- 26 Mart 2015
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi isminivermeyenizleyici
-
normalde 60 milyondu.yıkandıktan sonra 15 milyon oldu.doktor iyi dedi. a+b nedir?Kaç sperm le aşılamaniz oldu ? Hareketlilik eşim de % 25 a+b sayı 50 milyon
%15 + %15 totalde %30du. sen ne zaman yaptırdın aşılamanı? sonuç inşallah hayırlıdır?İleri hareketli (a) ileri yavas hareketli b
çekildim canım. genetik testi yeni duyuyorum bir de onu arastırayım bakalım.peki genetikte problem varsa onun çözümü var mı?Genetik testi yapılıyor onu yaptirdiniz mi ? İnşallah ise yarar aşılama tutmuştur hsg cekildin demi
Esin için ne kadar sure ilaç ve kür u uygaladinizherkese selam ikinci aşılamam perşembe yapılacak benim de. bizim de ileri hareketlimiz sıfırdı ve bende de tüpümde yapışıklık vardı. ben ameliyat oldum, eşimin spermler keçiboynuzu ve emodex kullandık düzeldi ama bu seferde dna hasarı %27 çıktı. doktor yüksek dedi, onun tedavisine başladık tüp bebek öncesi. ikinci aşılamayla da şans deniyoruz bakalım beklerken
Aralığın ilk haftası başlamıştık keçiboynuzu kürüne, ondan önce yapılan iki testte de sıfır çıkmıştı ileri hareketli sayısı. hatta 14 aralıkta aşılama için verdiği spermlerde de sıfırdı yine. Ama sonra yeni bi doktora başladık erkek için, o istemişti dna hasar testi ve spermiyogram, 10 ocak gibiydi yanlış hatırlamıyosam test yaptırdığı, sayı artmıştı ve ileri hareketli %60 olmuştu. Ama emodekse eylülde başlamıştık, aralıkta hiç fayda etmemişti. herlade keçiboynuzu kürü fayda etti. Hala da devam ediyoruz.Esin için ne kadar sure ilaç ve kür u uygaladiniz
Benim esimde de aynısı run var sayı 176 milyon. İleri hız %9 yavaş %20 oldu bu ikisinin toplamı ocak ayında %14 du ilerleme var bu ay da aşılama yapilacak 5 gün icindeAralığın ilk haftası başlamıştık keçiboynuzu kürüne, ondan önce yapılan iki testte de sıfır çıkmıştı ileri hareketli sayısı. hatta 14 aralıkta aşılama için verdiği spermlerde de sıfırdı yine. Ama sonra yeni bi doktora başladık erkek için, o istemişti dna hasar testi ve spermiyogram, 10 ocak gibiydi yanlış hatırlamıyosam test yaptırdığı, sayı artmıştı ve ileri hareketli %60 olmuştu. Ama emodekse eylülde başlamıştık, aralıkta hiç fayda etmemişti. herlade keçiboynuzu kürü fayda etti. Hala da devam ediyoruz.
gerçi sayı arttı diye sevinirken hasar testi 27 çıktı. şimdi onun için de klomen ve emodeks (ya da prokseed) kullanıyoruz bakalım
Peki yumurta geliştirmek için ne kullandin ben 4. Gun goal f 300 e başladım günlük 50 mg 4 gün kullandım bugün adetımın 8. Günü gittim 10 Ve 12 mm büyümüş az geldi bana biraz doktorum kalanını da bu iki günde yap dedi perşembe günü tekrar kontrol edecek o zamanda 10. Günü olmuş oluyor adetımın inşallah cumartesi gününe kadar yapar asilamamisizin sayınız 2 katı nerdeyse bizimkinin. iyi dediğimizde bile 96 milyondu:) onda öncekiler 76 ve 50 küsürdü. benim de perşembe yapılacak bakalım bu sefer ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?