Bayanlar diğer topiclerde sayfalar çok ve herşey karışık halde hepsini okumanında imkanı olmuyor Bence beşik resimleri fikir ve önerilerimizi bu başlık altında yaparsak daha faydalı olacakmış gibi Şimdiden teşekkürler..
Biz hala karar veremedik beşik olayına Ben hem altta ince bir çekmecesi olan hem derinliği ayarlanabilen hemde ön korkuluğu asansörlü olan bir model arıyorum fakat bir özelliği olsa biri olmuyor
Bende modokodan bakıyorum bi tane karyola beğendim. nevresimleri dahil, büyüyebilen ve yavru yataklı bir karyola çok hoş çok gzl.. beyaz renk düşünüyorum zaten. bu yavru yatak da karyolanın altında oluyor çekiyorsun yatak oluyor. bebeğin yanında yatmak isteyen oraya yatar sıkıntı olmaz hiç olmazsa :)
Bende modokodan bakıyorum bi tane karyola beğendim. nevresimleri dahil, büyüyebilen ve yavru yataklı bir karyola çok hoş çok gzl.. beyaz renk düşünüyorum zaten. bu yavru yatak da karyolanın altında oluyor çekiyorsun yatak oluyor. bebeğin yanında yatmak isteyen oraya yatar sıkıntı olmaz hiç olmazsa :)
Bebek odaları çok pahalı. karyola (komodinli), 3 kapılı gardırop, şifonyer, oyuncak sandığı, nevresim takımları toplam 3800-4500 tl civarı modokoda.. tabi her yeri gezmedim orda 9. sokak hep bebek genç odası takımları yeri bilgin olsun ben 4 mağaza gezebildim sadece :)
olursa da iyisi olsun elimde kalmasın diyorum hevesleniyorum sonuçta ilk bebeğim.. esyalarını beyaz alıp nevresimini mavi kullanıcam.. odasını da maviye boyatcam çok farklı düşüncelerim var..
oark yatağa gelince de aslında bi tane de kendi odama küçük bi beşik alayım diyorum belki arada yanıma alırım veya salonda otururken falan sallarım diye düşünüyorum ama geceleri çok ihtiyacım olcağından eminim :)
bi de bu büyüyen karyolalar sallanıyor. ne olur ne olmaz belki sallanmadan uyumaz diye sallanan küçük beşik de almakta fayda var gibi =)
Ben anne yanı olarak hem sallanabilen hem sabitlenebilen bir sepet beşik tarzı beşik aldım ama öyle çok küçük değil 6 aya kadar yatabilir oğlum inşallah.
Odasına da büyüdüğü zaman 90X190 normal tek kişilik yatak olan beşik+3 kapaklı gardrop+şifonyer+oyuncak sandığı+duvar rafı+uyku seti şeklinde tamamı medefe olan bir oda takımını 4.000 TL ye aldım.
biz bu takımı aldık. Erol mobilyadan 2370tl.
şifonyer, 3 kapaklı dolap, ve beşik (büyümeyenlerden tercih ettim) 3 4 yaşına kadar kullansın, sonra kesin arabalılardan tutturur. inşallah tutturmaz da bende baz alırım :)
teslimat süreleri çok uzun olması dışında gayet güzel ürünleri var. sertifika vs de veriyorlar...
bir de ısrarlara dayanamayıp sepet beşiklerden aldık. ben anne yanı mantığına karşıydım ama neyse
sepet beşiği ikinci el alacaktım ama ikinci el fiyatına sıfırını buldum :) erol mobilyada da varmış, 370tl ye aldık.
Bizim abisinden kalma park yatak var onu kullanacağız. Yer sıkıntımız ve taşınma durumumuz olduğundan beşik bakmadık bir daha. Memnun olmamama rağmen park yatakla idare edeceğiz.