Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisini Nerede yaptınız acaba
Benim hikayem uzun ama üşenmeden yazıcam
Ben 7yıllık evliyim, başta hiç istemedm , sonra da isteyince polip var dediler ameliyat oldm bir tüp bebek yaptırdım ankara güven hastanesinde, sonra olmadı tabi, üstüne endometriozisten ameliyat oldum, sonra konya novafertilde bir daha denedim yine olmadı, sonra eşimde varikosel vardı çok etki etmez dediler ama ben zorladım eşimi ameliyat oldu, başta da soonda da hep sperm değerleri normaldi ama bir tanıdık bir de sperm dna testi var ayrıca dedi, ankara da kaan aydosa gtti, orda dna hasarı çıktı, ona ilaç tedavisi başlattı 3 ay ilaç içti, şimdi tamam tüp bebek yaptırın dedi dr, ben de memorial şişlide yaptırmak istedim, tahlilleri sordum gönderdiler, o tahlilleri yaşadığım şehirde yaptırdım, prolaktinim yüksek çıktı, ona ilaca başladım,
Parlodel diye bir ilaç içiyorum, ama hiç adetim gecikmezken bu ay 5 inde olmam gerekirken hala olmadım, bu ilac benzeri dostineks diye bir ilac var onla ilgili yorumlara baktm hiç adet gecikmesi etkisi yok ama yne de bir umut acaba mı dyor insan, adet olmayı bekliyorum bu bitsin memorial şişliye gdcem
Ama yne de bir sorayım dedm akıl akıldan üstündür belki bi çare olur bana insanlar yada ben olurum dye
Allah herkeese versn cok zor
Zamanında çok düşündm test yaptım hep olumsuz olunca insan yne üzülmek istemiyor, merak ediyorum ama işe kendimi verip unutmaya çalışıyorumHamile olduğunu düşünüp test yaptırmayı düşün müyor musun
Allahım o mutluluğu yaşatsın inşallahZamanında çok düşündm test yaptım hep olumsuz olunca insan yne üzülmek istemiyor, merak ediyorum ama işe kendimi verip unutmaya çalışıyorum
Düşünsene 7 sene olmş bir kez gebelik yok
canım bahçeci fulyayı düşünebilirsin embriyolog çok önemli bu konuda hatta doktordan bile önemli bence bahçecinin emriyoloğu en iyilerinden ,,,orayı da düşünebilirsin.Benim hikayem uzun ama üşenmeden yazıcam
Ben 7yıllık evliyim, başta hiç istemedm , sonra da isteyince polip var dediler ameliyat oldm bir tüp bebek yaptırdım ankara güven hastanesinde, sonra olmadı tabi, üstüne endometriozisten ameliyat oldum, sonra konya novafertilde bir daha denedim yine olmadı, sonra eşimde varikosel vardı çok etki etmez dediler ama ben zorladım eşimi ameliyat oldu, başta da soonda da hep sperm değerleri normaldi ama bir tanıdık bir de sperm dna testi var ayrıca dedi, ankara da kaan aydosa gtti, orda dna hasarı çıktı, ona ilaç tedavisi başlattı 3 ay ilaç içti, şimdi tamam tüp bebek yaptırın dedi dr, ben de memorial şişlide yaptırmak istedim, tahlilleri sordum gönderdiler, o tahlilleri yaşadığım şehirde yaptırdım, prolaktinim yüksek çıktı, ona ilaca başladım,
Parlodel diye bir ilaç içiyorum, ama hiç adetim gecikmezken bu ay 5 inde olmam gerekirken hala olmadım, bu ilac benzeri dostineks diye bir ilac var onla ilgili yorumlara baktm hiç adet gecikmesi etkisi yok ama yne de bir umut acaba mı dyor insan, adet olmayı bekliyorum bu bitsin memorial şişliye gdcem
Ama yne de bir sorayım dedm akıl akıldan üstündür belki bi çare olur bana insanlar yada ben olurum dye
Allah herkeese versn cok zor
canım bahçeci fulyayı düşünebilirsin embriyolog çok önemli bu konuda hatta doktordan bile önemli bence bahçecinin emriyoloğu en iyilerinden ,,,orayı da düşünebilirsin.
kendi doktorumu tavsiye ederim aytun aktan çok tatlı bir bayan ve inanılmaz pozitif ,,en iyi doktorlarından biridir,,,bir de güvenç beyin fazlaca fanı var :):)Orda bild
Orda bldiğin dr varmı
Bahçeci Fulyayı kesinlikle tavsiye etmiyorum 2 kez tedavim oldu ve zor hastalar açısından söylüyorum hiç başarılı değiller transfere gelmedi doktorum ve birsürü saçma sapan terslikler yaşadım.4.denemeyi istanbul tüp bebekte başladım kesinlikle istanbul tüp bebek diyorum.....canım bahçeci fulyayı düşünebilirsin embriyolog çok önemli bu konuda hatta doktordan bile önemli bence bahçecinin emriyoloğu en iyilerinden ,,,orayı da düşünebilirsin.
O zaman detayları güncel paylaşırsan sevinirimBahçeci Fulyayı kesinlikle tavsiye etmiyorum 2 kez tedavim oldu ve zor hastalar açısından söylüyorum hiç başarılı değiller transfere gelmedi doktorum ve birsürü saçma sapan terslikler yaşadım.4.denemeyi istanbul tüp bebekte başladım kesinlikle istanbul tüp bebek diyorum.....
Bende merkez bulamadım sen buldunmu yardimci olurmusunArkadaşlar
Şubat ayında 3. Tüp bebek yaptırıcam ve hala kararsızım hangi merkeze gitsem?
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Benim gönlüm şişli memorial akrabam diyetisyen o gitmişti ve 3 de tüp bebek denemesi var ona güveniyorum o yüzden memorial a gtmek istiyormBende merkez bulamadım sen buldunmu yardimci olurmusun
Bende ankarda yaptırıcam ama Dr hastane bulamadım ankarda bildiğin merkez varmuBenim gönlüm şişli memorial akrabam diyetisyen o gitmişti ve 3 de tüp bebek denemesi var ona güveniyorum o yüzden memorial a gtmek istiyorm
Bir de oranın labaratuarı ödül de almış
Ben ankarada murat sönmezer e aşılama yaptırmıştım olmadıBende ankarda yaptırıcam ama Dr hastane bulamadım ankarda bildiğin merkez varmu
Ben anatolia gittim paradan başka birseyi sevmiyorlar başkent hastanesi yada memorial hakında bilgin varmı lütfen yardımcı olurmusunBen ankarada murat sönmezer e aşılama yaptırmıştım olmadı
Ama ck genc başarılı güleryüzlü bir dr du prof du ayrıca ama işlemi genart ta yapıyordu orayı beğenmediğimden tüp bebeği ona yaptırmadım
Şimdi ankara kadın sağlığı mı neydi ordaymış
Sonra güven hastanesinde sedat comert var orda yaptırdım o adam da ameliyatta flan iyi ama tüp bebek için aynısını söyleyemem çünkü çok suratı asık
Ankarada timur gürkan ı çok söyleyen var bir de anatolia tüp bebeği
Ben de memorial a eşim ameliyat olucaktı gtmişken tüp bebeği sordm gözlerinde dolar çıktı kızların hemen bilgi verdiler ama ben ondan hiç dinlemedm bleBen anatolia gittim paradan başka birseyi sevmiyorlar başkent hastanesi yada memorial hakında bilgin varmı lütfen yardımcı olurmusun
Bilmiyorum kafam çok karışık iyi hastane iyi Dr hang ıBen de memorial a eşim ameliyat olucaktı gtmişken tüp bebeği sordm gözlerinde dolar çıktı kızların hemen bilgi verdiler ama ben ondan hiç dinlemedm ble
Bahçeci de doktorum Mustafa Bahçeci idi ilk denememde dondurulmuş transfer edilecekti ve son dakika merkezden arayıp Mustafa Beyin transfere gelemeyeceğini bildirdiler ve hiç güvenmediğim asistanı kübra hanımın transferi gerçekleştireceği söylendi..O zaman detayları güncel paylaşırsan sevinirim
Ben bu ay yıllar sonra kendiliğimden hamile kaldım yani tam 7,5 seneden sonra bir ilk oldu ve düşük oldu, napıcağımı inan hiç bilmiyorum
Bıktım usandım