çok moralim bozuldu. benim vücudum klomene çok çabuk cevap veriyor doktor niye günde 1 tane değilde 2 tane kullandirdi anlamiyorum ki
insallah sonradan bi yumurtam daha büyür klomene devam ediyorum bir de östrojen hapi verdi doktor
haklısın cnm zaten bu aydan sonra yaza kadar ara vericem doktora zaten bi problemde bulamıyorlar ama verdikleri hormon ilaçları boşu boşuna düzenimi bozuyor.canım üzme kendini Rabbim büyüktür bu zorlukları da aşarız inşallah moralin yüksek olsun inan ozaman gerçekten olumlu sonuçlar alınır bence doktorundan memnun değilsen değiştirmeni tavsiye ederim
haklısın cnm zaten bu aydan sonra yaza kadar ara vericem doktora zaten bi problemde bulamıyorlar ama verdikleri hormon ilaçları boşu boşuna düzenimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?